Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğimin kriz nöbeti

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 1 saat önce bahçede gezerken bir anda yere yığıldı. Ön ve arka ayaklarını hareket ettiremiyordu. Hemen yakında ki veterinere götürdüm. Ağzından salyalar akıyor, hiç bir şekilde hareket edemiyor kasılıyordu. Sarumlar verildi, kan tahlili yapıldı..

Tahliller temiz çıktı ve temiz çıkması pek iyiye işaret değil dedi. Çünkü geriye sadece beyin kalıyor dedi. Suan gözetim altında tutuluyor, pazartesi günü MR'ı çekilecek. Olasılıklar dahilinde; beyin tümörü ve epilepsi var.

Beyin tümörü ameliyatını yapabilen tek yer Ankarada ki klinikte bir uzman doktormuş. Pazartesi günü mr sonuçlarını bekliyoruz.Bu tür vakalar da köpeklerin %40'ı uyutuluyor dedi.. Eğer ameliyat istenirse acaba yaptıra bilir miyim diye düşünmüyor değilim. MR ile birlikte toplam 800 liraya yakın masraf çıkacaktır, ameliyat istenirse 2-3 bin lira arası bir fiyatı var dedi. Moralim çok bozuk...
Sosyal ağlarda paylaş

çok bilmiş gibi konuşmak istemem ama benimde sokaktan aldığım bir kedi vardı. kedinin eve aldıktan 1 hafta sonra böbrekleri yumruğum kadar olmuştu. veterinere gittik geldik aylarca hatta burada başlığı vardır "cookie" diye. veteriner "ölecek bu hayvan kendinizi hazırlayın" dedi. ben günlerce, haftalarca süründüm ve ondan sonra tam ölmesini beklerken böbrekleri ufalmaya başladı. 3 haftada böbrekleri normal boyutuna döndü ve hayvan sağlığa geri kavuştu. yaladığı kimyasallara böbreklerin verdiği akut tepkiden dolayı haftalarca ölecek tanısı konmuş..

en kötüsünü düşünme, veterinerler bazen haklı olarak en kötüsü düşünüyor olabilirler ama bazen yanılabiliyorlar iyi şekilde. umarım o vakalardan biri olur.

geçmiş olsun şimdiden.

@Rhom: hayvan hayatta
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maalesef kotu haberlerim var. Dun bebegim eve geldi ekg icin bayiltildigindan daha ayilamisti. Yatagini yaptim, geldi yatirdik cok optum cok ozlemistim cunku, kirli olmasi umrumda bile degildi.. O kadar guzel uyuyordu ki.. Sonra konustum biraz onunda, sonra 15 dakikaligina salona gittik hicbirsey yemedigimiz icin biseyler atistirmaya. Lindanin yanina dondugumde bebegim nefes almiyordu. Erkek arkadasim hemen veterinere goturdu, donduklerinde linda yanlarinda yoktu. Kalbi , nefesi maalesef 2 gundur cektii acilara yenik dustu... Ama o benle vedalasmadan melek olmak istemedi, evine geldi ben onu optum optum cok sevdigimi soyledim, sonra uykusunda aci cekmeden vedalasti benimle. Cok zor bisey o kadar seveni varmis ki herkes yasta su anda. Cunku cok hayat doluydu herkesi cok seviyordu cok mutluydu. İyi ki koynumda uyutmusum hep bebegimi, iyi ki koltukta hep sarmas dolas oturmusum, iyi ki yaptigi her hatada kizmamisim ona iyi ki kizim gibi bakmisim kopek gibi degil.. Benim icin cok zor bosluktayim su anda hep acaba? larla yasiyorum ama sonuc ayni. Allah aci cekmesininistemedi belki , belki tumor vardi haftaya belli olcakti Allah aci cekmesin diye yanina aldi. Tek umudum insallah su anda yanimdadir yanima gelebiliyordur beni gorebiliyordur, keske emin olsam onla hep konusurdun ozlem gideredim gormesem de... Seni cokkkk seviyorum Lindam bebegimm askim annemmmm,ben yine bebegim desem de sen simarik simarik gelsen yanima opsen beni keske. İyi ki hayatimdaydin iyi ki seni almisim o ciftlikten iyi ki dolu dolu 5 yil gecirmisiz seninle.. Cok mutlu ol beni yalniz birakma sakin...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...