Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale Başladı - Ne Alıyoruz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birdaha hiç bi oyunu güncel almayacagım birdaha hiç bi oyunu güncel almayacagım birdaha hiç bi oyunu güncel almayacagım birdaha hiç bi oyunu güncel almayacagım birdaha hiç bi oyunu güncel almayacagım birdaha hiç bi oyunu güncel almayacagım birdaha hiç bi oyunu güncel almayacagım
Mesaj tarihi:
bu bende de oluyordu. steamin hiç bir şeyini kullanamıyordum profiller topluluk mağaza, ingame storelar vs. aylarca böyleydi söylenen her çözümü tek tek denemiştim nafile işe yaramamıştı. bir gün baktım düzelmiş.
Mesaj tarihi:
fabulosoguy said:

ve efsane.
Steami tekrar yükleyeyim dedim. Sitesine bile giremiyorum...

eski bir sorun bu. host dosyasına bişiler yazılıyodu sanki. esh'e mesaj atsana, o biliyordu galiba.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
badge craftladığında ekstradan snow globe kartları veriyor.

Snow Globe #9

Steam
Snow Globes Trading Card
Received from crafting a badge.
Tags: Common, Snow Globes, Trading Card, Tradable, Marketable

Güzel güzel kartlı etkinlikler geliyor galiba yine, cüzdanları masaya yavaşça bırakın.

Tahminen 2 gün falan kaldı değil mi?
Mesaj tarihi:
Hm anladığım badge düşürünce değil de set yapınca item geleceği.Bilseydim satmazdim badgeleri 20 kusur sattım, artar fiyatları sanırım, neyse en fazla 2 dolar fazla kazanırdım, şu postu attığına degmedi nffkfks.
Mesaj tarihi:
amazon indirimleri de var şurda

http://www.cheapassgamer.com/topic/316950-amazon-pcdd-11-gta-trilogygtav-iv-749-gta-iv-complete-249-fallout-3-679-fall-out-3-goty-20-rayman-legends/page-275#entry11360715

colonial marines alırım belki 2$ lan dsfg
Mesaj tarihi:
Xenus said:

amazon indirimleri de var şurda

http://www.cheapassgamer.com/topic/316950-amazon-pcdd-11-gta-trilogygtav-iv-749-gta-iv-complete-249-fallout-3-679-fall-out-3-goty-20-rayman-legends/page-275#entry11360715

colonial marines alırım belki 2$ lan dsfg

2'ye ben de alırım lan. bigün oynarım diye :D humble bundle'a gelse bile 4-5 dolar olacak çünkü yanında muhtemelen gerkesiz 2-3 oyunla beraber.
  • Yeni Oluştur...