Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

haterlık bunu gerektirir.

casual olarak 10 numara oyun olmuş. 20 dk gir, hızlıca oyna, eğlen, çık.

Daha fazlasını beklemediğin sürece bu standartlar içindeki en iyi oyun olmuş. Ekstrem şeyler bekliyorsanız zaten DOTA, LOL'den bu taraflara gelmemek gerek.

Ben hayatım boyunca MOBA türünü hiç sevmedim, hatta girip oynamayı denesem de zevk alamadım vs. çıktım ama HOTS'u günde rahat 1 saat falan oynamaya başladım. Fazlasıyla eğlendiriyor, yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

daha girip 2 oyun oynadım birinde yemin ediyorum uyudum. abartmıyorum yani bildiğin gözlerim kapandı bi ara.

bu kadar başarısız dandik bi oyun olamaz. ev hanımları için moba başka birşey değil şu.

bende aynı hisleri yaşadım lan. hatta millet forumda böyle harıl harıl kaptırdı diye kendimi 3-5 oyun daha oynamaya zorladım. yeni hero falan açtım goldla. yok yani. bildiğin sıkıcı ve inanılmaz yüzeysel.

seveni seviyor ama işte, what can you do sometimes you know.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle zaten

ben 45 dakika sıkıla sıkıla bir ton şey takip edip, sikimsonik şeyler öğrenip zaman harcayacağıma 20 dakikada kastırmadan gir-çık yapıyorsam ve eğleniyorsam bu iyidir.

Casual olayına da direkt en dip olarak bakmamak gerek. WoW'un casual hale getirilmesi mesela rezalet boyutundayken pro mobaların hots ile casualleştirilmesi ise çok büyük başarı olmuş.

TCG sistemi casual yapılıp Heartstone olunca ses yok. Burada o övülüyorsa HOTS'ta övülmeli çünkü blizzard orada yaptığının aynısını moba türüne yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların pazar stratejisi doğru yani ben onu anlıyorum. dota gibi bir oyuncu varken, alt kırılımı lol varken, adamlar başka bir kırılım yaratıp başka bir kesime hitap etmişler. iyiliği kötülüğü kişiden kişiye değişir. blizzard'ın genel olarak böyle bir yaklaşımı var zaten. wow'da mythic olmasa al çöpe at yani benim açımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de last hit deny gold item bilmemne olmamasını seviyorum.

Bunların hiçbirisiyle uğraşmıyorsun. 40 dklık oyunun ilk 20 dksında karşıdakini outfarmlamaya çalışmıyorsun. Aman gank gelir şuraya da ward lazım demiyorsun.

20 dk direk pata küte dalıyorsun. Brawler işte.

Yoksa dotaya girerim zaten yani :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...