0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 wow'u oynayan sayısı 5 milyonun altına inince free yapar, rmah tarzı bi sistem koyup 5 yıl daha götürürler çok rahat. 8 senedir milyonlarca insan subs ödüyo, wow kolay bitmez, belki wow 2 diye çok daha kaliteli bişey yapmaları lazım ki zaten şimdi millet titan bekliyo blizzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eski ırkları görünüş olarak adam ediceklerdi biraz noldu o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oyuna yeni başlayan ciddi kesim derken ? şaka bu sanırım dimi. nerde o insanlar biz neden görmuyoruz. ayırca olay wow'un para kazandırması degil, salak sacma hikayeden uzaklasan olaylar insanları sıktı. olayi knight online tarzına sokmaya gerek yok wow bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Nasıl görmüyorsunuz ya, insanlarla konuşmuyormusunuz? Tanıştığım her 5 kişiden 1 tanesi MoP ile oyuna başlamış. TW de oynuyorum ve o kadar çok insanla tanışıyorum hep durum bu. Oyunun oyuncu sayısının fazla düşmeme sebebi bu zaten. yoksa eskilerden oynayan çok az insan kaldı. Edit, çok yazmışım yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 tanıdık cevren baya dar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 guild masterım valla, nerdeyse günde 4-5 kişi ile tanışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 TN den örnek vermen pek doğru olmadı sanki çünkü diğer server lar neredeyse cidden bomboş, 3-4 server var zaten locked yada full olan, wow baya oyuncu kaybetti bu gerçek, yeni başlıyanlarda var tabi olmazmı ama eski pop la şuanda arada baya düşüş var ve düşmeyede devam ediyor buda gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Tabikide düşüyor, hatta aslında eski oyuncuları göründüğünde de hızlı kaybediyor. Ben aksini söylemiyorum bunun, tam tersine söylüyorum aslında, yeni katılan ciddi sayıdaki insan oyuncu düşüşünü olduğundan az gösteriyor. Bu da Blizzardın işine geliyor. TW'nin kalabalık olması diğer serverların boş olması, TW'de çok sayıda diğer serverlarda az sayıda yeni oyuncu bulunması anlamına geliyor doğrudur. Ama yeni oyuncu oranı hemen hemen aynıdır muhtemelen. Boş serverda 100 kişi oynuyorsa 20 tanesi yenidir, TW de 5000 kişi oynuyorsa 1000 tanesi yenidir gibi. Cata ve MoP ile oyuna başlayan inanılmaz sayıda insanla tanıştım son 3 yılda. Aynı 3 yılda taaa betadan beri oynayan baya bir oyuncununda oyunu bıraktığına şahit oldum. Yeni insanlarla tanışmayı bıraktığınız anda WoW'daki bu ağır sirkülasyonu görmez oluyorsunuz. WoW'un 8 milyon oyuncunun yarısından fazlası son 2 exp ile gelen yeni oyuncu artık. Woltk dönemini oynamamış insanlarla tanışmak olağan hale geldi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 applev0dka said: su diye para akıtıyor diye bokunu cıkarcaklarına, adam gibi final yapmaları daha unutulmaz olur. ben cata'dan sonra bıraktım, dönmeye degecek bisey yok, asıl hikayeden uzaklastı iyice ayrıca tadı kacti demedim, tadı kacmadan dedim türkce 101 niye unutulmaz olsun yaw para kazanıo adamlar şirketlerin 1 numaralı kuruluş amacı para kazanmak deil mi? subslar düşünce f2p yaparlar ben geri dönerim mesela f2p olsa, ne kaybedicem kafası var çünkü, bide item falan satarlar oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 büyük ihtimal fake ama https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1397665_661502233869827_970597108_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 level cap 90-95 olur. bi exp daha çıkartırlar 95-100 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hahaha yeni ırk modeli totalde 10 pixel ya cücelerin kaşlarıyla yarışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Karakter dışında diğer herşey "olabilir" görünüyor. Ama o pixel sayısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ahah o horde 'un yeni ırk ı olsa millet isyan eder =) Birde Mop u bile ne zaman çıkardılar orada aralık 2014 yazıyor yuh yani. Level muhtemelen 90-100 olacak yanlız, Garrosh dan düşen silahları 2 expansion kullandırmazlar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 http://wowinthedetails.com/wp-content/uploads/2012/11/Shattrath-Dwarf-ophan-baby.jpg yeni nemesis geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 applev0dka said: zaten olay iyice bozdu, burning legion'a baglayıp bitirmeleri gerek suyu cıkmadan. insanlar sargeras bekliyor yıllardır. Anca bu şekilde Burning Legiona bağlayacaklar. ORC ları curse den kurtarcaz bu paket. ORC lar curse den kurtulursa horde ve alliance diye bir ayrım kalmayacak. Ogrimmar stormwinde katılcak ve herkes tek çatı altında birleşecek. Böylelikle Burning Legion'a karşı azeroth savaşabilecek. Bu content tamamen azerothu birleştirmek olacak. Geçmişe gidecez; curseye engel olacaz olay bu. DPS leri nasıl düşürcez diye düşünüyorlardı. Geçmişe giderek bunu da arada başarmış olacaklar işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi mümkünse 1 milyon hit pointli oyuncularda olmasın ya. neyi vardı 20klarında 1 milyonlara çıkmaya gerek duydular anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 1.000.000 HIT POINT vur vur bitmez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 une var abi, rog da 800k vurur yani. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ha birde şu deathwingin oğlu dandik prens zaten sürekli ogrimmar alliance de olmalıydı diyip duruyor :) Yeni paketin esprisi aslında o adamın ağzından dökülüyor. Geçmişe dönmemizin sebebi sargerasın saldırısı ve yokedişi değil. Orcların curse olmaması için döneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mis gibi işte ya, eski dungeonlarda, raidlerde mini boss gibi dolaşıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tyildirim said: applev0dka said: zaten olay iyice bozdu, burning legion'a baglayıp bitirmeleri gerek suyu cıkmadan. insanlar sargeras bekliyor yıllardır. Anca bu şekilde Burning Legiona bağlayacaklar. ORC ları curse den kurtarcaz bu paket. ORC lar curse den kurtulursa horde ve alliance diye bir ayrım kalmayacak. Ogrimmar stormwinde katılcak ve herkes tek çatı altında birleşecek. Böylelikle Burning Legion'a karşı azeroth savaşabilecek. Bu content tamamen azerothu birleştirmek olacak. Geçmişe gidecez; curseye engel olacaz olay bu. DPS leri nasıl düşürcez diye düşünüyorlardı. Geçmişe giderek bunu da arada başarmış olacaklar işte:) ben birleşmem o ılık alliance ile. curse murse değil delikanlılık farkımız var alliance ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Cuma ya az kaldı hehe blizzcon da izlerik artık :) Ben demon hunter bekliyorum gerçi, tam zamanı. Expansion dediğin yeni zone, questler dışında class/race ve yeni özelliklerde getirmeli yoksa dandik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 etherealler tbcde gelen mumya gibi abiler dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Evet de o görüntü fake bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar