Regalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 xunn said: Gold biriksin Tassadar alıcam. Al al bide tycus alırsın yanına anstopıbıl fors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Masallah tassadarin nerflu hali buysa yerinde olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben support oynayacamda lili ve rehgar arasında kaldım:) brightwing aldım ama pek begenmedim:( sanırım pure healer seviyorum. Bide falstad baya iyi "secret weapon" talenti ile.Zagara da dps konusunda assasinlerle yarışabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 supp olarak uther de baya iyi, hem hatırı sayılır damage yapıyorsun, hem saglam heal atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tyrande baya iyi sup aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tyrande hic bir bokta iyi olamayan bir hero olmus. support icin reghar tavsiye ederim lili'de baya iyi ama target secemeden heal atmak : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Muradin supporttan daha farkli bisi sanirim ya. Kendine musluman dwarf mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Malfurion'la fena akıyorum, gelin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Nedenini bilmiyorum ama oyun su anki grafik yapisiyla bitmis bir ipad oyunu imaji ciziyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Support illa healer istiyorsanız uther veya brightwing alın. Utility olarak rehgardan falan çok daha iyiler. Bloodlust hede iyi güzel de premade girmezseniz anca random heriflere sövüp durursunuz niye lustla movement speed varken chaselemedin keke diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Latency anamı ağlatıyor, bu sorundan muzdarip başkaları da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bende de ne zaman oynasam hep sarı falan. kombatlarda da takıldığı oluyor. sorunsuz halbuki net. muhtemelen server kaynaklı o laglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aquila said: bingildak said: Wild card yok sanki hiç. wildcard takimindaki aptallar. aheuehue aynen. biz 5 wildcard ile giriyoruz çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Asgard said: Zagara da dps konusunda assasinlerle yarışabiliyor. Zagara bacı kan çıkarıyor hem ütüliti,pok hemide güzel demıç output Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 thralla loktarogar diye bagirarak karsi basee kosuyoprum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 diablo da tam bir pislikmis riza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Lan Tassadar'ı tırttır ama Tassadar'dır diye aldım, çok sert çıktı. NASIL VURSA, NASIL ÖLMESE, NASIL KAÇSA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Oyun başında zeratulla selamlaşması yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tassadar'a carrier kamikaze ultisi koymamışlar ya yatacak yerleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yok abi naptıysam olmadı lili aldım goldla, support oynadım falan. yani support bile zevk vermiyor. heal ability var, sürekli basıyorsun mana bitmiyor. her cd'de basıyorsun. bildiğin bot gibiyim lan. bir tek ultimate'i zamanlıyorsun (takimdekiler range'de olduğu zaman ve hpleri düşükken şeklinde) onun dışında her abilityi her cooldown basıyorsun. mana da bitmiyor. çok enteresan kafalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Tsychus u övdünüz Tassadarı da övdünüz , ucuz yollu ranged ne alsam.Tassadarın pek bişeyi yok gibi duruyo ama bilemedim keyifli midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ranged zagara seviyorum ben kaşla göz arasında nukelüyor zerglerle herkes herolara focuslanırken basic attack mesafesini arttırması var, poisonu var starcraft gibi creep yaymak nyduslardan zergling çıkarıp lane pushlamak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 arcane said: tassadar'a carrier kamikaze ultisi koymamışlar ya yatacak yerleri yok. dimi. ulti basıp ölse, 12 yıl sonra spawn olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Zagara ve Cehennem generali Azmodan'ın teğmenleri, lane itelemek için birebir. Hatta biz dün takımdan 2 arkadaşa o heroları aldırtıp kombinasyon denedik, pek başaramadılar :D Ama umut vaad ettiler. Salı günü yeni hero geliyor, The Lost Vikings. 80'lerin sonundan bir Blizzard oyununun ana kahramanları bunlar, 3 kişiler ve 3'ünü farklı lanelere dağıtabiliyorsunuz. Biri hızlı, biri kuvvetli, biri ikisinin arası ayarda. Dün Blizzard'ın desteklediği bir turnuvada denendi ve izleyenler epey keyif almış. Zeratul'un Void Prison skilline de nerf geliyor. Bu yolla çaldığı merc camplerin haddi hesabı yoktu, resmi forumda ilk patchle düzeltileceği söylenmiş. Doğru iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ya azmodan ile nasıl oynamak lazım, lane pushluyorum core ' a kadar geliyorum genelde karşı takımdan 2 kişi durdurmaya geliyor o arada bizimkiler 3 ünü dövüyor yine bana kızıyorlar, takımla savaşmayı deniyorum all shall burn açılana kadar pek birşey yapamıyorum attığım adam kaçıyor direk, var mı bildiğiniz güzel guide ? birde hiç konuşmayan cevap vermeyen adamlar var, maç sonunda bakıyorsun 10k siege 5k hero damage yapmış, random yerlerde yakalanıp ölmüş oyun boyunca bot filan mı bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar