RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 freelancer remake'i ne zaman gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 toggie said: suit protection'ı daha uzun sure dayanacak hale getirmenin bir yolu var mı? bir suru teknoloji kesfettim ama boyle bi sey bulamadım. dısarda gezerken surekli %25 azalması delirtiyor, cok kısa dayanıklılıgı. var ama extreme koşullarda o da çabucak bitiyor. Bol bol titanyum falan bulundurup boşaldıkça dolduracaksın illa dışarda kalman gerekiyorsa. Element farmlarken lazım ama bunlara katlanmak, hem zevkli bence :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 senko said: hala patch yok oyuna steam mi senin? experimental/beta patch vardi sanki onu denedin mi? haftasonu para saymaktan cikaramamislardir yeni patch :p bugun gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 abi ben adamların yöntemine tepkiliyim. bir ürün çıkarıyorsun 150tl gibi mudallerine nazaran bi gömlek üstte satıyorsun. belli ki adam gibi testini yapmamışsın, belli ki QA süreçlerin rezil. Belki doğru düzgün yok bile... hadi testi yapmadın, sorun çıktı. senin ekibinin sabah akşam yemeden içmeden bu problemi düzeltmesi gerekli, gerekliyi geçtim düzeltmek zorunda. sonra bunu da yapmayıp eee bizim beta'dan kalma patch var demek nedir, nasıl bir profesyönellikten uzaklıktır. İşin oyun yapmakta olsa, ekibin ne kadar özgür de çalışıyor olsa bu işten para kazanıyorsan, parayla satıyorsan profesyönel olmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 senko ilk bilgisayar oyunun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sdfs çok sinirli gibi yazmışım lan hakketen değilim halbuki iade ettim zaten patch çıkınca torrent'ten çeker oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sektörün vazgeçilmezleri oldu abi bunlar. böyle çıkmayan oyunu dövüyorlar artık asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 toggie said: alien'lardan biri ile iletişime gectim, black hole'un yerini isaretlettirdim map'te. simdi tek warp uzaklıktayım, oraya varınca bitiyo mu oyun? bitmiyor ben ordan devam ettim. yalnız atlas'ın yoluna çok uzak kalacaksın eğer o pathi istiyorsan. merkeze birkaç bin ışıkyılı daha yaklaştım ama atlas'a dönmek istesem ömrüm yetmez artık galiba. random da bulunuyormuş gerçi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 atlasi bos verin abi zaten bisi yok o tarafta, :P base building falan gelene kadar duzgun bir gezegen bulmaya bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 kami said: benim mouse'un orta tuşu bozuk. oyunun ayarlarında da item droplamayı orta tuştan alamıyorsun. envanter doldu kaldı öylece. :( hayatımda gördüğüm en amatörce ve aptalca bırakılmış bug. severler böyle oyunu. orta tuşu olmayan veya orta tuşu bozuk mouse'larla oynanmıyor oyun. illa klavyeye macro mu atayacağım şunun için... sadece envanter değil, mevcut upgradeleri filan da dismantle edemediğinden çok can sıkıcı hal alıyor. oynamıcam daha patch gelene kadar, zaten gezegen keşfetmekten başka hiçbir olayı yok. insan base kurma, boss kesme sistemi, adam akıllı ekipman sistemi, doğru düzgün enemyler filan koyar en azından sıkıcı olmasın diye. üstelik gezegenlerde birbirine çok benziyor, gezegene iniyorsun uzaylı üslerinin, uzay istasyonlarının hepsi aynı model. ayrıca alt tab'a alınca oyuna geri dönemiyorsun, köylü gibi task manager'den bring to front yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Dün oynadım birkaç saat. Çok keyif aldım oynarken. Bazı şeyler keşfettim ne olduğu belli olmayan falan, ruinler falan. İlk 5 gezegen de yaşam bile yoktu, 6.da bir bölgede gördüm falan. Ben sevdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 senko said: sdfs çok sinirli gibi yazmışım lan hakketen değilim halbuki iade ettim zaten patch çıkınca torrent'ten çeker oynarız. haber versene bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Oyunu 1-2 saat oynayınca aniden, kendi kendine yavaşlamaya başlıyor, fps düşüşü de değil direk slow mo oluyor herşey. Ne tetikliyor da çözemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 optimizasyonu kötü diye okudum ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Boneslark said: Oyunu 1-2 saat oynayınca aniden, kendi kendine yavaşlamaya başlıyor, fps düşüşü de değil direk slow mo oluyor herşey. Ne tetikliyor da çözemedim :S PC mi PS mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 PS de 1-2 saat sonra kendi kendine yavaslayan oyun mu varmis sdfsdf en fazla res atarsin ole bisi olsa heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 fov a alısamadım yokmudur duzgun ayarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 memory leak var feci diyorlardi ondan yavasliyordur bir sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Boneslark said: PC PC'de genel problem o. Patchsiz düzelmesi zor. Yukarıda ayar çekme olayı paylaşmışlar, deneyebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel olarak çok ufak takılmalar dışında herhangi bi performans sorunu veya crash olmuyordu, üstte yazanları da uyguladım da herhangi birşey farketmedi. Dediğin gibi patchi beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 http://i.imgur.com/DEK1MPh.jpg bananasaurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 24 slotluk gemi aldım sonunda. bisi sorucam ilerlemis arkadaslara, baslarda suraya git sunu yap diyodu. en son "your destiny beyond atlas" dedi. sonrasında hicbisi cıkmadı. su anda free takılıyorum normal mi bu? bi yere yonlendirmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 atlasa yönlendiriyor seni. evrenin merkezine gitmeye çalışıyorsun. ama amaç bu. ama ben hala "hello games" de crash yaşıyorum pfff. gelmedi mi patch hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 lol https://www.youtube.com/watch?v=RvAwB7ogkik https:// www.youtube.com/watch?v=RvAwB7ogkik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar