Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 12040 tl olmuş asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Benimde aylar evvel gelir testi sonrası 600TL civarına düşmüştü ama inat ettim ve ödemedim şimdi 1000TL yi geçmiş ve ödemiyecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben ödemiyorum, bişi olmuyor, korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 e ulan devlet memuruyum ben aralık ayından beri hala bana borc yazıyo bu salak sistem nası duzelttiriliyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Galiba gidip gelir testi yaptırıp durumunu bildirmen gerekiyor. Bu arada bahsettiğim af olayı yakında çıkacak gibi görünüyor. GSS için gecikme faizini silip taksitlendirme yapacaklarmış. [url]http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=26537671[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bugün gittim fındıklı sgk'ya. Gişedeki memura gss borç silme falan dedim, şimdilik yasa geçmedi dedi. Siz yine de yılmayın tabi kıl bir karıya benziyordu uğraşmamak için de demiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 orc_lord said: Galiba gidip gelir testi yaptırıp durumunu bildirmen gerekiyor. Bu arada bahsettiğim af olayı yakında çıkacak gibi görünüyor. GSS için gecikme faizini silip taksitlendirme yapacaklarmış. [url]http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=26537671[url]yok ben zaten gelir testi yaptırıp 4 5 ay odedim. Sonra okulumda ar.gör. oldum ve olduktan sonra yine 4 ay daha yazmıslar neyse bordrolarımı alıp gideyim sgk ya heralde baska yapacak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Devlet yolsuz kalmış belli, bizi silkerek çıkartmaya çalışıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ödediğiniz her kuruş tayyip ve bilalin cebine girecektir arkadaşlar. #direnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bu arada af denilen şey borcun silinmesi değil. faiz silinecek, borcunuz TÜFE/ÜFE üzerinden hesaplanacak. borcunuz sıfırlanmıyor sevinmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Benim 2.7k civarında borcum vardı ki, okul bittikten sonra sigortasız bir günüm geçmedi. Haftasonu tekrar kontrol ettim; 8 TL'ye düşmüş borcum. 8 TL nedir yahu? Neyin bedeli acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Borçlu Dönem Sayısı, 16 Toplam Ana Borç Tutar, 1777.33 Toplam H. Faiz Tutar, 369.51 2146.84 3k dan buna inmişler benimkini de isterlerse 3 tl yapsınlar babayı alırlar sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Benim 2000 tl borcum vardı ve ben daha okurken bile çalışıyordum. Mezun olduğum gün ise işe girdim. Gittim taksimde bir yerleri var oraya, adamın tekine derdimi anlattım 2000 tl'yi 120 liraya çevirdiler oda okurken part-time'dım meğersem iş yeri sadece geldiğim günlerin parasını veriyormuş. Bir gidip konuşmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Fin said: 12040 tl olmuş asdfg ahaha sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 GSS'yi aktive etmek için deli gibi evrak toplamak gerekmiyormu nasil yaptınız bu borçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 gerekmiyor. borçlu doğduk her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 türkiye sınırları içinde doğman yeterli. devlet seni silkmek için bir yolunu bulur zaten gss olmasa başka bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 2012'de uni 2. sınıftayken borcum olduguna dair mektup gelmişti sonra ogrenci belgesi alıp gittim sildiler. Simdi topic i görünce ulan bi bakayım dedim (uni 4. sınıftayım suan) 1081 lira borcum gozukuyor sokarım böyle yapacagınız işi silkeyim. Koordinasyon 0 ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 her yeni okul dönemi öğrenci belgesi götürmek gerekiyor yoksa hastaneye gittiğinde de sigortan yok gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi tc kimlik numaranizi girdiginizde adiniz cikiyor mu? benim hic cikmiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 µh said: her yeni okul dönemi öğrenci belgesi götürmek gerekiyor yoksa hastaneye gittiğinde de sigortan yok gözüküyor sıfır çünkü altyapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 alt yapı falan değil ne alt yapısı ya işten çıkan adamın gün eksiltmeden gss borcu yazılıyor işe giren, öğrenci olan adamın borçsuzluğu yazılmıyor alenen bağırıyorlar işte lütfen sizi ....im diye. hata dediğin bütün sistemde olur. işten çıkan 25 yaşını dolduran ama borç yazılmayan bir tane insan evladı gösterin bana yok. çünkü haşmetli devletimize bişey olmasın üstümüzden inmesin inşallah. TÜRKİYE CUMHURİYETİ 4S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 şu yukarıdaki posta başlamadan önce hiç sinirli değildim. nedense etnik kimliğmin faliyetlerini içeren her konuda sinirleniyorum. bi tek paticik istisna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 madcow said: e ulan devlet memuruyum ben aralık ayından beri hala bana borc yazıyo bu salak sistem nası duzelttiriliyor bu? işe başlarken sgk'ya göndermediler mi seni ? normalde sgk'ya gidip ben aha burada bu tarihte işe başladım diye ibraz etmen falan gerekiyor sonradan bi itlik yapmasınlar diye. ben yaptım, hatta gss ödemesini de yapmıştım alacaklıyım hala sgk'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yok yollamadılar. neyse gittim iptal ettiler hemen. bende 1 ay fazla odemisim galiba. ugrasmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar