axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Hiç telltale oyunu oynamamıştım, şu topiği görünce bi iki vidyo izliyim dedim baya iyi görünüyor. Gameplay eksik derken combat mı eksik, standart point&click adventuredan farkı ne bu oyunların QTE dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 combat yok, mcgyver gibi item birleştirme daha az, paso dialog, tam senlik. oyna da gel yardımımıza koş, tek başına dağıtırsın kalabalığı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 diyalog ve cutscene çok, gameplay az. item bulma / kullanma, puzzle falan çok çok az adventure oyunlara göre. o yüzden interactive story diye eleştiri geliyor. hikaye istiyorsanız kitap okuyun diyorlar ya ondan işte sdfdsfs yalnız telltate'in geleneksel point & click oyunları da var. monkey island, back to the future, sam & max falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 nabza göre veriyorlar, iyi de yapıyorlar, büyüsün ve gelişsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Bunların oyun olduğunu söylemek güç, ona katılıyorum. Ama adını başka bir şey de koysak yapılan iş çok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Çok tutan lisansları kullanıp garantici gözükseler bile, her zaman başarılı olduğu söylenemez Telltale'ın. Örnek; Jurassic Park. GoT üzerine iyi bir oyun da yokken, hazır meydan boş, şanslarını deneyecekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Sam said: merkez, öfkeli kalabalık lee everett anıtı önünde toplandı, destek istiyoruz, tamam. twd başlığına feels.jpg koyanların yarısı toplansa yokederiz sizi. :p arkadaş sanki sektörün geri kalanı gameplay'de her yıl çığır açıyor da, burada dialoglu oyun sorun oldu. dialog dialog dediniz, alın size dialog. hem de böyle alpha protocol gibi real-time. sırf item birleştirilen mcgyver adventure olsa daha mı iyi olacaktı? Alpha protocol mis gibi oyundu, Yaşar Usta'ya bağlatma insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 vampire masquerade / wod için falan yapsalar keşke şu tarz oyun ama o cartoon grafiklerle olmaz tabi. oyunlarla alakası olmayan ama vampirlere saplantılı(ki kızların büyük çoğunluğunda var az buçuk böyle bi saplantı. ) topluluğu kazanırlar kolayca bana göre.Hedeflerinede ulaşmış olurlar hemde wod dünyasına uyar gibi sanki adamların tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bana kalırsa wolf among us ve walking dead kafa olarak wod kadar vahşi evrenler. Grafikler bu oyunları oynayınca pek göze batmıyor. Aslında Wod evreninde geçen oyun yapacaklarsa normal insan karakteri oynasak daha atmosferik olur bence. Hatta bir dakika. Cthulhu takılsınlar, dedektif oynayalım sanity olsun tabletop oyunlardaki gibi. HADİ GOGOGO =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 lan bu grafiklerle wod mu cthulhu mu olor olm ucmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Özellikle cthulhu biraz noir havası da verirsen cuk diye oturur bu grafiklere, wodda da bi sıkıntı çıkmaz. Yalnız bizim bildiğimiz eski wod yaşandı bitti, yeni wodın da baya kısır bi metaplotu var (hatta yok), oyun çıkmaz sanki ordan. Ama şöyle mage the ascension oynayabilsek oWoD'da dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 cell shading ile kutulu yaparlarsa bayağı saçma unintentionally komik bir şey çıkar ortaya kutulu değil nyarlko falan daha iyi olur http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/tg/image/1360/23/1360239496935.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Dostum lütfen animu hentayi fantezilerini jepen animu bölümünden dışarıya taşırma, insanity skorumuza yazık. Renkler ve kontrastla biraz oynanırsa komik olacağını sanmıyorum, sonuçta şöyle cthulhu oyunları bile var http://imageshack.us/a/img89/130/shadow011.jpg komik dediğin şöyle bişey heralde :P http://www.wallmay.net/thumbnails/detail/20121013/robert%20downey%20jr%20a%20scanner%20darkly%201920x1080%20wallpaper_www.wallmay.net_12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 her türlü kaybediceksin saniy pointlerini panpa http://detarame.files.wordpress.com/2012/04/nyaruko-sanity3.jpg bari kaybederken keyfini çıkart