ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 End game CI olmayanı dövüyorlar zaten. O bütçe ile howa havada karada döver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 eq slayerı bişiye çevirebilir miyim ben? currency bi şekil kasarım da neye döner bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ice Crash slayer with Kongor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 axedice said: Flassh said: howa ya dönüyom ben ya. bye bye ngamahuhuhuuh raider. basıcam regretleri late late game gitmiyor dps güzel ama bosslar acımıyor vuruyor. umarım howa atar geçer Lvl kaçsın hangi haritalarda patladın bide xoph var mı? Ben 81de t8leri açıyorum şu anda gayet rahat gidiyor gerek tankiness gerek damage olarak ama ileriyi bilemedim tabi. Ha bide vaal pact var mı, hangi modlarda zorlanıyorsun no life leech ya da ele reflect mi? Xophunu bana satmayı düşünür müsün asd xoph var. Breach bosslardan esh ve xophu cok rahat kesiyorum. uber atziri denemedim ama atziri ez. uber izaro eğer tek yemezsem yine ez. 89. Lvlim. 4.2 k hp var. patladığım map t16 vaal map trio boss. bende %50 dodge falanda vat ama olmuyo tek hp build ile tanklanmıyo. Hp build sıkıcı yaşayın CI Nga axe a 1 ex. xoph a 4 ex verdim şimdi hepsi yalan olucak qq Vaal pact var. buildimi atarım aksama istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 OHA CI NGAMAHUGGU MU OLUYORMUS DENESEM Mİ HOWA YERİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paran varsa dene tabi ama o bütçeye daha iyi bültler de çıkar sanki. Yine döne döne ateşle kesmenin dadı bi ayrı. CoC barragedan sonra en sevdiğim ikinci bült oldu bu, onu da coc nerfinden önce ottan boktan 1shot yiyince kapatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 guardianlara/shapera 1 shot atiliyormuş lan VRF ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Abi asdfas VRF ne diye baktım da o ne lan direk suicide bomber skilli one shot atmazsan nasıl olacak zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Flassh said: axedice said: Flassh said: howa ya dönüyom ben ya. bye bye ngamahuhuhuuh raider. basıcam regretleri late late game gitmiyor dps güzel ama bosslar acımıyor vuruyor. umarım howa atar geçer Lvl kaçsın hangi haritalarda patladın bide xoph var mı? Ben 81de t8leri açıyorum şu anda gayet rahat gidiyor gerek tankiness gerek damage olarak ama ileriyi bilemedim tabi. Ha bide vaal pact var mı, hangi modlarda zorlanıyorsun no life leech ya da ele reflect mi? Xophunu bana satmayı düşünür müsün asd xoph var. Breach bosslardan esh ve xophu cok rahat kesiyorum. uber atziri denemedim ama atziri ez. uber izaro eğer tek yemezsem yine ez. 89. Lvlim. 4.2 k hp var. patladığım map t16 vaal map trio boss. bende %50 dodge falanda vat ama olmuyo tek hp build ile tanklanmıyo. Hp build sıkıcı yaşayın CI Nga axe a 1 ex. xoph a 4 ex verdim şimdi hepsi yalan olucak qq Vaal pact var. buildimi atarım aksama istersen naptin abi vaal temple zor bi map zaten kimbilir ne modlar vardi ustune :D 4.2k hpn varmis bi de t16ya kadar nasil geldin sastim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Dps iyi ya. o mape kadar ez geldim. Arada moblara/bosslara ölsem bile girdiğim her mapı yaptım ama o trio boss imkansız gibi. Sonucta o mapo geçemiyoröarsam guardianlar:, shaper fln hepten imkansız. hp arttırmak cok pahalıya patlıcak. arttırsam bile ennfazla 5 6 k anca olur. 60 a yakın dodge da ama olmuyo: ( vaal pact te var. lifesteal acayip iyi ams tek yiyinxe anlamı yok fjfjjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Adam haklı, build hem hızlı hem queyifli hem de çok pahalı değil ama life based sonuçta. ES bu kadar opken her life build bir gün toprağı tadacaktır. Paran varsa CI rerolla, şöyle 800+ 5L bile olsa götürür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 fazla rasa sı olan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 eyes of the greatwolf nerden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mawr Blaidd div card en basit yöntem. said: Four T1 talismans + the unique T1 Talisman = 20% chance of getting the unique T2 Talisman. Four T2 talismans + the unique T2 Talisman = 20% chance of getting the unique T3 Talisman. Four T3 talismans + the unique T3 Talisman = 20% chance of getting Eyes of the Greatwolf, the unique T4 Talisman. On average, 125 Night's Hold are consumed to get one Eyes of the Greatwolf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Redditteki saçma deeps amuleti görünce atladın demi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 talisman lig stonelar dusunce toplamıyorum yerden bile o kdar gereksiz. yok 5 tane ondan koyucan bi tier fazla atıcak ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bu chisel işini ne yapıcaz ya. dun alıyorum bugun bitiyor. chaos düşmanı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Bittikçe alcan yapcak bişi yok. Ya da q20 hammer + map gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Flassh said: talisman lig stonelar dusunce toplamıyorum yerden bile o kdar gereksiz. yok 5 tane ondan koyucan bi tier fazla atıcak ohoo efsane cikiyorlar yalniz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bknz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Bütün lig boyunca bundan 1 bilemedin 2 tane düşer, o da seni bulmaz. Ama diğer leaguestonelardan gelecek xp ve currencyle gider buildine uygun bişi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 buyuk dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ad3m said: bknz : Alttakine 1 alc veririm, resistance olsaymış iyiymiş B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 axedice said: Bütün lig boyunca bundan 1 bilemedin 2 tane düşer, o da seni bulmaz. Ama diğer leaguestonelardan gelecek xp ve currencyle gider buildine uygun bişi alırsın. Bunlar uç örnekler rare t3 olanlardan da gayet efsane combolar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 tahmin ettiğim gibi 1 tane uniq gerekiyor, peki o ilk uniq nerden düşecek, şans mı tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar