Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Fena gorunmuyor, en azindan ture yenilik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 moba değil bu şimdi anlamaya başladım. warcraftda fun map diye nitelendirebileceğimiz bir oyun olmuş. eğlence amaçlı olarak ben de oynarım arada 1-2 girip. ama competitive olarak gayet kötü olacağına şimdiden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 shop yokmuymus ? S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yokmus, hp nerde diye arayanlar olmasin diye eklememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bu arada, battle.net'te beta teste eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Beta key dağıtımına da başlanmış, haydi rastgele. Geleceği yok ama işte bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bombilo key pls lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bombiloya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 degisik olmus lan, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Fansite yapmak lazım yine herhalde. Yardım ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Abi yapalım site mi neyse artık, hosting coding falan yardım edemesek de kaynak çıkarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 domain alacaktım ben de ama ne alsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 hots.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 çok para o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo&feature=share bakalım beta düşer inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 spiker bile oyunu anlamamış ki "blue gets a bunch of kills" AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Fin said: bombilo key pls lordum son keyini almıştım valla çok itinalı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Abi blizzcondan sonra 6-7 sayfa boyunca sırf methiye düzülmüş, ilk sayfada şunlar var. TOP TOP LEL'in tanımlamasına koymaları için knowyourmeme'ye yollayacağım topicin linkini. imamizer said: fazla ciddiyetsiz ve çizgi film değil mi? hedef kitle yaşı 12 civarı geldi bana. bingildak said: imam çok da doğru söylemiş. gördüğüm en uğraşılmamış blizzard videosu şuydu herhalde ki yeni ürün tanıtıyor adamlar. baya kötü olacak gibi. http://gyazo.com/bd22a5408a1279036bd13020835b3d2c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hafızaları tazeleyim o zaman araya o kadar sayfa girmiş. ilk gösterilen flashımsı animasyon gayet dandik ve fan made amatör bir iş gibi duruyordu ve ciddiyetten çok uzaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 keske ilk mesajlarin tarihine bakaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ilk gösterilen flash animasyon, flash animasyon ve fanmade'di. kendiside gayet basarılı idi, ayrıca 1 seneden fazla süredir starcrafta haftalık fanmade animayn yapan bir sahıs kendisi. ciddiyetten uzak animasyon olmaz. oksimormayın rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fanmade kısmını durumu abartmak için yazmıştım üstüne doğru çıktı asdfg bilmem kaç milyar dolarlık piyasada dünyaca firmasın. elinin altında işlerinde en iyilerinden onlarca ressam, tasarımcı, modeller falan var. oyun dünyasında müthiş yeri olan ve marka olmuş bir dizi oyunun üzerine çıkarmayı düşündüğün yeni ürün için fan made flash animasyon koyarsan ona ciddiyetsiz ve fazla özensiz denmesi doğal. patates baskıyla yapılmış animasyonu bile beğenicek deli çılgın blizzard fan boylarının ilgili yerlerde her hafta çıkan flaş animasyonları izleyerek ıslanma haklarına saygı duyuyorum. fan made işleri de ilgilisi sanatsal bir bakışla değerlendirebilir. buna da sözüm olmaz. ama sıradan, düz kullanıcı yani müşteri, yani hedef kitle karşısına çıkarken bu son videolarda olduğu gibi özen, emek ve ürüne ilişkin fikir veren doyurucu bi görsel materyal beklemek de benim en doğal hakkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yoo tam tersine blizzard sevimliligi o, ama ne yazik ki o sevimlilik biteli epey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ... anlamadımki, fanmade bişi yapmıs olması bırını neden kotu oluyo. neye enyle laf ediceğinizi sasırdınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar