Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce serverlar kapanmadan hemen önce bu zamana kadar karşılaştığım en iyi priest decki ve en iyi oyuncu ile karşılaştım. Dabıl Shadow Madness dabıl auchenai, hatta şu meşhur injured blademaster - circle combosunu bilem yaptı.

İşin komik yanı sonlara doğru nozdurmu çıkarttı. Yaklaşık 5-6 turn boyunca adamı 12-13 hp civarında tuttum ama öldüremiyordum. Yavaş yavaş erittim erittim ama bitiremedim. Son anda kurtarıcı nourish geldi. Son kart olarak gelen claw ve boardtaki minionlarımın yardımı ile tam 0 hp bırakarak kazandım.

Adrenalin rush modu çok zevkli ya. Nozdurmu istiyorum ben de :D

Boardtaki minion dediğime de bakmayın he. boardta 1 tane argent 1 tanede earthen ring farseer vardı. 6 vurarak kazandım oyunu. Ah maçı kaydetmek vardı.
Mesaj tarihi:
Arena olayını birisi bana anlatabilir mi yahu, Bizde olan destelerden mi bize random veriyor? Yoksa kendisi random bir deste mi oluşturup bununla oynayacaksın diyor?

Ayrıca arena'da istediğimiz classı seçebiliyoruz dimi?
Mesaj tarihi:
ranked oynamaya başladığımdan beri tahminen %70 civarı galibiyetim var, one star platiniumdayım ama halen rakip bulurken worthy opp. buluyor geyiğine mi dönüyor o çark yoksa daha bir kaç fırın ekmek mi lazım :D
Mesaj tarihi:
Borlach said:

bi de şansıma hep rakiplerim yeti ile mercenarye attılar. hiç başka minyona atan görmedim. ondan işkillendim ama yani yinede 5 vurmaması lazım.

ahahahahahahaha

abi 3 gram ingilizce ile tcg oynanmaz :/

geçende de birisi demon yerine normal mobuna bir spell atmiş bu mod neden öldu diyordu demon only spell için sdsfs
Mesaj tarihi:
çok güzel bir hunter deck yaptım. öğlen 10 da 10 gittim play modeda. şimdi 4 te sıfır. asdf babalar akşam geliyor sanırım. legendaryler gene havada uçuşmaya başladı. para harcamak mantıksız şu oyuna ulan istediğin kadar deck yap kart gelmedi mi cacık olmuyor..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...