Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rust


ersagun

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

bu oyuna dair başlık açılmamasına şaşırdım açıkçası, bana kısmet olsun bari :-)

Garry's Mod yapımcısının çıkardığı yeni oyun, DayZ-Minecraft-Stalker karışımı olarak adlandırılıyor ama pek bir Stalker'lık durum yok açıkçası. Dağ adamı olarak elinizde taşla doğup, onu bunu toplayarak crafting yap, kendi yapını inşa et ve mümkün olduğunca hayatta kal; öldüğünde baştan başla bir standart survival oyunu aslında ama oldukça sarıyor.

Steam'e geçiş aşamasına geçtiler ve o nedenle Alpha satışını durdurlar bir kaç hafta önce ama yakında Early Access olarak çıkacak 20$'a.


Mevcutta oyuna girmiş olanlar varsa buradan başlayabiliriz paylaşımlara.

http://www.playrust.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Garry's Mod yapımcısının yaptığını bilmiyordum vay be.

Lirik'in streaminde görmüştüm oynadığını fakat ilerleyiş çok basit geldi. Adam anadan doğma, elinde taşla başladığı oyunda yarım saat içerisinde pompalı tüfeği aldı eline. İçerik biraz az gibi duruyor şimdilik.

Almaya heveslenmiştim ben de ilk streamde gördüğümde. Biraz bekleyeceğim ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
promising...

motor baya solid bir şeye benziyor. unity kullanan başka oyun bilmiyorum ama gameplay'lerde iyi gibi. onun dışında fizik motoru vs. iyi gibi.

daha anladığım kadarıyla very very basic alpha ama anıra anıra eğlenerek oynama ortamı sunan oyunlardan biri gibi.

bu genre'de en büyük sıkıntı cheating/hacking. eğer engel olamazlarsa (bknz. warz) at çöpe gitsin. çünkü her öldüğünde progress kaybedip sıfırdan başlıyorsun.

yapısı itibariyle çok eğlenceli görünüyor (warz'de de baya eğlenmiştik ta ki adamlar production yapmayı bırakıp her yer cheater/hacker dolana kadar)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz oyunları toplamak gerçekten çok yoğun emek istiyor. eğer ekipleri iyiyse, kenarda bir para ile girmişlerse olabilir. sonuçta motorları kötü görünmüyor (warz felaketti mesela).

ama zaman alıyor işte, production'ın ortasında bir hile düşer ve millet kullanmaya başlarsa acil bir şekilde önlemeleri gerek yoksa fan kesimi çok hızlı bir şekilde bırakıyor.

anlaşılır bir tepki zaten, saatlerce/günlerce emek veriyorsun adam karşı dağın üstünden tek mermi ile seni indiriyor. herşeyini kaybediyorsun. map hack/aim hack/wall hack. lanet bir şey yani, bütün zevkini yok ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...