http://detarame.files.wordpress.com/2012/04/nyaruko-sanity2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Cthulhu / Lovecraft temalı oyunların çoğu çizgiromanımsı grafiklere sahip. Telltale öyle bir oyun yaparsa CİLLOP GİBİ olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şimdi imdb'ye bakarken aklıma geldi. bu adamlar bi x-files oyunu yapsınlar, orjinal cast seslendirsin veya çok iyi taklit eden birini bulsunlar o da olur sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 iyi de abi adamlar oynarken iyi vakit geçiriyorsa kafi değil mi? herkes oturup f-22 simülasyonu oynamak zorunda değil bir de adamlar mainstream title'lar alip bişiler yapiyorlar ama ortaya koyduklari şey çok da mainstream değil aslinda işin o yanı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Redeagle said: SenariouS said: abi telltale sevmiyorum. adamlar feci garantici ya yaptiklari oyunlar zaten belli var olan bir fan kitlesi olan seyler ile alakali. Orijinal bisey yapipta bir katkida bulunmuyorlar gibi Abi adventure oyunu çıkarıyor adamlar. Garantiden bu kadar uzak bir oyun türü ben bilmiyorum şahsen. Birde yaptıkları oyunlara bakarsan sam&max tuttu, herkes wolf among us oynuyor bi de walking dead var tabi. Asıl tutması gereken popüler film serileri olan geleceğe dönüş, jurassic park gibi seriler tutmadı sam&max kadar. Walking dead desen bölümler, walking dead'in asıl dizisinden daha iyidi zaten. Çok acayip riskli bir sisteme girdiler bence. Ve bu acayip riskten garip biçimde yeni bir oyun türü yaratıp çıktılar. Katılıyorum buna tamamen. Telltale candır, sevilmeli, itelenmemelidir. Adventure türü şu an can çekişiyor durumda. Telltale böyle bir piyasada tutunup gayet leziz oyunlar çıkartıyor. Orjinal bir şey yapmıyor denemez, başka bir senaryoyu uyarlamıyor, kendi hikayelerini yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 razzRaziel said: arcane said: gameplay miktarı tartışılır ama genel kalitesi tartışılamaz, sori. 0/10 tartışılır mı? gameplay yok ki tartışılsın. mobil oyunlar bile daha zengin o konuda, ki goty olmuş bir yapımdan söz ediyoruz lol. neyse bazı oyunlarda senaryo yoktur gameplay şahanedir, bazılarında ise tam tersi. ama işte benim için önemli olan şey gameplay abi, senaryo anlatımının tek yeri oyunlar değil çünkü, başka alternatiflerimiz var. ama gameplay için yok. ayrıca bu olay o kadar çok tutup da heryer dokunmatik ekran tier oyunlarla dolduğunda (milyonlarca episode fak yea) görücem sizi de ağlarken. telltale kaç tane aç şirketin salyalarını akıtmasına neden oluyordur eminim. Topicte Telltale'e laf etmek için yazılar yazılmış, ama şu posta daha şaşırdım. Icon adventure oynayanların gameplay derdinde olduğunu sanmıyorum, diyaloglar, senaryo, karakterler türevi şeyler önemlidir. Hikayeyi tümüyle kenara atıp gameplay derdine düşecekseniz COD Ghosts felan oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 icon adventure oynayan niye gameplay'e takmasin yahu, puzzlelar olacak kafa yoracaksin falan... yoksa git visual novel diye bir software kategorisi var onu oku diye tersine ceviririm argumanini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 icon adventure severek oynadığım bir türdür. Ancak telltale oyunları hiç bana hitap etmiyor. Gameplay adventure türünün en önemli öğesi değildir doğru ama Telltale oyunları aslında oyun bile değil. Oyun dediğin biraz challenge sunmalı insana yoksa başarı hissi vermez. Tabi bu narrative hikayesinin sevenleri var, itirazım adventure seven bunu da sever diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi cahil cahil yazmayın gözünüzü seveyim. telltale'in bir sürü geleneksel point & click oyunu var. game of thrones oynamazsın, monkey island oynarsın. milyon tane var point & click. hiçbirini oynamıyorsunuz sonra point & click yapsınlar diyorsunuz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bu oyundan ses seda yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yeni sezon başladığında çıkarırlar belkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ulen daha açıklanalı 2 ay oldu be sakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar