-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Kafamı silkeleyeyim ya, bayramda her gün girip Gow'u alıcam Gow'u alıcam dedim hep bir sonraki güne erteledim. En sonunda indirim bittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 asdasf yalnız değilsin ben de tatil rehavetinden almayı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 alın beraber bluray 200 tl ye. sırayla oynayın bitirin sonra satın 150 tl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 https://i.imgur.com/yThwKHN.png plus bu ay nostalji yasatti heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Pc de oynadiydim yakin zamanda Gow3 indiriom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 destiny kutuphaneye eklenmiyor mu? sadece indir seçeneği var. sonradan oynarım diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Indir de sonra dl 'den sil ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Steam'deki auto download var mı PS4'de? Gece 2 - 8 arası indir diye bir opsiyonum var mı yani? Buldum aslında settings'de ama PS update'leri için sanki o sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 çok aradım onu da bulamadım ben. en temizi saat kurup kalkmak falan. veya turbo indir alıyorum ben 4.5 liraya. o gün ne inecekse indiriyorum 100mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 gerçek erkekler 2 de henüz ayakta oldukları için böyle bir şeye ihtiyaç duymamış sony.. B)B) pc için 10 numara şey tabi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Gene fail kokan bir comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 20li yaşlaında 1 yıl çalışmaktan bıkan bebe nasıl gerçek erkek oluyor? futbol başlıklarına post mu spamlamamız lazım? yardımcı olursanız sevinirim, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 gerçek erkekler 4 saat uyku ile hayatlarını devam ettirip hobilerine zaman ayırabiliyor. 11de yatıp 8 saat uyumadan günü tamamlayamıyorsanız yapacak bir şey yok. Bir de eşi izin vermediği için geç yatamayanlar falan var onları şu başlığa alalım --> https://forum.paticik.com/read.php?20,8929030,8932927#msg-8932927 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 uykuyla erkeklik bağlantısı güzelmiş. yılların verdiği tahribattan sonra gece saat dörtte oyundaki flaşlardan birden epilepsi krizi geçirip, akşam yediğin etsiz çiğköfte dürümü kusup boğulunca tabutuna konsolunu koyarız dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 çocuğun kafasındaki "erkek" tanımı çok ilginçmiş ama ya, garip gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 -Deno- said: Steam'deki auto download var mı PS4'de? Gece 2 - 8 arası indir diye bir opsiyonum var mı yani? Buldum aslında settings'de ama PS update'leri için sanki o sadece. Modemde ayarlara takla attirip yapabiliyorsun ama ugrastigina degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 goldbären said: uykuyla erkeklik bağlantısı güzelmiş. yılların verdiği tahribattan sonra gece saat dörtte oyundaki flaşlardan birden epilepsi krizi geçirip, akşam yediğin etsiz çiğköfte dürümü kusup boğulunca tabutuna konsolunu koyarız dsfs. herkes aynı yaşlanmıyor işte. 30 yaşında çöken de var 75 yaşında da. erkekliğin pipiden başka bir şeyle bağlantısı yok ki napıyım zorlayarak bu kadar sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 bak hala ölmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 canım sıkılıyor :( aradığım eğlenceyi bu başlıkta da bulamadım çok sıkıcısınız. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 sizin iciniz gecmis abi, hic bir seyi begenmiyorsunuz. kitap okuyun bence, soyle bir kitap ver hic bir seyi begenmeyenler icin: https://www.dr.com.tr/Kitap/Ustalik-Gerektiren-Kafaya-Takmama-Sanati/Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0001698804001 okuyunca daha mutlu oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 applev0dka said: gerçek erkekler 4 saat uyku ile hayatlarını devam ettirip hobilerine zaman ayırabiliyor. 11de yatıp 8 saat uyumadan günü tamamlayamıyorsanız yapacak bir şey yok. Bir de eşi izin vermediği için geç yatamayanlar falan var onları şu başlığa alalım --> https://forum.paticik.com/read.php?20,8929030,8932927#msg-8932927 haftanın 5 günü 4-5 saat uykuyla durabilirsin. illa ki bir noktada patlaman gerekiyor. tüm gün çalışıp aynı şekilde evde de gece 2-3 e kadar oturursan (3-4 yıl kadar yaptım bunu) sıçmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 konu ps4 gece download yapabilir mi'den önce erkekliğe sonra uykuya geldi. bütün hafta 3-4 saat uyuyp haftasonu 12 saat pinekleyerek uyku açığını kapatamıyorsunuz, üzgünüm. 3-4 saatin tahribatı illa birikiyor bünyede. sleep deficit yalnızca bir gün ötelenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 işte onu hafta sonu alkol ile birleştirip güzelce uyuyabilirsin o zaman. ya benim geç yatmamın arkasındaki psikoloji uyumanın çok zaman kaybettirici bir eylem olması. işten geldin dinlendin, yemek yedin falan filan derken saat geç oluyor ve erken yatarsam o gün kendim için bir şey yapmamışım gibi hisettiğim için geç saate kadar oturuyorum. oyunsa oyun, filmse film ama erken yatınca moralim bozuluyor hiç bir şey yapmadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 o konuda +111 aslında varmış böyle garip garip methodlar, işte power nap bilmemne. ama tabi standart bir türk öküzü olunca insan ne uğraşacam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Ben de bir zamanlar 48 saat uyumadan durabiliyordum ama artık 1 gün gece oyunu uzatıp 5 saat ile işe gitsem ertesi gün gece 12 dedin mi beyin kendini kapatıyor. Uyku hadi normal de, sağ elde karpal tünel çok can sıkıyor. WoW gibi oyunları 2 gün üst üste yoğun oynadın mı omuza kadar acısı çıkıyor sonra... 30 dan sonra iş kötü yani. Buraya gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar