Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Şöyle 20-24 kişi gidelim bi' kahvehaneye, batak partisi atalım turnuva şeklinde. Mis gibi mmo. Başka türlü ortak paydada oyun bulamaz kimse burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gelin osi'ye girelim guild falan kurarız pvm takılırız bence süper fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben geçen gün baktım osi'ye de çok farklı bir oyun ya. anlamadım çoğu şeyi sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 serverlar boşmuş oside. öyle diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yani dolu değildi en son baktığımda ama bomboş da değildi. böyle eküri olsa falan takılınır gider champ falan kesilir mesela. yew moongatete falan baya aksiyon dönüyodu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gerçi şöle bişi var shroud of avatar betası falan başlayacak orada oynardık işte gerçi o mmo mu değil mi anlamadım tam olarak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben o yeni nesil itemları falan idrak edemedim. artifactler falan oyunun dengesini baya bozmuyor mu pvp'de? öyle çılgın item farmladan pvp'de rekabet edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 shroud of avatar baya patates görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Swtor mu oynasak tekrardan? biri anket eklesin bari ben unuttum açarken başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 patates matates oynanacak o bence ya. artifact falan olayına gelirsek evet item, skill döşemeden pvp yapılmıyor. zaten oyun pvm'ye kaydı büyük ölçüde ama onun da tadı ayrıdır. lisede pati uoda ventrilo champ falan keserdik hala tadı damağımdadır o günlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sota tam bir sandbox olacak gibi duruyor. ben çok umutluyum. combatı bi adam etsinler yeter benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya beyler, çok çetrefilli şeyler bakmayın yaaa. 1-2 hafta skill cap kasıp sonrasında allah ne verdiyse horde olarak millete dalıp ağız burun kıracağımız bir şeyler bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 casual osi işte mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 naz yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 uo osi mi oynuyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Eve online basit olsa oynıcam da harbiden anlamıcam diye korkuyorum o kadar çok anlatıldı ki çok karşışık çok karışık diye bi tarafım yemedi başlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben attım ortaya belki birileri gaza gelip toplanır diye. toplaşırlarsa gelirim ben de fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 eve çok fazla derin, vakit ayırman çok araştırman gerek. osi'ye bence 5 adamdan fazla gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VNjvws1wsOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ben aktif ederim osi acc yi. Gerçi en son Stygian Abyss'i almıştım. Üstüne başka expansion geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 osi ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mithat said: Eve online basit olsa oynıcam da harbiden anlamıcam diye korkuyorum o kadar çok anlatıldı ki çok karşışık çok karışık diye bi tarafım yemedi başlamaya. basitleştirme yolları var. Öncelikle en çok neyden hoşlanıyorsan onu öğreniyorsun. Onu bir yandan oynuyorken, benzer şeylerine bakıyorsun. Daha sonra vakit oldukça araştırmalar devam ediyor :p. Tabi eve deki en büyük problem yeni acc ile bir süre birşey yapamıyor olmak. Başlamaktan korkmayın abi. Açın bi trial hesap 21 gün. Oyunda arkadaşınız varsa size invite atar ve bir plex verir (siz plexi kullandığınızda geri arkadaşınıza gider) = 51 gün bedava account. 1 aylık ödeme yapın = 3 aya yakın bir hesap. Bir skill planı yapın, ara sıra girip kasacağı skilleri ayarlayın. 3 ay sonunda başlayın mis gibi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Densiz Eve basligna mesaj yazdim ilgilenen olmadi. su paketlerden hangisi ile baslamali sence? http://www.greenmangaming.com/eve-online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 knight online. akşam başlıyorum. serverı söylerim. karus oynarım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 efsunlu boostlarsanız gelirim, invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar