goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 o sadece senin değil herkesin açmazı. acun izleyen keko da geceliyor aynı sebepten. @elma
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Abi gerçekten uykusuz kalma konusunda konuşulacaksa since 1990 elime su dökülemez ya. Bu arada ben bununla artık övünmüyorum, tam tersine çözmek istediğim bir konu. Az uykunun yetiyor olması doğru bir şey yaptığımız anlamına gelmiyor bence. Bünyeden bünyeye değişire pek katılmıyorum. İşin komik tarafı benim için öyle bir alışkanlık olmuş ki 4.5 - 5 saat uyumak, daha fazla uyuduğum zamanlarda daha nahoş kalkıyorum, kendime gelemiyorum falan. Bu apple 4 kere 3'de yatmıştır ordan kendini erkek ilan etmiştir.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 futbol bölümünde post atmak millete cevap yetiştirmek için uykusuz kalmak nasıl bir alfalıktır dimi
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 @deno neyini çözeceksin abi eğer seni fiziksel olarak zorlamıyorsa go go devam. her gün fazladan 2 saat uyusan kaç yıl az yaşayacaksın bir hesap etsene ?
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 en azından 6 saat uyumak lazım ya. 6-10 saat arası diyor herkes zaten. ben de ortalama 7 saattir. 8 saat falan uyuyunca çok uyudum diyorum pişman oluyorum ama 5 saat uyku da cidden akşam çok baş ağrısı yapıyor. hafta içi 6 haftasonu 7-8 ideal.
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 doğru düzgün indirim yok bu ay. destiniy ile gow verdik oturun bunları oynayın demişler. mafia3'ü en sonunda bitirdim bu arada, biraz hayal kırıklığı olmuş oyun, çok tekdüze devam ediyor. Bi süre sonra sadece bitirmiş olmak için oynadım.
Oski Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 life is strange before the storm da guzel indirim var
=)) Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 benim başıma çok acayip bişey geldi ve bi çözümü yok sanırım gta5 kütüphanemden silinmiş daha önce 3 4 kere silip indirmiştim oyunu tekrar indiremiyorum ps store a geldiğimde sepete ekle falan diyor :( daha önce başına gelen var mı ?
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Valla benim until dawn silindi. Psnn plus ile eklemiştim. Oynadım sildim. Bi ara duruyordu sonra kayboldu. Satın al diyor. Webden baktın mi
=)) Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 malesef bilgisayardan da baktım yok satın al diyor
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Amazon Türkiye açılmış. Yeni de bir PS4 aldım. PS4 için "mutlaka alınmalı" dediğiniz oyunlar neler? benim aklımda şu oyunlar var: - Final Fantasy 15 - Bloodborne - Persona 5 - Spider-Man - Horizon: Zero Dawn - God of War bunlar dışında (PC'de olmayan) ne önerirsiniz bi de şöyle indirimler varmış Amazon'da. alıp oynamalık / koleksiyonluk güzel neler var https://www.amazon.com.tr/Sony-God-War-PlayStation/dp/B017PKMA46/
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Gow 3 e 60 tl verme kız. Şuan bedava psnde
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ps3'te oynadıysan bile last of us remastered'ı tekrar oyna ps4'te bence bide gow3'e 60 lira vermeye okeysen hemen tr psn hesabını yaratıp herhangi uzunlukta bi psn plus al ztn bedava bu ay gow3 içinde. oyunu hesabına ekle gelince geç bile kalsan yükleyebilirsin oyunu ay geçmiş olsa bile.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Bone said: Amazon Türkiye açılmış. Yeni de bir PS4 aldım. PS4 için "mutlaka alınmalı" dediğiniz oyunlar neler? benim aklımda şu oyunlar var: - Final Fantasy 15 - Bloodborne - Persona 5 - Spider-Man - Horizon: Zero Dawn - God of War bunlar dışında (PC'de olmayan) ne önerirsiniz bi de şöyle indirimler varmış Amazon'da. alıp oynamalık / koleksiyonluk güzel neler var https://www.amazon.com.tr/Sony-God-War-PlayStation/dp/B017PKMA46/ - FF ve Persona 5 sonra oynarsın ya. Bence orada ilk oynanması gereken Horizon, her ne kadar Spider-Man ve GoW da inanılmaz iyi oyunlar olsa da. Horizon bambaşka bir oyun ama bence, acayip keyif aldım ben geçenlerde bitirirken. Platinum trophy aldım, o kadar incik cincik daldım oyuna. DLC hariç 85 saat gibi de bir gameplay time'ım vardı. Spider-Man'i de bugün bitiricem, belki Cts'ye kalır. O da çoook başarılı bir oyun, nerdeyse aklıma şurasını kötü yapmışlar diyecek bir şey bile gelmiyor. Tek puan kırılabilecek yerleri boss fight'ların bir tık kısa sürmesi ve ana hikayeye dalarsan hikayenin çabuk bitmesi. Gow'a başlamadım ama izledim epey başlarını.
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 PlayStation Plus October 2018 Titles Potentially Leaked, Include Nioh and Diablo III Eternal Collection https://www.vgr.com/playstation-plus-october-2018-titles-potentially-leaked/amp/ Coştular.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 hayda, blizzardla anlaşmayı yapana bi baklava göndermek lazım
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 imamizer said: PlayStation Plus October 2018 Titles Potentially Leaked, Include Nioh and Diablo III Eternal Collection https://www.vgr.com/playstation-plus-october-2018-titles-potentially-leaked/amp/ Coştular. yuhahahahaha gerçekse efsane olur.
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Abi hiç gerçek gibi gelmedi ya asdjfkh ama gerçekse harbi efsane olur
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 İnşallah olmaz zere 6 aydır verdikleri her oyun var bende.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 abi sen ps'in silphatos'u değil misin zaten. adamın steam hesabında 1k+ oyun vardı, senin de psn hesabın öyle diye tahmin ediyorum sdsafa
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 diaplo var ama nioh güzel olur. diaplo'da da sezon başlayacak. hype ile ranking hareketli olabilir. şunu net söyliyim. ps4 pro ile diablo çok daha keyifli 'bence' pc'ye göre. yata yata oynuyorsun nobrain oyun zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 benim 1-2 kere elim gitmişti almak için vazgeçmiştim hadi inş ya gelsin nolur sdsaf
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 d3 botsuz oynayamam ben sanırım ama nioh güzel olur. hoş daha plus oyunlardan bi rayman ile mafia3'ü bitirebildim diğerleri duruyor, deus ex xcom vs
mardox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ps diabloda bot yok ki. Xcom yigidin harman oldugu yer
Öne çıkan mesajlar