S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 GERGE said: Starter Bundle al bence 5 euro fiyat varken. dediğim oydu galiba, %25 falan bişey indirimli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Esh said: Ne yigit illidanlar agladi o heal timingi tutturulamadigi icin... yeşil highlighti görünce 5 kişinin arasından çıkma gereği duymayan illidanlar rehgar veya başka bir support ultisine rağmen yine de ölmeyi becerebilen illidanlar eşref sen de mi onlardansın vay nub vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 aha region gelmis, simdi sictim agziniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bu ne yahu: https://i.imgur.com/ut36l2M.jpg Beta ama bu kadar da beta olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 oyunun kendisi dururken kerning'emi takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 GERGE said: Bu ne yahu: https://i.imgur.com/ut36l2M.jpg Beta ama bu kadar da beta olmaz. Ne kadar haklısın gerge, gerçekten bir oyundan beklenmeyecek eksiklikler. En iyisi şimdi silip blizz bunu düzeltene kadar topiklerine bile girmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 GERGE said: Bu ne yahu: https://i.imgur.com/ut36l2M.jpg Beta ama bu kadar da beta olmaz. fularım yetmedi anlayamadım ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 3. sınıf shittier reddit dramı. https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/31nqxd/blizz_learn_how_to_kern/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bu arada benimkindne cok daha iyi makinelerde med bile oynayamiyorum diyorlar, Macbook Air ile med grafiklerle oynuyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 alla alla neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 axedice said: GERGE said: Bu ne yahu: https://i.imgur.com/ut36l2M.jpg Beta ama bu kadar da beta olmaz. Ne kadar haklısın gerge, gerçekten bir oyundan beklenmeyecek eksiklikler. En iyisi şimdi silip blizz bunu düzeltene kadar topiklerine bile girmemek. gergenin postunu görür görmez gözlerim baltazarı aradı ya, grege ne adamsın ahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sparkcaster said: fularım yetmedi anlayamadım ne bu harflerin arasındaki boşlukları normalde kompüter ayarlar. hazırlayan şahıs "ayarlama kompüter öyle kalsın" demiş. w arrior t emples bet a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ben illidan i almadim bile. Sdfsd Ama tutturulamadigina cok sahit oldum Tori said: Esh said: Ne yigit illidanlar agladi o heal timingi tutturulamadigi icin... yeşil highlighti görünce 5 kişinin arasından çıkma gereği duymayan illidanlar rehgar veya başka bir support ultisine rağmen yine de ölmeyi becerebilen illidanlar eşref sen de mi onlardansın vay nub vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bu arada simdilik guzel para geliyor ama 1-2 ay gecince kesilecek sanirim bu. Oyun f2p degil tam olarak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 oyun tam olarak f2p. tam olarak grindfest. ancestral healing için short delay diyor. pvpde öyle short delay olmaz. long delay o. sayayım desen tooltipte miktar yazmıyor. 1.5-2 saniye arası birşey olması lazım. delayı anlatan herhangi bir gösterge, progress bar, animasyon vs. yok. sadece alıcı gösteriliyor. tutturulamasın diye tasarlanmış. oyun betadan çıkmadan değişir o ability. zaman meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ben 40 lvl olana kadar bayağı hero aldım, levellarken iyi gold geliyor. Sonrasında iş tamamen dailylere kalıyor; her win 30g falan veriyor mesela, %50 win ratio olsa 2 oyun = 45 gold. 4k'lık bir hero almak için 90 civarı oyun kazanmak lazım dailyleri dahil etmezsek. Tabii uzun vadede oynayan herkes tüm herolara sahip olacağından ve muhtemelen ayda ya da iki ayda bir çıkacak heroları almak için her seferinde yeterli gold biriktireceğinden mantıklı. Eğer daha az efor isteyen bir farm sistemi olursa hem parayla hero satamazlar hem de tüm heroları alıp deneyip sıkılan bir kesim oyunu bırakır WoW'da content sonlarında olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Support oynarim sanirim sadece, onlarin hepsini alabilirim sanirim level capa ulasana kadar. Malfurion bu arada bir MobA'da en cok eglendigim hero oldu simdiye kadar. Uzun bir sure bikip da yeni adam alacagimi sanmiyorum. Starter Bundle ile aldim onu ama 2k altinmis. Ucuz adamlar da iyi yani. Fiyati neye gore belirliyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 release date en pahalı hero sylvanas şu an bundan sonra çıkan herolarda 15k falan olur gibi. hero league içinde ayar çekmeleri lazım 5 tane 2k lık 5 tane 4k lık falan gibisinden sonra lol gibi yaparlar sanırım o fiyatları 2-3 yıl içinde dengelenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 GERGE said: Bu arada simdilik guzel para geliyor ama 1-2 ay gecince kesilecek sanirim bu. Oyun f2p degil tam olarak sanki. aynen başlarda güzel geliyor, 5lvl ol 2k al, 10lvl ol 2k al, zaten o leveller kolayca atlanıyor. çok fazla grind gerektiriyor oyun. release date ama bi de şöyle şeyler oluyormuş; mesela anub 10 gün önceye kadar 10k iken birden 4k'ya indirmişler. yeni çıkan herolar ilk 2 hafta 15k sonrasında 10k oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 lol ve dota'nın sticky topicleri var ama bunun yokmuş, %50 xp bonusu için toplanıp beraber oynayabiliriz. ben arada girip 1-2 oyun atıyorum denk gelirsek oynarız. btag : outshined#2902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Natanyal#2558 Assassins takılıyorum genelde ama dünden beri Rehgar'la supportta yapıyorum. Çok ibneyi, satın alacağım sanırım asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bilmeyenler için, oyun açılınca chat kısmına /join paticik yazın. Paticik kanalına katılacaksınız. Ardından /who komutu ile kanalda kimler var görebilirsiniz. İsimlerine tıklayıp da veya /whisper İsim şeklinde mesaj yollayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bazen alt f4 cıkıorm oyundan gecen cıktım gene bana ceza vermıs blızz benım gıbı cıkanlarla bı mac yaptırtı 0 talentle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 o maçlar daha zevkli oluyor. genelde senin gibi nooblara sinirlenip çıkanlar geldiği için 10 numara maçlar oluyor asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 +1 En kaliteli oyunlar leaverbusterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar