Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones: A Telltale Game Series

progamer

Öne çıkan mesajlar

diyalog ve cutscene çok, gameplay az. item bulma / kullanma, puzzle falan çok çok az adventure oyunlara göre. o yüzden interactive story diye eleştiri geliyor. hikaye istiyorsanız kitap okuyun diyorlar ya ondan işte sdfdsfs

yalnız telltate'in geleneksel point & click oyunları da var. monkey island, back to the future, sam & max falan da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

merkez, öfkeli kalabalık lee everett anıtı önünde toplandı, destek istiyoruz, tamam.

twd başlığına feels.jpg koyanların yarısı toplansa yokederiz sizi. :p

arkadaş sanki sektörün geri kalanı gameplay'de her yıl çığır açıyor da, burada dialoglu oyun sorun oldu. dialog dialog dediniz, alın size dialog. hem de böyle alpha protocol gibi real-time. sırf item birleştirilen mcgyver adventure olsa daha mı iyi olacaktı?

Alpha protocol mis gibi oyundu, Yaşar Usta'ya bağlatma insanı
Sosyal ağlarda paylaş

vampire masquerade / wod için falan yapsalar keşke şu tarz oyun ama o cartoon grafiklerle olmaz tabi.

oyunlarla alakası olmayan ama vampirlere saplantılı(ki kızların büyük çoğunluğunda var az buçuk böyle bi saplantı. ) topluluğu kazanırlar kolayca bana göre.Hedeflerinede ulaşmış olurlar hemde wod dünyasına uyar gibi sanki adamların tarzı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalırsa wolf among us ve walking dead kafa olarak wod kadar vahşi evrenler. Grafikler bu oyunları oynayınca pek göze batmıyor. Aslında Wod evreninde geçen oyun yapacaklarsa normal insan karakteri oynasak daha atmosferik olur bence.

Hatta bir dakika.

Cthulhu takılsınlar, dedektif oynayalım sanity olsun tabletop oyunlardaki gibi. HADİ GOGOGO =/
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle cthulhu biraz noir havası da verirsen cuk diye oturur bu grafiklere, wodda da bi sıkıntı çıkmaz. Yalnız bizim bildiğimiz eski wod yaşandı bitti, yeni wodın da baya kısır bi metaplotu var (hatta yok), oyun çıkmaz sanki ordan.

Ama şöyle mage the ascension oynayabilsek oWoD'da dadından yinmez
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum lütfen animu hentayi fantezilerini jepen animu bölümünden dışarıya taşırma, insanity skorumuza yazık.

Renkler ve kontrastla biraz oynanırsa komik olacağını sanmıyorum, sonuçta şöyle cthulhu oyunları bile var

http://imageshack.us/a/img89/130/shadow011.jpg

komik dediğin şöyle bişey heralde :P

http://www.wallmay.net/thumbnails/detail/20121013/robert%20downey%20jr%20a%20scanner%20darkly%201920x1080%20wallpaper_www.wallmay.net_12.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

SenariouS said:

abi telltale sevmiyorum.
adamlar feci garantici ya
yaptiklari oyunlar zaten belli var olan bir fan kitlesi olan seyler ile alakali.
Orijinal bisey yapipta bir katkida bulunmuyorlar gibi

Abi adventure oyunu çıkarıyor adamlar. Garantiden bu kadar uzak bir oyun türü ben bilmiyorum şahsen. Birde yaptıkları oyunlara bakarsan sam&max tuttu, herkes wolf among us oynuyor bi de walking dead var tabi. Asıl tutması gereken popüler film serileri olan geleceğe dönüş, jurassic park gibi seriler tutmadı sam&max kadar.

Walking dead desen bölümler, walking dead'in asıl dizisinden daha iyidi zaten. Çok acayip riskli bir sisteme girdiler bence. Ve bu acayip riskten garip biçimde yeni bir oyun türü yaratıp çıktılar.

Katılıyorum buna tamamen. Telltale candır, sevilmeli, itelenmemelidir. Adventure türü şu an can çekişiyor durumda. Telltale böyle bir piyasada tutunup gayet leziz oyunlar çıkartıyor. Orjinal bir şey yapmıyor denemez, başka bir senaryoyu uyarlamıyor, kendi hikayelerini yazıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

arcane said:

gameplay miktarı tartışılır ama genel kalitesi tartışılamaz, sori. 0/10

tartışılır mı? gameplay yok ki tartışılsın. mobil oyunlar bile daha zengin o konuda, ki goty olmuş bir yapımdan söz ediyoruz lol.

neyse bazı oyunlarda senaryo yoktur gameplay şahanedir, bazılarında ise tam tersi. ama işte benim için önemli olan şey gameplay abi, senaryo anlatımının tek yeri oyunlar değil çünkü, başka alternatiflerimiz var. ama gameplay için yok.

ayrıca bu olay o kadar çok tutup da heryer dokunmatik ekran tier oyunlarla dolduğunda (milyonlarca episode fak yea) görücem sizi de ağlarken. telltale kaç tane aç şirketin salyalarını akıtmasına neden oluyordur eminim.

Topicte Telltale'e laf etmek için yazılar yazılmış, ama şu posta daha şaşırdım. Icon adventure oynayanların gameplay derdinde olduğunu sanmıyorum, diyaloglar, senaryo, karakterler türevi şeyler önemlidir. Hikayeyi tümüyle kenara atıp gameplay derdine düşecekseniz COD Ghosts felan oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

icon adventure severek oynadığım bir türdür. Ancak telltale oyunları hiç bana hitap etmiyor.
Gameplay adventure türünün en önemli öğesi değildir doğru ama Telltale oyunları aslında oyun bile değil. Oyun dediğin biraz challenge sunmalı insana yoksa başarı hissi vermez.

Tabi bu narrative hikayesinin sevenleri var, itirazım adventure seven bunu da sever diye bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...