Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACUN tv8 i alıyormuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

said:
Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, bir süredir medya kulislerinde konuşulan TV 8'i alacak iddialarını bugün doğruladı.

Ilıcalı açıklamayı Twitter hesabından yaptı.

http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/894020-acun-isi-bitirdi

çok mühim olmadığından buraya açtım.ama yayın kuşağını merak ettim.yarısı o ses türkiye yarısı yetenek sizsiniz geriside tanıtım reklam kuşağı olur heralde defafgf
Mesaj tarihi:
Biliyorum abi de olay çok farklı işte. Adam halkı tam anlamıyla uyutabilmek için kanal alıyor artık.

İlk canlı yayınında da bu böyleydi. Fransa 98 bağlantısı da düzmece çıkmıştı adamın. Adamın hayatı bunun üzerine.
Mesaj tarihi:
şimdi sadece hükümetin kucağına oturdu demek haksızlık olur hakkaten. ha servet büyüdükçe tabi hükümete yanaştı o ayrı. ama var mısın yok musun'dan sonra iyice yürüdü adam. halk en baştan sevdi bi kere adamı.
Mesaj tarihi:
Şovu sömürdü tüketti şimdi starı aynen devam, kendi kanal alarak yanlış yapmış bukadar tatlı paralar kazanamaz ana kanallarda olmadıkça, millet kumandasında ilk10a taşımaz tv8i.
Bide hükümet değil Şovun patronu bu adamı bu hale getirdi kanalı oyuncağı ederek.
Mesaj tarihi:
TV8---->8
ilk on garanti
"Tatar Ramazan" said:

Şovu sömürdü tüketti şimdi starı aynen devam, kendi kanal alarak yanlış yapmış bukadar tatlı paralar kazanamaz ana kanallarda olmadıkça, millet kumandasında ilk10a taşımaz tv8i.
Bide hükümet değil Şovun patronu bu adamı bu hale getirdi kanalı oyuncağı ederek.
  • Yeni Oluştur...