Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 oyundan film olmuyo direkt fan service is cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 psn plus ağustos mafia 3 ve dead by daylight (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ou mafia. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 kütüphaneye bile eklemem o kdr kötü mafia :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 mafia 1'in hatrına indirime girsin de alayım diyordum bedava veriyorlar lol. çok mutlu oldum şu anda. şu mafia 1'i de ps için yeniden çıkarsalar keşke. aşığım o oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 2 fena değildi ya, zencili o kadar mi leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 OoO mafia 3 merak ediyordum iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mafia 3e herkes cok gommus. Serinin en kotu oyunu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mafia 1 kadar olmasa da olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mafia 1 ve 2 bence harikaydi. Mafia 3'u yalnizca 20-30dk kadar oynayabildim. Library'e eklemicem bile burda. Ama dbd guzeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=n_1zxVt0vuI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 mafia 3 ne kötüymüş hakket be. Allahtan gece indirdim kota yemedi. Üzülürdüm harcadığıma. Hikaye güzel olabilirmiş de o gameplay nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Dbd oynanmio server kapali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Yarın akşam 18:00'de Red Dead Redemption 2 Gameplay Reveal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 rdr patlayacak gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Verceginiz beleş oyuna koyayim fjjf. Oynanmiyor ustune ps4 ü ençok bagirtan oyun. Neler oynadik sesi cikmio bunda fanlar cilgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 LathspeLL said: Yarın akşam 18:00'de Red Dead Redemption 2 Gameplay Reveal. hypehypehype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 mafia 3'ü üstüne para verseler oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Bu share özelliğindeki video klibi kaydetmenin shadowplay'deki geriye dönük kayıt alma özelliği versiyonu var mı? Geçenlerde Horizon'da Cauldron Sigma'nın son boss'u ile kapıştım, ultra hard oynadığım için ve hiçbir potion'ım vs. olmadığı için kafayı yiye yiye oynuyordum. Ulan yayın yapıyorum, bari yayını kapatyım geçemicem herhalde bugün dedim. 15 dk sonra geçtim sdfsfsd. Tabi yayında gözükmedi, içimde kaldı bari klip alsaydım dedim sonradan. Gerçi bir yandan yayın yaparken video kaydı alma özelliğini kapatıyor sanırım, notification çıkıyor çünkü. Kısacası, 20 dk oynayıp sonradan geriye dönük kayıt alabiliyor muyum bir şekilde shadowplay kafasıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Nope. Oyun kapandığı an uçuyor cachede duran video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Tamam oyunu kapatmadan diyorum zaten, shadowplay gibi bir mantık yok o zaman kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 PS4 Pro aldım bugün kafamda deli sorular. Polonya'da yaşıyorum, farkettim ki account'da region değiştirmece yok ve de türk store'u inanılmaz ucuz. Ben Polonya'daki debit kartımı bu ekantta kullanabilir miyim yoksa illa türk kartı mı olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 denemesi bedava. dene abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Türk kartı çoğu regionda geçiyorsa seninki niye geçmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Elinde gta5 olup satmak isteyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar