Wolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 telefon ile çekmiş bide eşe dosta göstericek vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 adam pipisine ağırlıkmı takmış lan o sallanan ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi siz napıyorsunuz ya ahahhahah vücüt geliştirmede yine kara delik açılmış asdadsadsfaduıjohıjpohadsıjpodsıjods o site nedir allah aşkına o adamın penisinde ne asılı neden bunlara bakıyorsunuz asddsıjkoadsıjoads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 baya kaymışınız siz konudan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sonuçta sequo, hani foruma penis resmi koymaması gerektiğini bilmesini beklemiyoruz ondan. Canımın istediğini yaparım, kimse de bana bişey diyemez ekolünün umarsız temsilcisi. Fakat resim 1den fazla boyutta saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 o siteyi nasil buldun ? oldun sende bodyci hadi iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 elim kırılaydı da açmayaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gene 1 ay dondurdum yoğun dönem yüzünden nası mutsuz oluyorum anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Fenadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 neredeyse 4-5 aydır bir bok yapmıyordum tekrar başladım spora pazartesi lan ne fenaymış bugünde yüzdüm normalde 4 km filan yuzerken 300-400 metre yuzdum ölüyordum umarım biraz hızlı toparlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Benim birkaç sorum olacaktı. 1. Spora 2 günde bir gidiyorum. İdeali nedir? Her gün gitmeli miyim? 2. Amacım kilo almak ve her kasımı çalıştırmak. Hocanın verdiği spor programı çok kısa ve kolay. Onun yerine ben birkaç dumble hareketi ve mekanik aletleri 3er setten 10 kez yapıyorum. Daha etkili olması için nasıl bir yol izlemeliyim? 3. Esneme hareketleri ve koşma/yürüme şart sanırım. Koşma/yürüme kaç dakika, ne kadar hızda olmalı? 4. Ağırlıkları belirlerken nasıl bir yol izlemeliyim? Kaldırabileceğim en yüksek ağırlıklarda 3'er seti tamamlayamıyorum bu yüzden her sette ağırlığı biraz düşürüyorum. Kaldırabileceğim en yüksek ağırlığı mı yoksa fazla zorlanmadığım ağırlığı mı tercih etmeliyim? 5. Beslenme dışında ek takviye olarak kilo almaya yardımcı ne gibi takviyeler kullanabilirim? 6. Spora gittiğimde her kası çalıştıracak egzersizler mi yapmalıyım yoksa belli günlerde belli hareketlere mi yoğunlaşmalıyım? 7. Ağırlıkları ne kadar zamanda bir arttırmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bırak şimdi ciğeri , kokoreç ve işkembe de durum nedir ? Yiyelim mi, gönül rahatlığıyla ? Soris said: bencede durum bu. gıdalara baktığınızda nutrient density anlamında şu doğada en kral şey sakatatlar ve kuruyemişler. Antrenman yaptığınız gün normal yemeğinize ek olarak çiğe yakın ciğer yiyin 2-3 avuç da çiğ kuruyemiş yiyin hiç bir açığınız kalmaz besin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Benim birkaç sorum olacaktı. 1. Spora 2 günde bir gidiyorum. İdeali nedir? Her gün gitmeli miyim? bu beslenme ve senin kapasitenle alakali, adam var 6 gun gidiyor bir gun dnleniyor, gunde cift idman yapanda var.. 5 gun benim icin ideal gibi. 2 gun git bir gun dinlen 3 gun git bir gun dinlen. gibi. 2. Amacım kilo almak ve her kasımı çalıştırmak. Hocanın verdiği spor programı çok kısa ve kolay. Onun yerine ben birkaç dumble hareketi ve mekanik aletleri 3er setten 10 kez yapıyorum. Daha etkili olması için nasıl bir yol izlemeliyim? hoca buyuk ihtimal yeni basladi isen vucudunu alistirmak icin bir program vermis olabilir. gene on goru ana kas grubu (gogus sirt bacak gibi) yanina kucuk bir kas grubu koymak (kol , abs , kalf vs) ya da tek grupda calisabilirsin tabii. bir gun gogus diger gun kollar, sonra bacak, diger gun omuz kanat vs gibi. sana kalmis acikcasi. baktin vucudunun bir tarafi daha zayif ya da sen belli bir bolgeyi guclendirmek istiyorsun haftada iki gun gir ama aralarinda en az 48 saat olsun. misal pazartesi gogus girdin, cumartesi gir gidip sali girme gogsu tekrar. 3. Esneme hareketleri ve koşma/yürüme şart sanırım. Koşma/yürüme kaç dakika, ne kadar hızda olmalı? kalbi hizlandirmak icin 5-10 dakika max bir kardiyomsu isinma yapabilirsin, eklemler icin belli basli hareketlervar onlari es gecme, esnetmeyide tavsiye ederim. agirlik sonrasi 15-20 dakika kardiyo tavsiyem. 