imamizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 daha girip 2 oyun oynadım birinde yemin ediyorum uyudum. abartmıyorum yani bildiğin gözlerim kapandı bi ara. bu kadar başarısız dandik bi oyun olamaz. ev hanımları için moba başka birşey değil şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 çok basit cidden. illidan zevkli biraz. onu da seçince eziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Aksiyonu en bol moba bu. Uyumayı nasıl başardın X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 haterlık bunu gerektirir. casual olarak 10 numara oyun olmuş. 20 dk gir, hızlıca oyna, eğlen, çık. Daha fazlasını beklemediğin sürece bu standartlar içindeki en iyi oyun olmuş. Ekstrem şeyler bekliyorsanız zaten DOTA, LOL'den bu taraflara gelmemek gerek. Ben hayatım boyunca MOBA türünü hiç sevmedim, hatta girip oynamayı denesem de zevk alamadım vs. çıktım ama HOTS'u günde rahat 1 saat falan oynamaya başladım. Fazlasıyla eğlendiriyor, yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 imamizer said: daha girip 2 oyun oynadım birinde yemin ediyorum uyudum. abartmıyorum yani bildiğin gözlerim kapandı bi ara. bu kadar başarısız dandik bi oyun olamaz. ev hanımları için moba başka birşey değil şu. bende aynı hisleri yaşadım lan. hatta millet forumda böyle harıl harıl kaptırdı diye kendimi 3-5 oyun daha oynamaya zorladım. yeni hero falan açtım goldla. yok yani. bildiğin sıkıcı ve inanılmaz yüzeysel. seveni seviyor ama işte, what can you do sometimes you know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 casual olarak çok iyi gibi bir argüman olmaz ya. O zaman dandik mobil strateji oyunları da çok iyi casual diyelim, gerçek strateji oyunlarına, grand stratejilere ekstrem oyunlar onu arayan gitsin onu oynasın diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 öyle zaten ben 45 dakika sıkıla sıkıla bir ton şey takip edip, sikimsonik şeyler öğrenip zaman harcayacağıma 20 dakikada kastırmadan gir-çık yapıyorsam ve eğleniyorsam bu iyidir. Casual olayına da direkt en dip olarak bakmamak gerek. WoW'un casual hale getirilmesi mesela rezalet boyutundayken pro mobaların hots ile casualleştirilmesi ise çok büyük başarı olmuş. TCG sistemi casual yapılıp Heartstone olunca ses yok. Burada o övülüyorsa HOTS'ta övülmeli çünkü blizzard orada yaptığının aynısını moba türüne yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 adamların pazar stratejisi doğru yani ben onu anlıyorum. dota gibi bir oyuncu varken, alt kırılımı lol varken, adamlar başka bir kırılım yaratıp başka bir kesime hitap etmişler. iyiliği kötülüğü kişiden kişiye değişir. blizzard'ın genel olarak böyle bir yaklaşımı var zaten. wow'da mythic olmasa al çöpe at yani benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 cs 1.1den sonra devam surumlerini statuko bozulmasin diye protesto edenler vardi bi ara. ona benzemis son mesajlar sdffdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 yetmenkler tabi anlamamıs oyunu derinliğini ona yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 dotada itemization olayının tamamen el çabukluğuna dayanması biraz sıkıyodu. yok yang sange yok butterfly. noluo mk ama last hit olsa da cok fena olmaz bunda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ben de last hit deny gold item bilmemne olmamasını seviyorum. Bunların hiçbirisiyle uğraşmıyorsun. 40 dklık oyunun ilk 20 dksında karşıdakini outfarmlamaya çalışmıyorsun. Aman gank gelir şuraya da ward lazım demiyorsun. 20 dk direk pata küte dalıyorsun. Brawler işte. Yoksa dotaya girerim zaten yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 brightwing çok kötü tasarım. costsuz devamlı aoe heal basan hero mu olur... bir de o lili. autoaim heal nedir abi. hadi heroicte olsun ama brew'ü targetlayamamak bazen negatif etki bile yapıyor. revamp lazım bazı herolara. fazla övünce yeresim geldi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ya bence de guzel de , çok basit diye eleştiriyolar sonra. bu arada naazebo ne kadar op ya. demin takımın toplamı kadar siege dmg ım vardı saka gibi. bi gargantuanla butun kampları opluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 last hit cok yazık olur, lande durma süresini kluzumsuz uzatan bi mekanik. mal mal bekliyosun öle aman pushalamyım falan diyeç mis gibi wave wave temizleyip gidip kuleleri yıkıyosun işte cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 brightwingi oynamadım ama lilinin concepti iyi gelsede execution fazl meh. hani hiç durmadan hep bir oynak böel helar gibi olsun demişler ama anlamsız olmus targetlamama olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ben ilk hero olarak lili almıştım support seviyorum diye, healing drone gibi dolaşıyorsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 gold yoksa last hitin manası kalmıyor. gold da item demek. e item zaten bu türün en büyük sıkıntısı. görmemiş gibi x2.5 crit multiplierlar 25% lifeleechler falan of. insana blizzort oyunu övdürür bu modçuların cahilliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 darkrider senin yazdıklarını ben şöyle okuyorum, "ya abi simülasyon oyunları hiç zevk vermezdi, birkaç saat deneyip sıkılmıştım, farmville bayaa sardı her gün oynuyorum, bence olmuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Phyx said: hayvanlaşmayın lütfen ya, yanlış topiğe post attı diye kalp mi kırılır yeter artık yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Thrall mu Zagara mı alayım sizce? İkisi arasında kaldım karar veremedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ikiside iyi hero, hangisini alsan pisman olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 şu oyunun pathingini open betadan önce fixlemezlerse çok QQ olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 pathingi cilllop yahu direk sc2 pathingi işte. benim fark etmediğim bir sorunmu var? haritaları standart bi boyuta getirmeleri lazım ama. acık harita alanı bide haritadan haritaya değişince istemsiz tıklatılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 xunn said: Phyx said: hayvanlaşmayın lütfen ya, yanlış topiğe post attı diye kalp mi kırılır yeter artık yeter ya asdfgjhkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar