Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Key plx :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aşırı lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Az önce serverlar kapanmadan hemen önce bu zamana kadar karşılaştığım en iyi priest decki ve en iyi oyuncu ile karşılaştım. Dabıl Shadow Madness dabıl auchenai, hatta şu meşhur injured blademaster - circle combosunu bilem yaptı. İşin komik yanı sonlara doğru nozdurmu çıkarttı. Yaklaşık 5-6 turn boyunca adamı 12-13 hp civarında tuttum ama öldüremiyordum. Yavaş yavaş erittim erittim ama bitiremedim. Son anda kurtarıcı nourish geldi. Son kart olarak gelen claw ve boardtaki minionlarımın yardımı ile tam 0 hp bırakarak kazandım. Adrenalin rush modu çok zevkli ya. Nozdurmu istiyorum ben de :D Boardtaki minion dediğime de bakmayın he. boardta 1 tane argent 1 tanede earthen ring farseer vardı. 6 vurarak kazandım oyunu. Ah maçı kaydetmek vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Arena olayını birisi bana anlatabilir mi yahu, Bizde olan destelerden mi bize random veriyor? Yoksa kendisi random bir deste mi oluşturup bununla oynayacaksın diyor? Ayrıca arena'da istediğimiz classı seçebiliyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hicbiri. kendisi 30 kere random 3 lu kart seti seciyor, sende onlardan 1 er tane secerek deck kurup oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 2x post :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=COH8Vj871j0 Benim perspektifimden geçen hafta yapılan final maçları. (Bu arada meta ne kadar değişmiş ya...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ilk maçta starfall u kötü harcamışsın azure+swipe ı kaçırmısın bu kadar, sonra youtube gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Asıl ilk maçta bitirme şansım varken farketmiyip oyunu uzatmışım. Olur o kadar hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ranked oynamaya başladığımdan beri tahminen %70 civarı galibiyetim var, one star platiniumdayım ama halen rakip bulurken worthy opp. buluyor geyiğine mi dönüyor o çark yoksa daha bir kaç fırın ekmek mi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 geyik o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yine yırttım bu sefer hehe diyodum lan her sefer auheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi bu kill command buglı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yoo neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yetiye 5 vuruyo, mercenarye de 5 vuruyo. hiç 3 vurduğunu görmedim mal skillin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bi de şansıma hep rakiplerim yeti ile mercenarye attılar. hiç başka minyona atan görmedim. ondan işkillendim ama yani yinede 5 vurmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahasdhafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Borlach said: bi de şansıma hep rakiplerim yeti ile mercenarye attılar. hiç başka minyona atan görmedim. ondan işkillendim ama yani yinede 5 vurmaması lazım. ahahahahahahaha abi 3 gram ingilizce ile tcg oynanmaz :/ geçende de birisi demon yerine normal mobuna bir spell atmiş bu mod neden öldu diyordu demon only spell için sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dsfsdf insanlık hali olabilir böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 borlaş naptın abi fremdshæmen miydi neydi ondan oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahah ya ne bilim dikkatli okumamışım. bende ne mal bi kart diyip hunter deckime bile almamıştım hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çok güzel bir hunter deck yaptım. öğlen 10 da 10 gittim play modeda. şimdi 4 te sıfır. asdf babalar akşam geliyor sanırım. legendaryler gene havada uçuşmaya başladı. para harcamak mantıksız şu oyuna ulan istediğin kadar deck yap kart gelmedi mi cacık olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bende hunter deck yapmaya çalışıyorum. Bir ss atarmısın destenden hocam bana da klavuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast unleash the hounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar