DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Yıllar sonra sonunda nick değiştirme geldi. Bugünden itibaren ilk değiştirme ücretsiz sonrası plus üyesine 5$ plus'ı olmayana 10$ yalnız bir kaç oyunda sorun yaşanabiliyormuş araştırmasını yapmadan değiştirmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 GeneralBillur olarak ismimi değiştirmeye niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Artık nickimi kaybetmeden hesabımı satabilirim. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 ps5 haberleri geliyor. bir söylenti 2019 sonunda raflarda görebileceğimiz. death stranding in çıkış oyunu olacağı. ssd barındıracağı. ps4 oyunlarını geriye dönük oynayabileceğimiz. gibi gibi. değer kaybetmeden ps4 leri elden çıkarmaya başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 2020 sonu olacak PS5 kimse gaza gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 34 dakika önce, KingV dedi ki: ps5 haberleri geliyor. bir söylenti 2019 sonunda raflarda görebileceğimiz. death stranding in çıkış oyunu olacağı. ssd barındıracağı. ps4 oyunlarını geriye dönük oynayabileceğimiz. gibi gibi. değer kaybetmeden ps4 leri elden çıkarmaya başlayalım. söylediklerin doğru. sony açıkladı bunları. bu bir ps5 demedi. next gen dedi. ayrıca 2019 sonunda nah görürsünüz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 2020 kasim sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 On 11.04.2019 at 18:00, KingV dedi ki: Artık nickimi kaybetmeden hesabımı satabilirim. Süper. değiştirilmiş nicki sadece eski sahibi alabiliyor. değiştirip sattın, yeni hesap açarken eski nicki kullanamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 haydaaa.. teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Çok fazla oyunda sıkıntı oluyor ya gördüğüm kadarıyla, düşünüyordum nick değiştirmeyi ama vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 mobil mmo portu gibi bişi geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 playstation sunumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 https://www.gamespot.com/articles/with-ps5-on-the-way-sonys-big-first-party-games-st/1100-6467130/ ps5, ps4 backward compatible olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 her release aynı hikaye haha. ayak cekip satana kadar, ps5 çıkınca remakeleri basmaya başlarlar dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Bu kez alt yapı uygun bu sözü bir tık daha ileri götürdüler ps4 ve ps5 oyuncuları karşılıklı aynı oyunu oynayabilecek de dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Days of play indirimleri https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-DAYSOFPLAY19/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 aklim dmc5 e gitti de, daha iner mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 days gone güzel düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) https://www.rakuten.com/shop/antonline/product/1365287/ us ps plus'ını da şuradan 33.99$'a aldım. tr fiyatlarıyla çok bi fark kalmamış. Haziran 7, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 iptal etti ibneler gmg'de deneyeceğim bi de 37.5$'mış orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 FromSoftware's New Game Has Leaked ~ Elden Ring, Miyazaki x George R.R Martin Elden Ring, developed by FromSoftware and Bandai Namco Entertainment, is a fantasy action-RPG adventure set within a world created by Hidetaka Miyazaki,creator of the influential Dark Souls video game series, and George R.R. Martin, author of The New York Times best-selling fantasy series, A Song of Ice and Fire. Danger and discovery lurk around every corner in FromSoftware’s largest game to-date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Days göne alınır mı ya. Çok gömmüşler ama izlediğim kadarıyla gayet oynanır gibi. Bana open world last of us izlenimi verdi. Spiderman de oynamadım ama çekici gelmiyor fjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 us vpnle gmg'den alayım dedim, order hata 2 kartta da order hata verdi üstüne bir kartta parayı çekti. en son 40$ amazon'a verdim çat diye verdi keyi. gözünü yediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 psn plus alacaksan genelde amazonda blackfriday ve christmas takip etmen lazım , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 indirim var abi işte şuanda. kullanmayacağım şimdi ama depoladım dolar 7 e fırlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar