Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Max block gladiator actim ben pizza sticksi birakip sxdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 caster mı melee mi ona karar ver ilk, ondan sonra dediklere buildlere bak. bir bok anlamayacaksın ama her buildde video veya gif olur aşağı yukarı nasıl bir gameplay sunduğu anlarsın. beğendiğini pickle, guide ı izleyerek ilerle yavaş yavaş her şeyi kavrarsın. hızlı gideyim dersen 2 tane beginners guide izle bağımsız olarak. build işine oyunun başında çok kaptırma bulut teknolojisi gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 abi templar boss felan dinlemiyor , hatta Ele eq felanda yemez +50 resist alsa 100 light resli mob veya 200 light resli boss hepsine karsı 0 resist damageini atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ad3m said: meh o zaman raider ezer bu durumda yanlış hatırlamıyorsam bosslar %50 bonus elemental resist alıyordular. 37 zaten sadece gemden geliyor 14-17 pasiflerden 20 flasktan laylaylom mode on. ngamahu raider oynuyorum flask ile 80 fire pen. Var heheueuejue Edit: xoph bloodun ekstra ash debuffı var bide fire damage takenı arttıran heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 dün exalt düşmüştü bugün de taste of hate düştü ya ehehe. facebreaker warchief totem build için tavsiye ediliyordu ben de bunu alamam ya diyodum düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Atlas için herkesin ortak söylediği T10a kadar bütün haritaları yap, sonra istemediklerini kaldır ki diğer haritalar düşmesin sonra da güzel densityli bosslu haritaları shapeleyip koş. Buraya kadar tamam, t6ları yapmaya başladım şimdi objectiveleri hallediyorum işte rare kes bilmemne. Yalnız shaper orb düşünce bunu neye kullanmak lazım? Düşük lvl için bi guide var mı, siz naptınız falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 righteous fire buildi yaptım dün aksam saat 8 de 65 oldum sonrasında RF ye geçtim aksam yatarken t12 yapiyordum :) ucuz build yapayım derken daha ilk günden Tukohama düstü 7.5 ex ediyormus. Howa ST ye mi geçsem acaba gerçi bu build te cok güzel shield charge atıyorum sadece RF yakıyor içerisindeki herkesi. Bir de atlas sistemini tüm detaylarıyla anlatan bi yer varmı bakayım akşama bodoslama map yapiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 rf kesinlikle çok yavaş. ben 81 den sonra sıkılıp atziri'de öldürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 axedice said: Atlas için herkesin ortak söylediği T10a kadar bütün haritaları yap, sonra istemediklerini kaldır ki diğer haritalar düşmesin sonra da güzel densityli bosslu haritaları shapeleyip koş. Buraya kadar tamam, t6ları yapmaya başladım şimdi objectiveleri hallediyorum işte rare kes bilmemne. Yalnız shaper orb düşünce bunu neye kullanmak lazım? Düşük lvl için bi guide var mı, siz naptınız falan https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5326gj/best_shapers_orb_usage/ https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5231nh/shaper_orb_use_discussion/ t8 den sonra mı ne birden fazla shaper orb dusuyor http://pathofexile.gamepedia.com/Shaper%27s_Orb ben genel olarak sevdiğim maplere kullandım ilk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 axedice said: Atlas için herkesin ortak söylediği T10a kadar bütün haritaları yap, sonra istemediklerini kaldır ki diğer haritalar düşmesin sonra da güzel densityli bosslu haritaları shapeleyip koş. Buraya kadar tamam, t6ları yapmaya başladım şimdi objectiveleri hallediyorum işte rare kes bilmemne. Yalnız shaper orb düşünce bunu neye kullanmak lazım? Düşük lvl için bi guide var mı, siz naptınız falan T10 a kadar herşeyi aç. 11e strandi shapele 12 boş 13 shaped atoll 14-15 full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Tropical jungle shore strand quay promenade arachnid tomb beach arid lake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bu oyunda diablo gibi market var mı ? oyun içinden shop diyince binek minek satın al çıkıyor da market bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Red said: bu oyunda diablo gibi market var mı ? oyun içinden shop diyince binek minek satın al çıkıyor da market bulamadım. market bu http://poe.trade/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 frostbolt oynamak istiyorum, düzgün build bilen var mı? bi kaç tane baktım frostbolt buildine niyeyse hepsi avatar of fire kullanıp, coldu fire damage e cevirmişler anlamadım neden fire yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Alla alla acaba neden. Ignite + double dip sacmaligi yuzunden olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Aluriel said: Max block gladiator actim ben pizza sticksi birakip sxdsda bosslarda iyi görünüyor da trash clear speedi nasıl bu specin yüksek tierlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 cok rahat ya map clear olayı da shaper için yetmez bunun dps amac oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Aluriel said: Alla alla acaba neden. Ignite + double dip sacmaligi yuzunden olabilir mi acaba? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 cold damage kötü fire damage ignite ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 atlas da taktik yapayım dedim.strand,ashen woods,shore u shapeledim.t11-t12-t13 de shape orb düşen mapleri açtım geri silmedim bunlar da düşse sorun değil yaparım veya fiyatları şu an yüksek satarım dedim.lan t12 mape giriyorum t1 map düşüyor hani bağlantılı olanlardan düşcekti anlamadım ben bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Öyle bişi yok açık olan herşey düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Hayaller hayaller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bi dk herşey düşüyorsa o zaman currency kullanıp atlastan harita kaldırmanın olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 *Bağlantılı olan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Açık olan yazdım ya abi. Açık olan herşey düşüyor. Açık olan. Açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar