GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 başı bozuk nedir ya kosadksaodko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bayramda dedenin eli öpülmüş 60 dolar pledged asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 GONDARCENGIZ said: başı bozuk nedir ya kosadksaodko Aslına Başıbozuklar Osmanlı'da vardı askeri birlik olarak. Genelde orduların en önünde bulunup, ilk saldırıyı yaparlardı. Silahları ise elleriydi (tokatları). Osmanlı tokadı bunlardan gelmektedir. Mermerlerle, taşlarla çalıştıkları falan doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Benim bildiğim onlar deliler olarak geçiyor. Harbi deli ama adamlar psikopat falan, top güllesini önce göğüsünde yumuşatıp sonra şut çeken tipler. Tokat olayı yeniçerilerde olan bir şey diye biliyorum. Klasik askeri eğitim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 başıbozuklar bildiğin düzensiz birlikler, kaptan hadok'un da favori küfürlerinden :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Başıbozuklar ile Deliler aynı. Tabii gene de bir bakmak lazım. benim aklımda kalanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 konusu vardi hortlatiim http://forum.paticik.com/read.php?17,146527,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Muzik bile arak Transformers serisinden. Cok afedersiniz ama cok fifi bir yapim kendi muzigi yok, complated gibi absurd bir dil, 12 yasinda grafiker kullanimi vs 6000dolar sittin sene toplayamazlar 600 olursa gidip yemek yesinler amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 toplamalarını da istemem açıkçası böyle bi oyunu dünya görsün istemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Yine Türklük damarından girilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Karea said: konusu vardi hortlatiim http://forum.paticik.com/read.php?17,146527,page=1 Oha kabus gibiymiş. Dürüm de kesmez, mesaj sahipleri adminlere iskender miskender ısmarlayıp gizletsin bu topiği. Direk ocak dışı bırakacak yorumlar var hiç beklenmeyen adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bi de tatlı tatlı smayli ler. salak mısınız hepsi pamuk şeker yiyip ormanda peri koşturuyormuş kıvamında mesajlar.(tu) çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 An Asker card is used to attack an opponent or sent with a Cengaver to finish the Sancak - (Sancak please see the Game Area section of Rulebook for Sancak) Sancak pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Legendary Creature'i veriyorum: Seyit Onbaşı http://www.sinefesto.com/wp-content/uploads/Koca-Seyid.jpg text: When Seyit Onbaşı comes into play, All artillery creatures get haste and +3/+0 until end of turn. "Önemli olan ağırlığı değil,işlevi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bir oyun da biz yapalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bir ara paticik card oyunu yapılcaktı ne oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 GERGE said: Bir oyun da biz yapalım mı? magic'i kopyalayalım direk ^^^ama adamlar patenti fena parsellemişler tap,untap bile yapamiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ciddiyim bu arada, patentlere, hukuki işlere ben bakarım. Yapıp Kickstarter'a çikalım. Android ve webbased filan okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 başıbozuk denenler sağdan soldan bulunan deliler. savaşta bunları önden sürüp düşmanın baştan psikolojisini bozma stratejisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 2 backers $62.00 adam başı 31 döler wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 photographer said: 2 backers $62.00 adam başı 31 döler wtf başarısızsın fazlasıyla: $62 - $32 = $30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 geyik girişimlerimi araştırma sonucu çökertmeye çalışmak takdire şayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 öyle deme iyi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Şimdi bi baktım da KS'da Games başlığı altında kart oyunları coşmuş ya. Digital olsun, fiziki olsun. Almış yürümüş. Herkes kart oyunu yapma peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar