Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ya bi sürü oyun var, freeleri geçtim hadi çok kayıp olmaz da tr hesabı dururken us hesabı açsam ikisi bir kullanılır mı region ban falan bişiler var mıydı bunda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tr hesabında online oynadığın oyunlar yoksa us'den devam edersin. eğer varsa sorun tabii. onun dışında oyunlar hesaplarda tutuluyor, sorun olmuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hmm us hesabı açayım bunun süre dolunca o zaman, diğer hesap main bu arada bi fikrim yok bi etkisi olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Hic bir zarari yok millet online oynamak icin surekli cakma acc aciyor free 14 gun acip ana hesap yapiyor takiliyor pasalar gibi sonra 14 gun bitince o acctu silip yenisini yapiyor vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 DareJedi said: Grow Home aslinda guzel ama tek duze bir oyun. Ben olsam boyle seylerde co-op oyunlara oy verirdim ki nitekim oyle de yaptim. Armello mu coop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Grow Home disinda kalanlar 2 kisilik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-mH2SVyBMAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 BO3 beta key var bir tane fazla, ilk mesaj atana vericem Platform ps4 Edit: verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Batmanin grafikleri ve oynanışı efsane olmus,şu oyun için alınabılır ps4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Düzelmesini bekleyip PC'ye alsana exclusive olmayan oyun için ps4 alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ekmek paramizla oynama Xaenin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Yok canım ne haddime. Ben de sırf uncharted için alıcam ps4 ama en azından exclusive o sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 al hadi bir sürü coop var anıra anıra oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Ark oynayalım ark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 kaçırdın treni bebeğim. arkı bitirdik. releaseden sonra tekrar iteleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Yaw zaten ps4 almadım,hediye geldi.Adam akıllı MMO bulsam ps4 un yanına yaklasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 eylül ayı psn+ oyunları: Grow Home (PS4) Super Time Force (PS4) Xeodrifter (PS4, PS3, Vita) Twisted Metal (PS3) Teslagrad (PS4, PS3) La Mulana EX (Vita) http://blog.us.playstation.com/2015/08/24/ps-plus-free-games-for-september-2015/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 hala pattes ya MGSV geliyor diye herhalde bu ay iyice salmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ohooo bu ay felaketmiş ya ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Grow Home'u istiyordum acaip, harika oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 1 yıllık US ps+ 43$ http://www.ebay.com/itm/PlayStation-Plus-1-year-membership-card-for-Canada-and-US-PS-/301718714567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Dolar 3TL olduktan sonra TR ile aynı kapıya çıkıyor artık. Tabi 43 dolar ayrı bir avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Grow Home ve Super Time Force Ultra'yı denedim hemen. İkisini de merak ediyordum. Grow Home beklediğimden de yavaş çıktı. Bir de şu fiziğe bağlı animasyon sinir ediyor bazen. Kaç kere aşağı uçup, patlattım kendimi. Yarısı kaldı oyunun. Biraz geliştirilmiş prototip olmuş bana kalırsa. STFU'nun da zaman mekaniğini sevemedim, çok yavaşlatıyor oyunu. Tüm oyun bu mekanik üzerine kurulmuş. Ancak ilk bölümlerde dahi tekrar etmekten dolayı sıkıldım. Keşke anında karakter değiştirme olup ona göre tasarlansaymış oyun ve bölümler. BANA GÖRE durum bu şekilde. Benim dışımda oynayan herkes memnun kalmış(steam, metacritic vs). Sıkıntı bende demek ki ya da farklı bir şey bekliyordum, bulamadım. Tesla'ya da gün içinde bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ps+ plus oyunlarını yüklemeye tenezzül bile etmedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Plus üyeliğimi yenileyecem de döviz uçunca TR storedan da alınabilir diye düşündüm. Ama bu sezon indirimleri vs TR storeda nasıl oluyor? US kadar indirimler vs oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar