Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Office 365


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Bunu aldim sonunda zorunluluktan, uyum sorunlari dert oluyor.

Microsoft Office'in ne oldugunu anlatmaya gerek yok ama haberi olmayanlara sunu soyleyeyim dedim:

Universite ogrecisiyseniz ya da bir .edu posta adresine erisiminiz varsa 119TL'ye 4 yillik Office 365 uyeligi alinabiliyor. Aynisini kutulu olarak Apple Store'de de 149TL'ye satiyorlar (taksitli oluyor o zaman da, oyle aldim ben; kutu guzel).

Microsoft Office'den farkli olarak ne var diyorsaniz icinde sunlar var:

[list]
[*] Her ay 60 dakika Skype (bunu alinca 4 yil boyunca).
[*] 5 bilgisaya yukleme hakki (universite versiyonunda sadece 2 ama).
[*] 20GB Skydrive (27 oluyor beles alanla birlikte).
[*] Windows 7 ve Windows 8 makinelerde on-demand calisiyor office. Yani okuldayken kutuphane bilgisarindaki eskiden kalma programlari kullanmak yerine 3-4 dakikada Office 2013'u kullanmaya baslayabiliyorsunuz. Tam nasil oluyor bilmiyorum ama kullanici hesabindan cikis yaptiginizda siliniyor Office.
[*] iPhone ve Android versiyonlari da var, onlari da kullanabiliyorsunuz. iPad versiyonu geliyormus. http://office.microsoft.com/en-us/mobile/
[*] Uye oldugunuz surece tum Office guncellemelerinden yararlaniyorsunuz. Ilkbaharda mesela yeni Office for Mac 2014 cikacak, hemen gelecek bana da.
[/list]
Normalde ozel olarak ve 8.8 siddetinde gerekmedigi surece almayacak kadar pahali bu Office 365, ayda 15TL istiyor, ama universite versiyonu coook uygun icinde gelenleri dusununce: http://office.microsoft.com/tr-tr/professional-academic/FX102918415.aspx

Office WebApps var bir de, Zoho ve Google Drive benzeri. Ama uyum meselesi nedeniyle en iyi performansi veren oluyor cogu zaman. Office ile uyumu filan iyi. Alin derim bunu, cok hesapli yani.

Bu gun lisansi aktive edip yukledim ben bir de, lisans numarasi yok:

http://cl.ly/image/2p0N0C0Z3s1E/Screen%20Shot%202013-11-06%20at%2016.23.25.png

Hesaba bagli calisiyor sanirim.

Skype kullanan biriyseniz belese geliyor hatta bile denilebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Call landlines and mobiles in: Canada, China, Guam, Hong Kong SAR, Puerto Rico, Singapore, Thailand, and United States.

Call landlines only in: Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Brunei, Bulgaria, Chile, Colombia (excluding rural areas - LEX), Costa Rica, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guadeloupe, Hungary, Iceland, Indonesia (Jakarta only), Republic of Ireland, Israel, Italy, Japan, Korea, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Morocco, Netherlands, New Zealand, Norway, Panama, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Turkey, United Kingdom, and Venezuela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
"roket adam" said:
Gerçi Mac versiyonu 2011 imiş hala. Adam gibi mac versiyonu çıkarsınlar geçerim.


Mac versiyonlari uc yilda bir cikiyor, Windows'larla ayni numaralamayi izlemiyor. Office 2010 for Windows, Office 2011 for Mac, Office 2013 for Windows, Office 2014 for Mac gibi. Yeni versiyon geliyor yani, baharda.

Office 2011 epey iyimis bu arada, 2-3 saattir kurcaliyorum. 2013'den eksigi yok, onda olmayan Mac'e ozel seyler bile var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda ilk kurcalama aşamasında olduğun için öyle gelmiş olabilir. Her uygulamanın açılması bende 5-6 saniye falan sürüyor, öyle bekliyorum mal gibi. Büyük dosyalarda da aşırı kasıyor, mesela Excel'de bir 100 satırı falan geçtikten sonra net kasmaya başlıyor, sonra force shutdown. Yaptığın her şey çöpe. Sürekli command s'te elim o yüzden. Office for Mac gerçekten berbat bir yazılım. Powerpoint te Excel'den farksız değil. 40-50 slaytı geç, kasmaya başlasın. RAM'e bakıyorum RAM var, işlemciye bakıyorum işlemci kullanılmıyor bile. Ama PPT çöküyor, sonra mal gibi yine uğraş. Windows için Office 2013 hakikaten iyi ama, ona lafım yok. Ama mac. Meh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
ahaha abi süper oldu bunu gördüğüm bugün home edition'ı aldım sabah google'ın business versiyonunu deniyordum sonra ms'unkine baktım oda ne home var. 5 pcye kuruyorsun, 1 tb kişi başı alıyorsun tüm offciler geliyor outllok onenote fln ofiste alışmıştım. kardeşime ofis lazımdı zaten ikidebir ben pc başındayken rahatsız ediyordu şimdi ona da kuracam. dropbox google drive vs kullanıyordum şimdi tek bir yerde toplarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...