GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 http://vasisdas.com/30-yasina-geldigini-anlamanin-yollari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben kuruyyorum hala porsche hayalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Fazla yola gerek yok, huviyette yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 2 yıl kaldı ama %90ı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 daha var ama ben bunları 5 sene önce falan geçirdim.. temsili yaşlı ben oluyorum galiba gösterseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 6,5 yıl falan var daha neyse ki. 30 yaşına geldiğimde bi köpek alcam, başka da planım yok şimdilik. şu 6,5 yılda da napmak isterim, yarısı yurtdışında geçsin, yüksek lisans tezi falan yazmış bitirmiş olayım belki doktora derslerini de vermiş olmuş olurum falan, sevdiğim kafada bir işim olsun en az 3k kazanıyor olayım, kimsenin okumayacağı kötü bir ilk kitap yazmış olsam bir de baya tatmin olurum. Ha bir de şöyle 2 tane kadın girse çıksa hayatıma birlikte zenginleşip düzgüncene yolumuza sapsak falan. ahahah hayallere bak anasını satayım. sırf 6-7 yıl sonra bu mesaja denk gelme ihtimalimi sevdiğim için yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sorun değil porsche'dan maserati'ye çektim hayalleri, 20 sene var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben '83 lüyüm ama '88 in temmuzunda doğmuş gibi gösteriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben porştan hyundai i10 a falan çektim hayırlısıyla yaza doğru... :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 demin asansörde adamın tekinin kızıyla şakalaştık falan, tam incem asansörden herif kızına "say bye bye to uncle" dedi, yuh be abi teyze deseydin bari diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bilgisayar oyunlarında bekaretini kaybedince anlıyorsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ic kararttiniz yine ya paylasmayin soyle seyler abi. bu forum ztn bu isler icin cok musait cocuklugumuzdan beri burda oldgumuz icin. bugun tam 11 sene once yazdigim yazilari okudum 15 yasindayken baya sacma seyler dusunuomusum bekledigimden daha salakmisim yani, neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 takvime bakmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 anaaaa len bende bakayım neler yazmışım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 xaty said: demin asansörde adamın tekinin kızıyla şakalaştık falan, tam incem asansörden herif kızına "say bye bye to uncle" dedi, yuh be abi teyze deseydin bari diyesim geldi İş yerine milletin çocuğu geldiğinde "burak amca" oluyorum lan artık. Eskiden ne güzel burak abiydim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 BURAK AMCA NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yok abi benim tipimde de amcalık bi durum yok, yaşımda da yok. adam yüzüme bakmadı zaten asansörde, çocukla ilgileniyodu. ama duyması garip geldi baya. rahatsız olduğumdan falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 isimlerimiz falso bir kere amca, dede, dayı, enişte falan olmak için. berk enişte, göktuğ dayı falan olmaz ya. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Esh said: Fazla yola gerek yok, huviyette yaziyo. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 HotLine said: ic kararttiniz yine ya paylasmayin soyle seyler abi. bu forum ztn bu isler icin cok musait cocuklugumuzdan beri burda oldgumuz icin. bugun tam 11 sene once yazdigim yazilari okudum 15 yasindayken baya sacma seyler dusunuomusum bekledigimden daha salakmisim yani, neyse :) Salaksın ve hala bir evin yok. Sözde sana gelecektim kızıl meydanda gezecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Seele said: HotLine said: ic kararttiniz yine ya paylasmayin soyle seyler abi. bu forum ztn bu isler icin cok musait cocuklugumuzdan beri burda oldgumuz icin. bugun tam 11 sene once yazdigim yazilari okudum 15 yasindayken baya sacma seyler dusunuomusum bekledigimden daha salakmisim yani, neyse :) Salaksın ve hala bir evin yok. Sözde sana gelecektim kızıl meydanda gezecektik lan buyur gel smdi evim var :) ayipsin ama mesela yilbasinda gelebilirsin ev bos olcak. abi moskovada ayiptir soylemesi ortalama daire kirasi 1000 euro yani tek basina kalmak yorucu is. benim butceme gore:) evim var haftada 3 gun temizlikci gelio. ayriyetten 2 oda 1 salon yani bu oda isleri moskovada nekdr pahali ve onemli burda yasamis olanlar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 biri sorarsa yaşımı anlıyorum sonra geri unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 HotLine said: Seele said: HotLine said: ic kararttiniz yine ya paylasmayin soyle seyler abi. bu forum ztn bu isler icin cok musait cocuklugumuzdan beri burda oldgumuz icin. bugun tam 11 sene once yazdigim yazilari okudum 15 yasindayken baya sacma seyler dusunuomusum bekledigimden daha salakmisim yani, neyse :) Salaksın ve hala bir evin yok. Sözde sana gelecektim kızıl meydanda gezecektik lan buyur gel smdi evim var :) ayipsin ama mesela yilbasinda gelebilirsin ev bos olcak. abi moskovada ayiptir soylemesi ortalama daire kirasi 1000 euro yani tek basina kalmak yorucu is. benim butceme gore:) evim var haftada 3 gun temizlikci gelio. ayriyetten 2 oda 1 salon yani bu oda isleri moskovada nekdr pahali ve onemli burda yasamis olanlar bilir.Eyvallah. Yılbaşında türkiyedeyim. Kader kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 selamın aleyküm amca,nassın eyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bir tanesi bile tutmuyor luzumsuz bir calisma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar