bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 paralı satıyorlarsa kolay kolay key vermezler. hele toplu hiç vermezler. denemekten zarar gelmez tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dreagloth said: Bulursam bu sefer aynı rezillik olmaz ama, seçilmişler var artık :) seçilmişler nedir ya albion da da alamadım key zaten beni de seçin hacı steamden harass dahil mi seçilmeye sldkfskfj "this game is full of naked men trying to survive" ahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 key gelirse yardırırz bi güzel buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dreagloth said: Size key bulayım mı genjler :P http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/dafoe.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 dreagloth said: Size key bulayım mı genjler :P lordum key plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bana da key lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 humble bundle'a geldi. bir sürü oyunla birlikte 25$ https://www.humblebundle.com/yogscast steam sale'de indirim olmayacakmış bu arada. dev twitterdan yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yasaklarrr yasaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu da uzay çağında pickaxe ile maden çıkarmanın kafası olsa gerek. ağaç kesip, tahtadan kale yapıp elinde shotgun ile geziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 lordum 5gp plz, key plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 oynayaniniz var mi? guzel mi? haybeye 20 dollares vermeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 elder scrols yeni oyun çıkaracakmış böyle skyrim gibi ama şehirler arası otomobil ile geziyorsun. bence onu bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 peki edit: salak oldugunu soylemeyi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 otobüs tren olmayacakmıymış, uyurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 neyse aldim oynuyorum ben :P canli yayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 hacı memleket nere o internet hızı ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 macaristan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu ne salak oyun lan, biohazard elinde taş baltayla ağaç keserken millet pompalı tüfeklerle arabanın üzerinde dans ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 garip bisey evet :D elimde tas ve ciplak basladim mesela simdi flashlight modlu 9mm pistol var elimde, m4 falan varmis oyunda mp5 vs. cok gercekci degil ama eglenceli gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ben de ilaçlı oynuyorum, fena değil gibi şimdilik. hypelanabilitesi var aslında lel yalnız ilaçlı olmasından mıdır bilmiyorum, servera reconnect yapınca char reset yiyor sdfg bi sürü kastım silah falan yaptım kendime, reconnect gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 oyundan cikinca karakter kaliyormus, biri gelip vurup alabilir yani ev yapcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ev yaptıydım da etrafımda kimse de yoktu, dc yapıp tekrar bağlandım, sıfırdan başka bi karakter verdi bambaşka biyerde spawn etti. ne bileyim evi nereye kurduğumu pehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yatak koyman lazim evde dogmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Serverda sleeperlar aciksa oyundan cikinca vucut cat diye yere dusuyor, sonra goren gelip oldurebilir yani. Kuytu bi yerde veya evde falan cikmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 şu an steamde 32k online oynayan var, etkilendim stattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar