pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 şu resident evil hd remaster versiyonu bir indirim gorse de alsak ya. 20 papel cok para 20 yillik oyuna sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Xenus said: Xenus said: ps4 geldi benim bugün. 1tb sshd'i takıcam ama önce içindeki hdd ile bi kere çalıştırayım mı? yoksa direk değiştirip başlatsam sorun olur mu? ps4'ü hiç açmadan değiştirdim bu arada, direk taktım 1tb sshd'i bu arada. ilk açışta power tuşuna basılı tutup servis menüsüne girdim. initialize ps4 dedim. usb stick'e 800mb'lık ps4 update'ini atmak gerekiyormuş. son ondan farkettim onu iyi ki. ssd takinca noluyo konsolu modifiye etmekle ugrasmadan takip oynamak icin almiyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 oyunlar 0.3 sn daha hizli aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bana gore luzumsuz 500gb suana kadar gayet yeterli geldi bana ki 6 tane AAA oyunu + 8 tane indie oyun yuklu halen de icinde 59gb yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Oski said: Xenus said: ps4'ü hiç açmadan değiştirdim bu arada, direk taktım 1tb sshd'i bu arada. ilk açışta power tuşuna basılı tutup servis menüsüne girdim. initialize ps4 dedim. usb stick'e 800mb'lık ps4 update'ini atmak gerekiyormuş. son ondan farkettim onu iyi ki. ssd takinca noluyo konsolu modifiye etmekle ugrasmadan takip oynamak icin almiyo muyuz yoo ben exclusive oyunlar için alıyorum birde kanepe de yanlayıp oyun oynamak için ssd değil bu arada sshd. 8gb'lık ssd + 1tb hdd hybrid disk. ssd'nin tam randımanını alamıyorsun ps hardware'inde, sshd yeterli o yüzden. ps3'te faydasını gördüğüm için aldım. özellikle digital yada oyun datası yüklediğin oyunlarda baya farkediyor. loadingleri yarı yarıya düşürüyor birde ps3 hw'ini zorlayan yada kötü kodlanmış oyunlardaki frame dropları kesiyordu. ilerisi için de yatırım. gtav falan bulursam şurada texture pop-in sorunu var mı mesela yazarım http://i.imgur.com/mIIyDCf.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 online multiplayerın paralı olduğunu unutmuşum abv console peasantry. patates oyunlar veriyorlar şuan ama triali başlatayım, bloodborne için alıcaz mecbur. online only oyun destiny'de bile adamlar f2p limitasyonu gibi kısıtlama koymuş şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 GTA V digital key 35$. master race'de oynamak istediğimden almadım ama satıcı legit. US PSN için olabilir emin değilim. http://www.ebay.com/itm/Grand-Theft-Auto-V-GTA-5-PS4-digital-Code-only-full-game-same-day-delivery-/201315809262?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edf5b77ee http://www.ebay.com/itm/Grand-Theft-Auto-V-GTA-5-Ps4-digital-Code-fast-same-day-delivery-/201315811415?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edf5b8057 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 GTAV Ps4 ile Online 5-6 arkadas eglenebilir miyiz? Neler yapilabilir? Mod'lar falan var mi ps4 icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 2.50 update'i geliyormuş yarın http://blog.us.playstation.com/2015/03/25/ps4-system-update-2-50-available-tomorrow-features-detailed/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Oww yes! Bu haberi bekliyordum ozellikle backup için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bu arada ps3 oyunlarını oynamak için ps now mu ne öyle bir özellik var sanırım. trial 7 gün denemek istedim, god of war'u deniyorum fakat bağlantıdan dolayı izin vermiyor "yavaş" diye. TR'den deniyoruz diye mi böyle yapıyor vicdansız. bağlantı gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 EU da kampanya başlamış , ME3 plus a beleş falan yazmışlar. EU psn varsa bakın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ME3 nedir? Ps4 icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mass Effect 3, PS3 için free. Al dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ME3 free değilmiş. 2 saatin ardından full game alıp epic maceraya devam edin diyor. Bu arada ps4 için 2tb hard disk önerisi yapabilecek var mı. Hazır hariciye back up alma gelmişken değiştireyim, yetmiyor 500gb stok hdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://blog.us.playstation.com/2015/03/26/10-discount-weekend-for-ps-store-purchases-starts-today/ LQ8ERDQH3A %10 indirim var us ps store'da. bloodborne'u almadan gelseydi keşke şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yahu downloadda sıkıntı mı var installinh 20% ye geliyor gtaV indiriyorum 1 haftadır bok gibi baglantıyla kaldıgı yerden devamde etmiyor 0lıyor felaket yavaş bide öf şiştim. totalde 900km yol yapıp bloodborne aldım geldim lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ya pc den us store da alışveriş yaparken pre order yapmaya çalışıyorum witcher ı ama o %10 indirim kodunu yazacağım yeer çıkmıyor nereye yazıcam? EDIT: pre order larda kullanamıyoruz sanırım meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 en ucuz ps 4 nerden alınır onu söyleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 GokTuRK said: Ya pc den us store da alışveriş yaparken pre order yapmaya çalışıyorum witcher ı ama o %10 indirim kodunu yazacağım yeer çıkmıyor nereye yazıcam? EDIT: pre order larda kullanamıyoruz sanırım meeeh preoderda olmuyor mortal kombatta deniyecektim olmadı bide tek seferlik bi oyuna apply oluyor o kötüymüş baya metal slug aldım 1.5 dolar indirim geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ps4 camera tv clipsi arıyordum. şöyle güzel bir şey buldum. Hali hazırda charger'ım olmasa alabilirdim. http://www.amazon.co.uk/Official-Sony-Games-Tower-Charger/dp/B00QVT7HV4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1427583080&sr=8-2&keywords=playstation+4+accessories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 olmmm şu ps4'e hep oyun yok falan diyordum almaktan vazgeçiyordum da... eniştem almış haftasonu destiny aktım nasıl bir efsane ortam. GW2'nin uzaylısı gibi oyun da.. çok zevkli gaming laptop almayı planlıyordum da ps4 alıp bi gta5 bi de destiny 2 yılı alır herhalde. amerikadan mı getirtmeli yoksa tr de aynı fiyatlara bulur muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 günde 5 saat falan kullanmıyorsan ps4'de ölene kadar yetecek oyun var en kötü d3 ve ESO gibi mmo/hns oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yok ya hiçi işte işten geldikten sonra takılırım hsonu da bi futbol alırım da milleti eğlendiririm. Pc kaprisini çekemeyeceğim artık 30sn de oyuna giriyor ne büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 pc gaming ile konsol gaming çok farklı şeyler ya. mesela PoE çıktı, konsol'da asla oynayamazsın. genel olarak fps'ler konsol'da oynaması keyif vermiyor. konsolun sunduğu gaming deneyimi ile pc'nin ki baya farklı. hani ne kadar içli dışlısın bilmiyorum da. gamerım diyen adam pc'siz olmaz. destiny'dir, division'dır, coop coach platformlardır, bloodborne türevleridir, futboldur falan bunlar keyifli işte köşe takımında malak gibi yatarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar