Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Oyun çok ilginç baya bir burun kıvırdım ama oynadıktan sonra hele düzgün oynayan bir takımla oynarsan keyifli oluyor. objektif e kasmayan adamın barınabileceği bir oyun değil dolayısıyla yurdum insanına da rusa da ters bu bile oynamak için yeterli. Not: derli toplu mutlaka alınması gereken herolar hangileri onu da bir tartışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hotslogs burada ki winratelere göre alabilirsin. Ancak daha tam oturmadı çünkü geçen hafta nerf geldi. Thrall filan sakın alma mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bence ilk etapta ucuz hero'ları almakta fayda var. malfurion, tychus, muradin, illidan falan. ama herodan ziyade takım kompozisyonu çok daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 tassadar tam bi pug kahramanı. tassaklar olarak rename edilmeli, 2 kilo çünkü. en azından 2 "viable" buildi var. invis + invul. ranged. shield. aoe. skill shot bile var. http://i.imgur.com/HBDGtlc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Tassadar'a iğrenç demiştim ilk oynadıgımda cok pismanim :( Ben de Valla ile yardırıyorum. cift blink alıyorum ve her blink oldugumda ilk skill cooldown'ı 0'a indiren skill'i aliyorum catır catır harcıyor milleti... yani bir kaç saniye içinde ilk skill'imi 3 kez ardarda atmamı saglıyor bu şekilde Benim anlamadıgım birşey var abi bu oyun da... Şu anda malfurion free mesela lvl 5'ledim bıraktım. Benim malf. lvl 20 yapmam ne fayda saglıyor ? Her heroyu lvl 5 yapmaya calisiyorum şuan para için ve cok bayıyor. Moba lan bu Wow mu oynuyoz ki deli gibi kasıcaz... Biraz oyun baydı beni bu anlamda. Sanki oyun bana hükmediyor, dediğim gibi wow sanki... Mesela Lvl 5 yapamadım hero'yu ve bir match daha o hero ile oynamam gerek diye üzülüyorum fln. Bir de hero fiyatları sabit degil disc. lar oluyor bi garip ya... Dota'da ne istersek oynuyoruz ne level ,ne stress,ne sıkıntı... Örneğin Valla ile oynamak istiyorum ama bu oyun da bir yerlere gelmek için oynamamam lazım asdsaf . Ayar oldum o yönden oyuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Botla kasıyorsan bayabilir 80-90k exp oyun başı biraz az oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Yok botla hiç kasmıyorum,hatta party'siz oynamiyorum (onu bile oyun bize zorla yaptırıyor). Tüm heroları,ability'leri actık sonra ne olucak mesela ? Dota'ya hoş geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Masticore said: Tassadar'a iğrenç demiştim ilk oynadıgımda cok pismanim :( Ben de Valla ile yardırıyorum. cift blink alıyorum ve her blink oldugumda ilk skill cooldown'ı 0'a indiren skill'i aliyorum catır catır harcıyor milleti... yani bir kaç saniye içinde ilk skill'imi 3 kez ardarda atmamı saglıyor bu şekilde Benim anlamadıgım birşey var abi bu oyun da... Şu anda malfurion free mesela lvl 5'ledim bıraktım. Benim malf. lvl 20 yapmam ne fayda saglıyor ? Her heroyu lvl 5 yapmaya calisiyorum şuan para için ve cok bayıyor. Moba lan bu Wow mu oynuyoz ki deli gibi kasıcaz... Biraz oyun baydı beni bu anlamda. Sanki oyun bana hükmediyor, dediğim gibi wow sanki... Mesela Lvl 5 yapamadım hero'yu ve bir match daha o hero ile oynamam gerek diye üzülüyorum fln. Bir de hero fiyatları sabit degil disc. lar oluyor bi garip ya... Dota'da ne istersek oynuyoruz ne level ,ne stress,ne sıkıntı... Örneğin Valla ile oynamak istiyorum ama bu oyun da bir yerlere gelmek için oynamamam lazım asdsaf . Ayar oldum o yönden oyuna ya Level 5'ten sonrası tamamen kozmetik faydalar için, 10' kadar gidiyor zaten o kozmetik olayı, 20 yok yani. 10'a ulaştırdığında da portaraitinin yanına iki altın başak geliyor, master skinini alabiliyorsun. Görüntüyle derdin yoksa 5'ten sonra kasmak zorunda değilsin hiçbir heroyu. --- Bugün ranked maçlardan birinde karşı tarafta hem Lost Vikings vardı, hem de Chen 3'e bölündüğü ultiyi açmış. Bi teamfighta girdik, karşımda 9 rakip hero görünce mala bağladım lan, kime saldıracağımı şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 oraya bir de bloodlust, gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 level 4te bütün talentler açılıyor party xp ile iki tane oyun zaten level 4 abi kasma dediğiniz bu mu asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 az önce oyuna girdim lvl 7 hero ile talentler kilitli geldi ne oluyor ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bu abathur ne kadar gereksiz bir hero olmuş. takımımda olupta maç kazandığımı hatırlamıyorum. haritanın bi köşesinde durup böcek filan yolluyor başkada bişi yaptığı yok. takımınızda oldumu bir kişi eksik oynuyorsunuz ve campleri sürekli kaybediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yanlış build gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 çavuş tokmak o kadar dengesiz ki öbür herolar hakkında birşey tartışasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi hero liginde görürüz bence onu. karşıya adam gibi invis gelse boyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 cacodemon said: son bir kaç sayfaya baktım göremedim. şöyle bir sorunum var; oyunda fps 3e 5e düşüyormuş gibi hissediyorum fakat mouse hareketleri normal. yukarda köşede kötü bağlantısı uyarısı yanıp sönüyor. lag/spike gibi mevzular düşük fps gibi mi görünüyor? (stream yaparken takıla takıla giden görüntü gibi). Aynen, lag/spike durumlarında fps yerlere düşüyor. Oyunda ctrl+alt+F kombosunu yaparsanız, size fps ve (eğer varsa)paket kayıplarınızı gösteriyor. O zaman durumu daha rahat anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sgt hammer cidden sacma bir hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 iidirii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 http://necaonline.com/51389/products/toys/action-figures/heroes-of-the-storm-7-scale-action-figures-series-1-assortment/ hadi yine iyisiniz keraneciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 figürler bile şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Adamlar daha beta'dan para sıçmayı başarıyorlar. Gerçekten şahane biznıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 nova yalnız tam nutellacı türk kezosu gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 gayet de kısrak gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 knox said: sgt hammer cidden sacma bir hero. İyi hero o ya deme öyle çarpılırsın :) Korsanlı map'te cok is yapiyor sonra dragon'da agzına sıcıyor bi kuruluyo hem olduğu yerden kasıyo,hemde koruyor shrine'ı alamıyosun kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 id: Nemesis#22746 Rank 25 ve ilerlemekte Hero League /add me Şu an takıldıklarım herolar Stitches Illıdan Valla Lili Etc Muradin Tychus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar