hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ha adreside gördüm şimdi kuka kafeymiş. orda türkiye peronisi vardır anca. güzel mekan gerçi. bi daha başlıkları okuyup öyle mesaj atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 listeden schneider weisse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gerçi cider varmış neresi orası ya üstüne magners cakardım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gec kaldik ama aslinda tartismaya gerek yok noddle said: Duvel http://intothetrade.files.wordpress.com/2010/11/duvel_02.jpg bir dahaki sefere dogru yolu bulursunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 En güzel bira, her yerde kolay bulunan bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Masakari said: Kardeş sen 5-6 yıl geriden geliyorsun, viskiye geçtik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 severek ve kafaya dikerek içiyorum. şahsi fantezim. http://turktuborg.blog.com/files/2011/07/SKOL-1-litre-2011.jpg skol yoksa marmara 34'de olur. cam şişeden kazanıyor ama skol daha güzel geliyor. 50'lik 50lik uğraşamıyorum abi ben, 2 skol alıyorum geceyi tamamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 skol ucuz ve etkili. saygım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 valla üni yıllarında ucuz diye aldık ben tadını sever oldum. iddia ediyorum isimsiz koysak (belki plastikten de dökmesek) çoğu güzel biranın yanında içer insanlar farketmeden. önyargısı, kötü bir imaj, ucuzluğu ve pet şişeden çıkıyor diye düşünüyorum. ben severek içiyorum. genelde bu tarz konularda başkalarını, özellikle de paticik hiçbirşey beğenmeme lobisini gram siklemediğim için öneririm. güzel bira ucuz. ama en güzeli derseniz tuborg gold tabi benim fikrim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 xaty said: tr'de beer market yok dimi? bi de bluemoon nerde var tr'de? bahane lounge'da denk gelmiştim bi Bluemoon bu mekanda da vardi kuka kafe besiktasta ama dun yoktu, bugun gelecekti. Ordakiler de zaten hoegaarden yerine bluemoon tavsiye etmislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bluemoon güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Black-ice said: valla üni yıllarında ucuz diye aldık ben tadını sever oldum. iddia ediyorum isimsiz koysak (belki plastikten de dökmesek) çoğu güzel biranın yanında içer insanlar farketmeden. önyargısı, kötü bir imaj, ucuzluğu ve pet şişeden çıkıyor diye düşünüyorum. ben severek içiyorum. genelde bu tarz konularda başkalarını, özellikle de paticik hiçbirşey beğenmeme lobisini gram siklemediğim için öneririm. güzel bira ucuz. ama en güzeli derseniz tuborg gold tabi benim fikrim olarak. ben bi ara fakirliğe ve alkolikliğe teğet geçtiğim bir dönem skol-marmara34 abandım ve ilginç biçimde marmara34 çok beğenmeye başlamıştım. özellikle tuzlu fıstıkla çılgın biçimde güzel gidiyordu ama onun yüznden de her akşam 400 gram tuzlu fıstık yiyordum biradan çok çereze veriyordum parayı ahahah bira kültürüm içmeyi çok sevmeme rağmen hiç yok, tuborg gold içiyorum bu aralar başka bir şey içmek zorunda kalmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 HellHound said: gec kaldik ama aslinda tartismaya gerek yok noddle said: Duvel http://intothetrade.files.wordpress.com/2010/11/duvel_02.jpg bir dahaki sefere dogru yolu bulursunuz :P amanın ya. rezalet bir bira. birayı tadını sevdiğim için içiyorum çok alkol almak için değil. tadını bozuyor zaten yüksek alkol biranın. kırmızı tuborg'a hasta olanlara önerebilirim sadece, gerisi sevmeyecektir. gerenksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 skol artık ucuz değil o kadar. 1 lt 6.5tl. 4.25 ti bi ara. sonra 5 oldu. otellerde lobide felan skol veriyolar zaten. tadı çok doğal. köy birası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 valla tuborg gold ne kadar 50lik ? skol yine ucuza geliyor sanırım 2 lira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lan olum iş saatinde yazip durmayin suraya aksami getiremiyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lezzet abidesidir duvel damak tadin yoksa benim sucum diil (:P) topu topu yuzde 8lerde falan zaten duvel'in alkolu oyle asiri alkollu falan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ucuz Bira dediniz aklıma Tuborg kış geldi. Uzun zamandır içmiyorum (bulamiyorum) ne güzeldi %6,5 alkol vardı içinde skol gibi 4.1% degil tadı da şekerli birşeydi. İçini ısıtırdı cips'le fln müthiş gidiyordu. ( Kalori Max. ) http://sekil.markaharitasi.com/2006/2006_33840.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hakkaten böyle bi bira vardı dimi ya. evet çok güzeldi bu. artık üretmiyorlar ya. ben yazları limonlu efes içerdim en çok o da kalktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 oha limonlu efes kalktı mı ? yazın akşamüstüleri ne biçim de içerdim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Duvel de epey hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 duvel ne ya les, adeta fakire kendini zengin hissettirmek icin surulmus turkiyede piyasaya. ithal biralarin orjinalleriyle bu kadar alakasiz olmasinin sebebi ney ya, ne versek yer bu wannabeler hesabi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben hep 6 tane efes dark 1 mariachi 1 limonlu tuborg alırdım. bu ikisini yanında aldığım karamelli magma ile götürürdüm sonra darka devam ederdim.ah eski günler şimdi 4 tane içince şişiyo midem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://doubled.goatfo.com/home/wp-content/uploads/2012/09/Peroni-photo.jpg içimi çok iyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Duvel'i ben pek sevmiyorum, bu aralar tuborg gold deviriyorum ama ondan da vazgeçip efes kutuya dönebilirim bir gariplik var bu aralar damakta garip bir kuruntu bırakıyor ha illa entel bi tavsiye istiyosan "corona extra" gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar