Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Flassh said:

howa ya dönüyom ben ya. bye bye ngamahuhuhuuh raider. basıcam regretleri late late game gitmiyor dps güzel ama bosslar acımıyor vuruyor. umarım howa atar geçer

Lvl kaçsın hangi haritalarda patladın bide xoph var mı? Ben 81de t8leri açıyorum şu anda gayet rahat gidiyor gerek tankiness gerek damage olarak ama ileriyi bilemedim tabi.

Ha bide vaal pact var mı, hangi modlarda zorlanıyorsun no life leech ya da ele reflect mi? Xophunu bana satmayı düşünür müsün asd
xoph var. Breach bosslardan esh ve xophu cok rahat kesiyorum. uber atziri denemedim ama atziri ez. uber izaro eğer tek yemezsem yine ez. 89. Lvlim. 4.2 k hp var. patladığım map t16 vaal map trio boss. bende %50 dodge falanda vat ama olmuyo tek hp build ile tanklanmıyo. Hp build sıkıcı yaşayın CI

Nga axe a 1 ex. xoph a 4 ex verdim şimdi hepsi yalan olucak qq
Vaal pact var. buildimi atarım aksama istersen
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

axedice said:

Flassh said:

howa ya dönüyom ben ya. bye bye ngamahuhuhuuh raider. basıcam regretleri late late game gitmiyor dps güzel ama bosslar acımıyor vuruyor. umarım howa atar geçer

Lvl kaçsın hangi haritalarda patladın bide xoph var mı? Ben 81de t8leri açıyorum şu anda gayet rahat gidiyor gerek tankiness gerek damage olarak ama ileriyi bilemedim tabi.

Ha bide vaal pact var mı, hangi modlarda zorlanıyorsun no life leech ya da ele reflect mi? Xophunu bana satmayı düşünür müsün asd
xoph var. Breach bosslardan esh ve xophu cok rahat kesiyorum. uber atziri denemedim ama atziri ez. uber izaro eğer tek yemezsem yine ez. 89. Lvlim. 4.2 k hp var. patladığım map t16 vaal map trio boss. bende %50 dodge falanda vat ama olmuyo tek hp build ile tanklanmıyo. Hp build sıkıcı yaşayın CI

Nga axe a 1 ex. xoph a 4 ex verdim şimdi hepsi yalan olucak qq
Vaal pact var. buildimi atarım aksama istersen

naptin abi vaal temple zor bi map zaten kimbilir ne modlar vardi ustune :D 4.2k hpn varmis bi de t16ya kadar nasil geldin sastim valla
Sosyal ağlarda paylaş

Dps iyi ya. o mape kadar ez geldim. Arada moblara/bosslara ölsem bile girdiğim her mapı yaptım ama o trio boss imkansız gibi. Sonucta o mapo geçemiyoröarsam guardianlar:, shaper fln hepten imkansız. hp arttırmak cok pahalıya patlıcak. arttırsam bile ennfazla 5 6 k anca olur. 60 a yakın dodge da ama olmuyo: ( vaal pact te var. lifesteal acayip iyi ams tek yiyinxe anlamı yok fjfjjf
Sosyal ağlarda paylaş

Mawr Blaidd div card en basit yöntem.

said:
Four T1 talismans + the unique T1 Talisman = 20% chance of getting the unique T2 Talisman.
Four T2 talismans + the unique T2 Talisman = 20% chance of getting the unique T3 Talisman.
Four T3 talismans + the unique T3 Talisman = 20% chance of getting Eyes of the Greatwolf, the unique T4 Talisman.
On average, 125 Night's Hold are consumed to get one Eyes of the Greatwolf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...