4. Ağırlıkları belirlerken nasıl bir yol izlemeliyim? Kaldırabileceğim en yüksek ağırlıklarda 3'er seti tamamlayamıyorum bu yüzden her sette ağırlığı biraz düşürüyorum. Kaldırabileceğim en yüksek ağırlığı mı yoksa fazla zorlanmadığım ağırlığı mı tercih etmeliyim? amacin kas ve irilesmek oldugu icin her zaman daha agiri kaldirmaya dogru gitmelisin ama bunu en agirdanbaslayarak degil, ornegin, once 20kg sonra 40 sonra 60 sonrada 80 kg olarak yap. 4 set. 1 setin 10 tekrarsa ornegin sondaki 6 olabilir. eger cok rahat cikariyorsan agirlik arttirman gerekiyor demektir. 5. Beslenme dışında ek takviye olarak kilo almaya yardımcı ne gibi takviyeler kullanabilirim? bazi supplementler var benim tavsiyem, whey protein, multivitamin olur. birde mass arttiran kalorili supplementler var onlarida deneyebilirsin ama ben olsam yemek yerdim. wheyide gymden hemen sonra al. 6. Spora gittiğimde her kası çalıştıracak egzersizler mi yapmalıyım yoksa belli günlerde belli hareketlere mi yoğunlaşmalıyım? belli kas gruplarina konsantre ol. bu konuda bodybuilding.com da bir cok yazi ve program mevcut. 7. Ağırlıkları ne kadar zamanda bir arttırmalıyım? buda sana kalmis. senden baskasi cevap veremez buna ama genel olarak hissedersin zaten agirligin kolaylastigini. bu sorularin hepsini spor salonundaki trainerine sorarsan cok daha iyi cevap alabilirsin hemde karsilikli oldugu icin rahat olur. not : cok ustun koru oldu cunku tum bodybuildingi sormussun kabaca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 @Litminov Boy kilo nedir? Hardgainer sınıfında mısın? Nasıl besleniyorsun? Basit dediğin program nedir? Ne kadar zamandır yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Profesyonel bi beslenme plani hazirlamadim kendime. Ne bulursam yiyorum diyelim. Sabahlari 2sari-4beyazli omlet, öglenleri ya salata, tavuklu wrap yada balik, spor sonrasi whey, sonrasinda bazen protein bar, aksamlari ton baligi, yagsiz peynir, arada bir meyve. Yatmadan önce whey+casein shake. Bu sekilde besleniyorum. Daha fazla protein almali miyim? Yoksa yeterli mi yeni baslayan biri icin? Hani gramaj filan vermedim ama az cok tahmin ediliyodur porsiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yeterli yağı şekeri kıs alıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bir kaç gün önce öğrenip dün ilk defa bacak ve omuzu 6lı drop set yaptım acayip hoşuma gitti tavsiye ederim. 1.5 ayda 1 kere tüm bölgeleri drop set yapın epey bufflıyormuş. Kas belli bir hacimden sonra büyümesi yavaşlıyormuş bu şekilde ona şok etkisi yaratıp bu yavaşlamayı bir nevi kırabiliyormuşsun. Arnoldun taktiğiymiş. Herif birde bunu 9 saat boyunca yapıyormuş. Drop set nedir? örnek lateral yapacaksın bu ağırlıkları hazırlıyorsun ara vermeden hepsini yapıyorsun 15*4kg 12*6 10*8 8*10 6*12 1dk mola verip bu sefer aşağıdan yukarı gidiyorsun ve bitiyor. kendi kaldırabildiğin ağırlığa göre bunu düzenleyebilirsiniz örnek burda 5 li set yazdım senin gücün yetiyorsa 6 ya çıkartabilirsin veya yetmiyorsa 4e indirebilirsin. Düzgün yapıp yapamadığınıda şöyle anlıyorsun tersi de bitince kolunu boş kaldırırken zorlanıyorsan hakkını vererek yapmışsındır aksi taktirde biraz daha ağırlaştırabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 salondaki hoca benchte 125 kiloyla 18 tekrar yaptı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 antrenman oncesi slow twitch muscle fiber sayısını arttırmak ve ısınma amacla 200 bodyweight squat yaptım ara vermeden tek set ve geldi pump sdf http://i.imgur.com/z44y9tb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 aferin la cihaz, sen iyi oluyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://vimeo.com/34124792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Tam 2 gün önce karin calismistim. Baya da yüklendim. Bugün tekrar calismaya yeltendim ki mekik cekemedim. Cok canim yandi. Devam edemedim. Normal midir bu karin kaslarindaki agrilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hayır abi karnın düşer birkaç güne sdfvda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ayfon yeni başlıyorsan normal onlar, bi iki hafta devam edecek. Ağırlıkları artırıp kollara yüklendiğinde de iptal olman olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Cheaz said: antrenman oncesi slow twitch muscle fiber sayısını arttırmak ve ısınma amacla 200 bodyweight squat yaptım ara vermeden tek set ve geldi pump sdf http://i.imgur.com/z44y9tb.jpg niye slow twitch fiber sayını arttırmak istersin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar