Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pro da gpu geliştirilmiş, cpu geliştirilmiş, hafıza arttırılmış, hdr ve 4k desteği gelmiş. ps 4 ler çöp olmadı mı şimdi donanım geliştirilmesiyle. yoksa sadece 4k çözünürlüğe çıkmak için mi sadece bu donanım geliştirmesi. eğer yeni çıkan oyunlar ps 4 te kasacak ps 4 pro da akıcaksa ağzına sıçam sony.
Mesaj tarihi:
bu HDR dedikleri ne oluyo abi? Teee zamanında Oblivion çıkarken HDR var ışıklandırma manyak, efsane yansımalar var diye olay olmuştu. Ayarlarda açılıp kapatılıyordu. Bütün mermerler göz alıyordu falan. Yıllardır olan bir şey. Bu başka herhalde? Ama neden yine HDR demişler zaten HDR diye bir şey varken? Bir bilen anlatsın da aydınlanalım
Mesaj tarihi:
10 Kasım'da 400 dolara çıkıyomuş Pro.

Apple'a özenmişler tanıtım için ama hiç sarmadı. PS4 Pro dan çok yeni televizyon almak istedim sdf

https://abload.de/img/prob8s03.jpg
Mesaj tarihi:
tasarim korkunc kotu. epey bi alay konusu olacaklardir.

onun haricinde sifir yeni oyun duyuruldu... tam bir hayal kirikligi oldu konferans benim icin.
Mesaj tarihi:
Oldu bitti ile konsol açıkladılar. Öyle bir anlatıp geçtiler ki hiçbirşey anlamadım. 1080p 60fps multiplayer destekliyor mu mesela, o zaman 30fps cod oynayana daha üstünlük olacak gibi bir soru hala aklımda. Donanımı da açıklamadılar, native 4k mı destekliyor upscale mi o da belli değil.
Mesaj tarihi:
ya bu hdr 10 sene önce gelmedi mi pc'de? 10 senelik teknoloji monitörlerde var da televizyonlarda 10 sene sonra lüks özellik diye mi satmaya başladılar? Yalvarırım açıklayın çok saçma değil mi?
Mesaj tarihi:
Mass Effect 4'ün 4K videosunda (bugün yayınlandı) PS Neo deniyor, açıklama kısmında PS4 Pro yazıyor. İsmi son anda mı değiştirmişler ne yapmışlar çok saçma olmuş :D

[video]https://www.youtube.com/watch?v=t1hBNALUk4w?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ya bu hdr 10 sene önce gelmedi mi pc'de? 10 senelik teknoloji monitörlerde var da televizyonlarda 10 sene sonra lüks özellik diye mi satmaya başladılar? Yalvarırım açıklayın çok saçma değil mi?

bu HDR o HDR değil. o grafik teknolojisiydi, bu görüntüleme teknolojisi, TV'lerle alakalı.
Mesaj tarihi:
Çok para olmadığı için bir de VR ile bundle yaparlarsa alırım Xbox S baya kuvvetli buna nazaran ama VR yok alette. İkisi de HDR sunuyor kaç kişinin TVsi HDR destekli? Diyorlarsa tv'de olmasına gerek yok alet işleyip verecek onu o zaman bir anlamı olur.
Mesaj tarihi:
Bone said:

nileppezdel said:

bu HDR o HDR değil. o grafik teknolojisiydi, bu görüntüleme teknolojisi, TV'lerle alakalı.

peki monitörlerimizde olmayan bir şey mi bu dediğin?
  • Yeni Oluştur...