knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 http://i.imgur.com/6oU3aoC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 7 dk 7 saniyede maç aldık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sam gibi yapistirim bir ss bir saniye http://i.imgur.com/iZWKgoU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 cinnet gecirtti bugun oyun, daily icin 1 win gerekiyodu 10 oyun filan kaybettim ust uste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Tassador satin aldim. Cok op. Olmuyor. Baydi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 aquila said: cinnet gecirtti bugun oyun, daily icin 1 win gerekiyodu 10 oyun filan kaybettim ust uste. Coop mac yapsana evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 botlarla maç yaparken de questler bitiyor yada xp alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 son 20 maçta 2 kere falan kaybettik. git gud şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 aramızda hala sıklıkla kaybedenlermi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Key giveaway ip kontrolü bile yok geçici maillarda kabul oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Karşıma pure country skinli bir ETC geldi, yine de rock akordları çıkarıyormuş abilitylerde, sesleri aynıymış lan. Glam metal ETCnin de soundları aynıymış. Resurgence rewind gidince falan nerflerden sonra ETC öne çıkmıştı, benim de hoşuma gidiyordu da, meh. Belki alırım dediğim tek skin de fos çıktı. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--6YyVwssB--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_320/817473499015640610.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Of bu falstad da iyi mi kotu mu karar veremedim. End gamede aninda yariyo mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Hem mobility var hem dmg outputu güzel iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 beta keyleri 8 dolara geriledi şu sitede, alsam mı? yalnız 2 gün önce 12 dolardı. önce 10, şimdi 8'e düştü. Key mi dağıtıldı? Bana niye düşmedi o zaman :( anladım bu arada olayı, blizz beta keyleri dağıtıyormuş. Her fan made siteye falan 100-150 tane key vermiş çekiliş yaptırıyor vs. asdfasd neyse almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Stream'de neredeyse önüne gelen herkes key dağıtıyor. CS streamden birisi Hots beta key dağıtırsa şaşırmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 bazı oyunlar çok saçma kolay oluyo. rank falan neye göre eşleştiriyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 hayret beta gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 bana da dün beta geldi diye seviniyodum, öğlen bi baktım giveaway yapmışlar hayvan gibi sfdg sonuç olarak bikaç key var verebilirim isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Tori said: Karşıma pure country skinli bir ETC geldi, yine de rock akordları çıkarıyormuş abilitylerde, sesleri aynıymış lan. Glam metal ETCnin de soundları aynıymış. Resurgence rewind gidince falan nerflerden sonra ETC öne çıkmıştı, benim de hoşuma gidiyordu da, meh. Belki alırım dediğim tek skin de fos çıktı. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--6YyVwssB--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_320/817473499015640610.gif Onu düzeltirler bir yamayla, yeni ses eklenir. Mesela Arthas, Lich King skininde Froustmourne Hungers repliğini kullanıyor, Prince Menenthil skininde For the Scourge! diye bağırıyor. Önem veriyorlar yani farklı skinlerin farklı ses dosyalarının olmasına. Tychus'un da infected skini farklı sesler çıkarıyor normalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 taru said: bana da dün beta geldi diye seviniyodum, öğlen bi baktım giveaway yapmışlar hayvan gibi sfdg sonuç olarak bikaç key var verebilirim isteyene aynen, hos'un tr fan sitesine bliz 150 key vermiş mesela orada da çekilişe katıldım. Hesapladık zaten %50 şansın var direkt key düşmesi için vs... battlenet hesabına direkt işletiyorlarmış. Böyle böyle herkese dağıtmışlar sanırım. 3 gün önce şurada; http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm 12 dolardı keyler, son anda almaktan vazgeçmiştim. 5.5 dolara kadar geriledi. Yavaş yavaş beleş olacak galiba asdfsda Yine de varsa boş keyin alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dpEA_yCkCbs Ayrıca diablo wizard novaymış, mindblown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 taru said: bana da dün beta geldi diye seviniyodum, öğlen bi baktım giveaway yapmışlar hayvan gibi sfdg sonuç olarak bikaç key var verebilirim isteyene Eğer çok geç kalmadıysam ve fazla beta keyini birisine verip bu sorumluluktan kurtulmak istersen ben gönüllü olarak alabilirim senden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 knox said: http://i.imgur.com/6oU3aoC.jpg ASGFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Oyunu alphadan beri oynuyorum kararım şudur: bu oyun hearthstonedan daha minigamedir. İllidan oynamak çok zevklidir geri kalanlar çok zevksizdir parayı basın illidan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 fazla keyi olan om kiyak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar