imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bingildak said: evet abi hem ucuz hem vakit istemiyor hem de muhabbeti çok eğlenceli olacak bir oyun. kimse umursamadı arthur's gold'u. gayet potansiyeli var casual community feeling. ya yiter ben akşam alıyorum bunu ya. girelim oyuna ikimiz. sonra bi konu açıp şöyle oldu böyle oldu diye yazarız. 2-3 kişiye ben aldırırım garanti. sonra gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yada cs mi kapışsak beyler ya. cs 1.6 falan. teamspeak falan da yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 biz gondarla kınayt kasıyoruz beyler gelin destan serverindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 war z'den server bakıcam ben alabilirsem şifre falan gönderirim oynayacaklara. daha güzel olur. ya da LOTR'e mi girsek hem f2p hem de eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ben embesil olurum korkusundan hic Minecraft oynamamistim. Dun aksam oynadim ilk defa ve hosuma gitti. Bu oyun da boyle krallik kurup diger kralliklara savas acma falan yok mu? Eglenceli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 minecraft ın olayı neki? orjinal tek bir server mı var? Olayın zevki o ise eyvallah. O zaman millet niye server açıp oralarda takılıyor ? anlamadım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hunty said: Ben embesil olurum korkusundan hic Minecraft oynamamistim. Dun aksam oynadim ilk defa ve hosuma gitti. Bu oyun da boyle krallik kurup diger kralliklara savas acma falan yok mu? Eglenceli olurdu. yok. ayı gibi kazıyorsun işte. sonra arkadaşın evinin kapısını açıp, kapıyorsun, koyununun arkasına geçip "nası fortluom ahıahı" diye itlik yaparak eğleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 patide oyun oynayan kalmadı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 oyun oynayan var da oynamıyomuş gibi yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 saeros akşam king arthurs gold al. buna bu son verip kozlarımızı paylaşacağız seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 8 kişi olsak tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bingildak said: hangi oyunda mesela istikrarlıydı paticik? bireysel anlamda herkes çatır çutur oynuyor işte. beraber diyorsan da uo, swg, wow, warhammer, apb, cs, mount and blade, bf, gw 2 ilk aklıma gelenler. kimisi uzun süre oynandı, kiminde küçük bir ekip oynadı ama istikrar oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wow oynucaksanız(tabi lvl 1 den başlıcaksanız) aktif edeyim acc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tabiki oynamıcaz wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 olum neden ya. paladin açıcaktım ben. bide female bi char acıcaktım. seksi seksi adam dövücektim. uffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 warhammer diyorum size ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bingildak said: hangi oyunda mesela istikrarlıydı paticik? wow oyandı burning crusade den pandaya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hakkaten king arthur's gold güzele benziyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sparkcaster said: bingildak said: hangi oyunda mesela istikrarlıydı paticik? wow oyandı burning crusade den pandaya kadar kaç kişiydiniz? bilmediğimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 10 20 değişiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wow'da sıfırdan oynacaksanız bende açarım hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Wow anlık bir heves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wowa ben de açarım hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şöyle hayal edin. wowda dungeon'a girmişsin tank duruyor haraket etmiyor mobların önünde sende bekliyosun ki dalsın zaman akıp gidiyor bi bakmışsın adam çıkmış gruptan falan öff içim sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 0dan level alma kısmı eğlenceli olur zaten max level yapıp kapatırız. hesapları asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar