chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Uzun yillardir garanti kullaniyordum artik iyice tiksindirdiler kendilerinden. Kriterlerim soyle. Surekli telefonla rahatsiz etmeyecek Internet ve mobil bankaciligi hizli olan Surekli ne oldugu belirsin sacma sapan kesintiler yapmayacak Telefon bankaciliginda temsilciye rahatca ulasabilecegim Boyle bir banka ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kuveyt türk.yeşil sermaye mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 halkbank net uzerınden bankacılık hızmetlerıne ucret almıyorlar. ama maaş musterısı oldugum ıcın de olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yapikrediden uzak dur 6 ayda bir 45tl cakiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 İş Bankası, mobili o kadar iyiki internetten bile girmiyorum sürekli mobilden hallediyorum işimi. Atm si de hemen her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iş bankası, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 enpara. mobil bankacılıkta şifre, parola, sms aktivasyonuuna gerek bile kalmadan bakiye görüntüleyebiliyorsun her seferinde sadece app'ı çalıştırıp. internet şubesi süper ötesi sade ve kullanışlı. orada tablolar, burada hava durumu, şurada likit fon, bilmem ne hesabı teklifi, bilmem ne birikimi gibi şeylerle boğmamışlar yani. havale, eft gibi masrafları yok. müşteri hizmetlerini aradığında 1-2 dakika içinde karşında konuşabileceğin birisi oluyor. zaten kayıp çalıntı için 1 e basın müşteri temsilcisi için 2 ye basın diyor asdfgh vadeli hesap için faizleri de yüksek. yemek sepetinde yaptığı harcamaını %20 sini iade ediyor. açtırmak için yerinden kalkmanada gerek yok. sitesinden form doldur yeter. adamlar gelmeden telefon ediyor. sonra gelince sana kartını, hediyelerini vs. veriyor kimliğini isteyip tabletle fotosunu çekip gidiyor. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 chrome said: Uzun yillardir garanti kullaniyordum artik iyice tiksindirdiler kendilerinden. Kriterlerim soyle. Surekli telefonla rahatsiz etmeyecek Internet ve mobil bankaciligi hizli olan Surekli ne oldugu belirsin sacma sapan kesintiler yapmayacak Telefon bankaciliginda temsilciye rahatca ulasabilecegim Boyle bir banka ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 imamizer said: enpara. mobil bankacılıkta şifre, parola, sms aktivasyonuuna gerek bile kalmadan bakiye görüntüleyebiliyorsun her seferinde sadece app'ı çalıştırıp. internet şubesi süper ötesi sade ve kullanışlı. orada tablolar, burada hava durumu, şurada likit fon, bilmem ne hesabı teklifi, bilmem ne birikimi gibi şeylerle boğmamışlar yani. havale, eft gibi masrafları yok. müşteri hizmetlerini aradığında 1-2 dakika içinde karşında konuşabileceğin birisi oluyor. zaten kayıp çalıntı için 1 e basın müşteri temsilcisi için 2 ye basın diyor asdfgh vadeli hesap için faizleri de yüksek. yemek sepetinde yaptığı harcamaını %20 sini iade ediyor. Aynen. Enpara. Maaşım yatar yatmaz enparaya EFTliyorum. Yemeksepeti iadesi de on numara. Hiç düşünme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 +1 enpara 'da benden. kredi kartı da çıkaracaklar galiba alıcam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 her şeye rağmen TÜRKİYE İŞ BANKASI'nı tek geçerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iş bankası garantiden daha zalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bnm de ilgimi çekti bu enpara %20 geri ödeme süpermiş ama bu ay sonu bitiyor sanırım. şimdi üye olsak bize bir kart numarası mı veriyor bu ve vadesiz hesabımızda para varsa onu harcayabılıyoruz dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 İş bankası adamına göre muamele yapıyor. Gözlerine girersen çok mutlu olursun. Tipini sevmezlerse (züğürtsen mesela :)) çok pis çakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Çetintaşın iş bankası sevdasının arkasında Atatürk sevgisi aramamak imkansız. Ben garanti ziraat falan kullanıyorum işbank falan kullandım , hep maaş hesaplarıydı. Hepsi birbirinin aynı , hiç kesinti falan yapılmadı kredi kartı verilmedi bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hepsi aynı. atm si çok bulunanlardan bir tanesini seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iş iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 enpara tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 eyç es bi si'den memnunum 1.5 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iş çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 reampage said: iş bankası garantiden daha zalim nasıl yani........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 akbank ve finansbanktan uzak durun abi sapık gibi taciz ediyor allahın belaları kartım yok müşterisi değilim her gün sms haftada bir arıyorlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ödeme zorluğu yaşadığın zaman adamın gtnden kan alıyorlar uzlaşmasa vs açısından, bu konuda bence en iyi garanti, zaten paran varsa her banka iyi, baktın işler boka gidiyor, Garanti en çok uzlaşan yeniden yapılandıran vs. Tabi o yine senin banka ile olan iletişimine bağlı olabilir. Ha ama evet garantinin şu 58 tl vadesiz hesap başına para alcağız eğer 2 tane otomatik ödeme talimatı vermezseniz olayı mide bulandırıcı. Akbank o parayı iade etmişti sorgusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar