Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi Paticek bir MMO'ya başlıyagh... (Marvel Heros a baslandi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LOTRO'da maksimum yaptığımız, bıngıldak'la girip, benim 1/1 atatürk gibi bir karakter yaratmam, bıngıldak'ın yanımda durup, selam verip SS alması oldu. Sonra 15 cigabört şeyi uninstall ettik. bu.

LOTRO, Warhammer falan olmaz bu saatten sonra kabul edin.
Mesaj tarihi:
gw2 istenilse bile oynanması zor. Milletin bir yerde buluşması için para ödeyip karakterlerini taşıması gerekiyor yada silmeleri.

linkrealms sitesi amatör uo sitesi gibi duruyor :P. Bakayım videolara.
Mesaj tarihi:
kusura bakma =). Lvl 7 de bir arkadaşım silmişti oyunu, o yüzden biraz ön yargılıyım bırakanlara. Başka bir arkadaşımda elementalist ile pvp olmayacağını, söyleyip gitmişti (ki bende elementalist oynuyordum ve oyundaki en eğlenceli pvp karakteri kendileri).

şu Linkrealms işi komik geldi. Oyunda bir de AO olaydı iyiymiş. Karakterler zemine basmıyor, havadalar gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
incdarkness said:

bir daha soyluyorum puzzle pirates :P

ben buna sen söylemden baktıydım da direk şu şekerli patlatmalı balon facebook oyunu gibi görev verdi. bunelan dedim sildim.
Mesaj tarihi:
firefall ne zaman world pvp gelir o zaman gir. Şuanki pvp sisteminde her sınıf ile oynamak mümkün değil. Haliyle quake kafası birşey ortaya çıkıyor.
Açıkcası world pvp gelecek diye güzel bi sniper yapıp kenara koymuştum :P. Fakat adamlar yavaş.
  • Yeni Oluştur...