Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

caster mı melee mi ona karar ver ilk, ondan sonra dediklere buildlere bak. bir bok anlamayacaksın ama her buildde video veya gif olur aşağı yukarı nasıl bir gameplay sunduğu anlarsın. beğendiğini pickle, guide ı izleyerek ilerle yavaş yavaş her şeyi kavrarsın. hızlı gideyim dersen 2 tane beginners guide izle bağımsız olarak. build işine oyunun başında çok kaptırma bulut teknolojisi gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

meh o zaman raider ezer bu durumda yanlış hatırlamıyorsam bosslar %50 bonus elemental resist alıyordular. 37 zaten sadece gemden geliyor 14-17 pasiflerden 20 flasktan laylaylom mode on.
ngamahu raider oynuyorum flask ile 80 fire pen. Var heheueuejue

Edit: xoph bloodun ekstra ash debuffı var bide fire damage takenı arttıran heheheh
Sosyal ağlarda paylaş

Atlas için herkesin ortak söylediği T10a kadar bütün haritaları yap, sonra istemediklerini kaldır ki diğer haritalar düşmesin sonra da güzel densityli bosslu haritaları shapeleyip koş. Buraya kadar tamam, t6ları yapmaya başladım şimdi objectiveleri hallediyorum işte rare kes bilmemne. Yalnız shaper orb düşünce bunu neye kullanmak lazım? Düşük lvl için bi guide var mı, siz naptınız falan
Sosyal ağlarda paylaş

righteous fire buildi yaptım dün aksam saat 8 de 65 oldum sonrasında RF ye geçtim aksam yatarken t12 yapiyordum :) ucuz build yapayım derken daha ilk günden Tukohama düstü 7.5 ex ediyormus. Howa ST ye mi geçsem acaba gerçi bu build te cok güzel shield charge atıyorum sadece RF yakıyor içerisindeki herkesi.

Bir de atlas sistemini tüm detaylarıyla anlatan bi yer varmı bakayım akşama bodoslama map yapiyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Atlas için herkesin ortak söylediği T10a kadar bütün haritaları yap, sonra istemediklerini kaldır ki diğer haritalar düşmesin sonra da güzel densityli bosslu haritaları shapeleyip koş. Buraya kadar tamam, t6ları yapmaya başladım şimdi objectiveleri hallediyorum işte rare kes bilmemne. Yalnız shaper orb düşünce bunu neye kullanmak lazım? Düşük lvl için bi guide var mı, siz naptınız falan

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5326gj/best_shapers_orb_usage/
https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5231nh/shaper_orb_use_discussion/

t8 den sonra mı ne birden fazla shaper orb dusuyor
http://pathofexile.gamepedia.com/Shaper%27s_Orb

ben genel olarak sevdiğim maplere kullandım ilk olarak
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

T10 a kadar herşeyi aç. 11e strandi shapele 12 boş 13 shaped atoll 14-15 full
Sosyal ağlarda paylaş

atlas da taktik yapayım dedim.strand,ashen woods,shore u shapeledim.t11-t12-t13 de shape orb düşen mapleri açtım geri silmedim bunlar da düşse sorun değil yaparım veya fiyatları şu an yüksek satarım dedim.lan t12 mape giriyorum t1 map düşüyor hani bağlantılı olanlardan düşcekti anlamadım ben bu işi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...