kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 5bini sildirdim ben 0 ladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bende şimdi baktım 809 lira da bana gözüküyo 6 aylık, ama şöyle bi durum var. ekim / kasım / aralık / ocak / şubat / mart olarak gözüküyo fakat ben 15 aralıktan beri çalışıyorum, yani ben çalışırken her ay ödicek miyim bu zımbırtıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Şirket sigortanı tam girmiyordur. Örneği şirket sigortanı 20 gün giriyo olabilir. Geri kalan 10 günde GSS'ye düşüyorsun. GSS 10 günlük borç yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bana 2013 eylül- 2014 mayısa kadar gss gelmiş eve tebligat gidin gelir testi yaptırın falan diye. 1300 borcu da dayamışlar. şimdi gelir testini yaptıktan sonra noluyor süreci bi özetlicek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 aylık 45'e falan düşüyor heralde 9 aylık bir süre var 400 küsür para ödicem şimdi. vay anasını be. sçtmın memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Gelir testi yaptırmayanlar için son tarih 31 mart. Eski borcu ya silecekler yada azaltacaklar. http://www.milliyet.com.tr/prim-borclulari-dikkat-/ekonomi/detay/2021459/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ya da artıracakalar, testte fazla çıkarsan da artırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 af maf çıkmaz mı buna ödemesek olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ya şimdi netten araştırıyorum falan,sgklı değilken iş ararken sürecim için bir borç var. o süreçte gelir testi yaptırmadım. diyor ki şimdi gidip yaptırın tamam eyvallah. ama sonra diyor ki gelir testinize göre şimdiki haliniz ortaya çıkacak ona göre prim ödiceniz. yahu ben işsizken cebime para girmiyordu, şimdi giriyor diye, işsiz halimin hastaneye gitmediğim halde niye yüksekten parasını ödüyom? böyle saçma sapan iş mi var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 adamlar ufaktan hayat standardina cevirmeye calisiyor olayi..istanbulda resmi issiz olarak yasayabiliyorsan gayrimesru gelirinin zaten en az birsekilde 3 000 4 000 olmasi lazim mantigindan hareket ediyorlar.gss den sonra da vergiyi takacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Ben 2 is arasinda kalan 7 ay donemden borc var yillardir duruyo. Test falan hic yaptirmadim yinebyaptirmayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Patiler şu konuya ben de takıldım. Yasa çıktığı anda geçirmişler bana. Baktım hesaba 1 senesinde sigortalı çalışıyordum, 6 ay askerdeydim falan hiçbiri sayılmamış. Gideyim testi yaptırayım dedim. 600 altına olur mu diyorsunuz? Testte hiçbir şey yok.Adım soyadım ve hane halkı ile ilgili bilgiler istiyor. Hane kaç kişi, kim var kim yok, hiçbiri yazmıyor. Ben şu an kendi evimde oturuyorum mesela ama alt katta ailem var. Şimdi ben hane diye kimi sayacağım falan? Acayip kafam karıştı bakarken. Düşük yaz deniyor, onu yapayım diyorum ama sonra kapıya gelip öpmesinler? (Valla eve giren figürden anlayan bişeyse kafadan orayı bile toparlar) Var mı bunu dolduran eden? Seçim öncesi af gelir diyorlar ama gene de düşüreyim bari diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 kapıya gelmiyorlar, ama zaten ne varsa sistemde görüyorlar sen olabildiğince düşük yaz ben nerdeyse sıfırlatıyordum, sistemde salak bir şekilde annemin üstüne 200 metre kare dubleks villa çıktı normalde 200 metre kare arsanın 100 metre karesine ortak ve arsa bataklık. lavuğa sordum kaçak mı yaptırmışlar başkaları gibisinden " evet siz yaptırmışsınızdır." dedi bakışlarımdaki küfürü gördü ama aylık 48 den hesapladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ne varsa görüyorlarsa benim iş baya zor. Freelance çalışıyorum ben, mümkün oldukça para falan almıyorum ama ailenin emlak olayı biraz fazlaca. Onlar falan hep girecek o zaman. Bırak işi dandik bi mağazaya gir çalış diyorlar alenen ya (o da part time olmucak ama sanırsam ona da ödetiyorlar. Vay arkadaş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ev seninse, hane halkı bir tek sensin. Ama ev sahibi olduğun için gelirin var sayabilirler kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Şimdi sözlüklerde vs konusunu görünce girip bakayım dedim. 2 dönem 160 küsür borç + 50 TL kadar faiz çıkmış. Nedir ne değildir anlamadım. Çalışmadığım, Şubat 2012'den beri SGK yatıyor. Acaba 2012'nin başından itibaren olan Ocak ve Şubat aylarından mı iki aylık borç çıkardı bu hırtolar? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Aynı şekilde ne yapmak lazım diye de sorayım hatta. Ödemek mi ödememek mi? Ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Hangi ay olduğunu direk SGK'dan öğreneceksin. Gidiyorsun GSS kısmına sana söylüyor şu ay şu günden bu ay şu güne kadar GSS diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 İşyerinde hemen herkeste var 3k-4k borç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 şubat 2012 yse aynen öyle serju 01.01.2012de başladı bu bok, o tarihten sigortanın başladığı döneme kadar işlemiş sana. gidip gelir testi yaptır ben işsizdim o dönem falan de indirsinler iyice. sonra da ödeme sakın sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 e devletten kontrol edile biliyor mu borç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf Sorgu Türü: Diğer Ödemeler Sorgu Tipi: GSS Prim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Peki abi olayı ne, hangi yıllar işsizlik yaşayanlara kitliyorlar.Saçma sapan bir dünya detay yazıyor internette :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 571 tl çıkarmışlar hayırdır amk, tarih dökümü alabiliyormuyuz bu siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Liebe said: şubat 2012 yse aynen öyle serju 01.01.2012de başladı bu bok, o tarihten sigortanın başladığı döneme kadar işlemiş sana. gidip gelir testi yaptır ben işsizdim o dönem falan de indirsinler iyice. sonra da ödeme sakın sdsfsd Pehh Bir de bazıları diyor ki gelir testi yaptırınca mevcut halinle yaptıkları için artabiliyor diyor. Ulan iş çıkardı ibneler kim gidecek SGK'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Cute said: Peki abi olayı ne, hangi yıllar işsizlik yaşayanlara kitliyorlar.Saçma sapan bir dünya detay yazıyor internette :S Olayı şu abi. Devlette para kazanacak bir bok kalmadı. İşsiz çocuk vergisi alıyorlar. Net geçirme ismi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar