quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 axedice i gültten atalım pls. bi de bana officerlık verin, yeteneksiz kazüllerle doldurmuşunuz guildi onları temizlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 toplasan 10 kişi var zaten. kimi temizliycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 CuteButPsycho said: deadwoll said: DirectX sürümünden yapıyormuş. Ne alakaysa kendiliğinden dx9 olmuş; 11'e geri alınca düzeldi. Bende de diğer pc de oluyordu bu problem. Demekki bundanmış. dx9 ile dx11 arasında performans farkı oluyor mu ? Sanırım bir miktar oldu, oyun akıcı değil zaten o yüzden anlamıyorum çok. i5 3570k cpu, gtx970 ekran kartı ve 8gb ram ile witcher'da high'da doğru düzgün oynayabiliyorum ama poe takılıyor arada. Netcode'u falan da tırt gibi. Ne olduğunu anlamadan öldüğüm oluyor her gün bir iki kez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ben bi karakterle başladım, dümdüz kastım, azcık hikayeye baktım vs, act 5'i bitirdim sayılır. muhtemelen bu karakter çöpe gidecek başka 1 tane daha kasıcam. witchle başladım devam edeyim diyorum. 3-5 bi taktik verin build olayıyla ilgili. akşam eve gdince talent treeyi koyarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Abi öyle üj bej taktikle olacak iş değil ya yeni başlıyosan en güzeli forumdaki witch bölümünden bol yorum almış bi build seç kendine onu takip et oyunu kendin ıncık cıncık öğrenene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Witch oynayacaksan (standart a-rpg caster tarzı) ben hep arc öneririm ilk başlayana. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951 Bu buildi takip edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ya ben genelde fire ağırlıklı gittiydim spelleri. ona göre support falan taktım ignite vs. pek anlamıyom kesin yanlış yaptım amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Karakter profiline gir public yap pathofexile.com sitesinden, sonra da buraya linkle bi girip bakalım doğru mu yanlış mı. Ki ilk karakterinse normal yanlış olması bişi olmaz düzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 İlk karakteri batırmak hele kafana göre gittiysen bu işin fıtratında var. Act5 ve sonrası zorlanmaya başlarsın zaten build sıkıntılıysa. Bi de Witch=caster gibi düşünme başlangıç classları biraz bait yeniler için. Popüler buildlerden video falan bak hoşuna giden pahalı olmayan bir şey kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Sevgili n00blar bu oyunun kendi sitesi var https://www.pathofexile.com/ Burda da karakter profil sayfası var, bkz benimki. Wow armory gibi düşünün. https://www.pathofexile.com/account/view-profile/axedice Siz buraya girin steam loginlerinizle, karakterlerinizi görünür hale getirin ayarlardan gerisinde biz yardım ederiz. OKE? Oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 https://www.pathofexile.com/account/view-profile/sikermit/ bakın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Baktım ve kör oldum abi O kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 5 dakikadır gülüyorum o nasıl karakter öle yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 lan ilk defa oynuyorum, işin komiği bazen günde yarım saat falan akshgdasd. tam queste başlıyorum iş çıkıyo kapatıyorum, tekrar baştan başlıyorum aynı questi 4 kere baştan başlamışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 şerefsizler bilerek profil linki koydurttunuz dimi dalga geçmek için asljhdasjkhdas level 45im ama hala bir gram fikir sahibi değilim. kafama göre taktım kafa yormadan. act 5te bosslarda biraz zorlanıyorum ama onun dışında bam bam ilerliyorum mis gibi asldjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 abi yerde bulduğun her gemi takmışsın .hani 4l skilin bile yok. nasıl hasar vericen bu haliyle. zamanın yoksa basit bi built bak forumdan onu yap böyle zor olur.hem builtlerde kullanacağın gemler hakkında bilgi de oluyor. 1 tane çalışan built yapsan mekaniği anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 olm kesemediğim şey yokki nasıl hasar veremiyorum. bosslarda falanda yeni yeni 1 kere falan ölmeye başladım en fazla....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Act 5'ten sonrası baya farklı ilk actlere göre düşe kalka yine bitirirsin de maplerde patlar. En temizi yeni karakter kas daha başlardayken. Totem falan popüler baya oynaması da rahat pek item da istemiyor. Class da şu açıdan demiştim mesela ascendancy almamışsın classların asıl olayı o. Yapmak istediğin builde witchden anca elementalist uyar o da hem pek iyi değil hem daha çok golem için kullanılıyor. Templar/inquisitor ekseriye daha uygun elemental buildlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Hahaha olm çok güzel lan eski günlerim geldi aklıma. Sen nasıl çar istiyorsun onu söyle. Büyücü mü bam güm büyü yapan yoksa nekromensır mı, ne biliyim okçu mu işte poisoncı mı konseptin ne? Eline balta kılınç falan alıp vurabilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 en basitinden sen şu an firestorm kullanıyorsun belli ki. zaten üzerinde olan fire penetration ve arcane surge u ona bağla bi tane de elemental focus gemi bağla bi bak bakalım nasıl hasar veriyor.tabi tree ye hiç bakmadım ama bence sen bi hazır built bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kermit said: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/sikermit/ bakın bi medine dilencisi roleplay mi yapiyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Yok yok gerçek hayattaki gibi yapmaya çalışmış karakterini. Ama o kadar benzetmeye gerek yok kermitcim burda güçlü rolü de oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Birisi de gel elinden tutayım dememiş ŞEREFSİZLER anca dalga geçin. Kermit müsait olunca sana çogzel leveling itemlar vereyim sıfırdan kas sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Osuran_boğa said: en basitinden sen şu an firestorm kullanıyorsun belli ki. zaten üzerinde olan fire penetration ve arcane surge u ona bağla bi tane de elemental focus gemi bağla bi bak bakalım nasıl hasar veriyor.tabi tree ye hiç bakmadım ama bence sen bi hazır built bak. şunu söylesenize işte lan olm diyorum ya en uzun oynama saatim 2 saattir, ondada yallah saldır kafasıyla oynuyorum. süngere dönüp amaçsızca yaratık öldürmek için. düşünmedim bile napıcam ne edicem. zaten ilk karakter diyede pek siklemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ad3m said: Birisi de gel elinden tutayım dememiş ŞEREFSİZLER anca dalga geçin. Kermit müsait olunca sana çogzel leveling itemlar vereyim sıfırdan kas sen. tamamdır çok teşekkürler. axedice şrfsizi seninle ayrı görüşücez. oyuna paylaşırız kozlarımızı :X .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar