ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Hatta sen standarttaydın demi vardır bende veririm sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 NeroWarden said: Adem yardımın için çok teşekkür. Fire resisti 90 ın üzerine çıkardım problem kalmadı. Şu anda level 70 olduğum için rahatlıkla oynayabiliyorum. Tek derdim şu eldiven. DOT içeren eldiven 2 ex min. Hemde ES buildler için. Armoru olan zaten trade de yok. Bunu edinmeye çalışacam artık. Yaptım sana bi tane %30 more damage titan gloves ama bok gibi rolledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 bu poe tarzı oyunu browsera entegre etmek çoook mu zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 zor ya bir de birsuru data tutmasi lazim, websitesi cache'i olarak ne kadar saglikli tutar bilemedim. eminim poe dosyalari 10 gb tutuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Muhtemelen zordur geçtim onu browser port çıkmasının artısı ne olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 League starter ne önerirsiniz 3.0 için ? Değişiklikleri inceleyen oldu mu ? 2 ay önce başladım, Tornado Shot ve Essence Drain oynadım standartta. Bunun dışında build falan bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Elemental buildlara birşey olmadı genel olarak. Frost blade, Tornado shot/barrage/lightning arrow falanda oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 ben ancestral warchief deneyeceğim büyük ihtimalle. totem build oynamadım hiç. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1694250/page/1 yazarı 3.0 ile birşey değişmedi diyor. bi vaal lightning trap kullanıyor %50 için, o galiba nerflendi şu son GGG nin yazdığı değişikliklerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ben build yaptım bir tane kendim için dual doryani/abyssus full cold crit frost blade. Ortalamanın tık üstü gear ile shapera 1m+ dps yapıyor yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ground slam slayer şöyle bol bol more damage stackleyip bam güm vurmacalısından düşünüyorum, baya az paraya giriş seviyesinde karakter çıkıyor. Yeni bleed support da sonunda düşük yatırımla bloodlust kullanmaya imkan verecek falan güzel olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 sunder gladiator max block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ben ne oynayacağımı düşünmedim, her boku da oynadım zaten hali hazırda, en son inat edip hh aldım falan, şimdi fantazi işlere girsem 3 gün sonra op buildleri görüp ağlıcam onu da biliyorum, gidip en hypelı şeyi oynarım olmadı ya temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Geri vites gelmiş GGG'den şu son saçmalıklara. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1927828 Arkadaş herkes dert yanmış zaten bir hit ile mobun %50 canını götürüyorsam neden shock için bir dünya yatırım yapayım? 2. hitte mefta olacak zaten. (%50 shock damage taken için 1 hitte %50 hp götürmeniz gerekiyor dendi) aynı şey chill/freeze içinde geçerli. Bu kadar kabız bir balance olamaz. Ayrıca çok agresif nerflediler birçok şeyi. Ama signal shot gibi top end dps buildlere dokunmadılar (ES nerf yeterliymiş) hoş oyuncuların %0.5-1 lik bir kısmı o tarz geara ulaşabilir ayrı birşey tabi fakat hali hazırda çok zor elde edilen gearla demigod olunsun bir zahmet. Düşünceleri güzel boktan gearla end game dps yapmak saçma (PC,Frenzy nerf) fakat uygulamaları dandik. Neyse beta olduğu için pek birşey söylenemez fakat release time geldi neredeyse. Arada şu trash skill ve uniquelere de el atsalar çoghoj olacak. Seviyoruz kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ilk bir hafta trade yapmaktan oynanmiyor zaten oyun. Patch notelara bakmadim bayadir ama SRS yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Hc'de srs Sc'de ranger frost blades veya duelist sunder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ahah redditte falan nasıl kudurmuş millet BÜLTLERİMİZİ ELİMİZDEN ALDINIZ falan diye lel. Power ve frenzy chargelara bi nerf lazımdı, belki sayısal tutabilirler işte attacklara 4 spellere 2 falan yapabilirler. %100 crit zaten ayrı bi saçmalıktı, coc nerfine devam olarak aşırı dengesiz assassin varyantlarını traşlama istekleri normal. Chargelara diminishing koyabilseler güzel olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 İsyan chargelara gelen nerflerden çok 2 gün önce chest çıkarmışsın traple frenzy charge kazanabiliyorsun bugün frenzy sadece attack only diyorsun. Çok amatörce ve düşünülmeden yapılmış gibi duruyor. Criti nerflemek için power charge nerflemene gerek yok. PC 0 crit chance versin assassin ile yine crit caple oynarsın. Coc nerf düşüncesi ve nerf şekli mantıklıydı misal. Ama PC ve Frenzye gelen düzenlemeler oyunun mottosuna ters. Herkes her class ile herşeyi oynayabiliyordu hani? Raider casterın amacı ne olur bu düzenlemeyle misal? Sallıyorum PC more elemental damage, frenzy more physical damage verse misal hiç ses etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Ayrıca bu denli köklü bir değişikliği neden 1 hafta öncesine koyarsın arkadaş? En baştan yap ona göre şimdiye 5 kere değişirdi otururdu böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 nerf e niye ağlıyorlar ki başka build kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Wispy said: League starter ne önerirsiniz 3.0 için ? Değişiklikleri inceleyen oldu mu ? 2 ay önce başladım, Tornado Shot ve Essence Drain oynadım standartta. Bunun dışında build falan bilmiyorum :P nerf gelmezse; staff based baron helmet srs summoner berserker sunder/molten fire baron helmet lig başı çok pahalı olabilir ama. inanılmaz sükse yaptı überelite yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 ssf oynayacak delikanlılar el kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Evet kaldırın ona göre hastanelerin onkoloji departmanlarında yer ayarlıcaz. Kanserde erken müdahale can kurtarır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 3.0 da en düzgün rf build hangisi oluyor şimdi es nerften sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 bu ya da pohx kappa nın var life based, ama o Berserker ascendancy kullanıyor. daha az tanky daha çok damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Alıyorlar Legacy Kaom'u sonra 15k HP build !!!! diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar