Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

Başka birisi grind oyunu demiş. O yüzden söylenmiş birşey gibi durmuyor mu o?
Anlamadıysan çıkarım yapmadan sor :P

e tamam işte o da 10 dakikalık finali göstererek ne alakası var gibisinden cevap vermiş.
peki, yakıştırıyor mu dota gibi bir oyuna 10 dakikalık final ben de bunu soruyorum.

edit: yukarıdaki video da wtf modunda invoker pratiği lol
Sosyal ağlarda paylaş

10 dakikalık finalin nesi yakışmıyo dotaya, ben de onu anlamıyorum. 130 dakikalık oyunlar da oluyor 10 dakikalık da. bu yakışmayacak birşey değil, tam tersi stratejilerin çeşitliliğini gösteriyor. ki şu muhabbet çok abartıldığı için geldi zaten 6.82. yok artık öle 10 dakikalık oyunlar falan. ben bu değişikliğin gereksiz ve kötü olduğunu düşünüyorum, orası ayrı.

ha blizzard da sağolsun diablo dışında her franchise'ını oynayan insanlara aha hots diye, baş yollayabiliyor. fake accountlar denesin artık hots'u.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o key gelsin diye açılmış 1 haftalık hesaplara gidiyor olayı şehir efsanesi ya

hani ebayde doğru düzgün satan bile yok, olan 1-2 tanede hep starcraft diablo hede var, ve hani key bile yollamıyorlar account flagliyorlar direk falan

hearthstone betasında diablo betasında ebayi görcektiniz :p
Sosyal ağlarda paylaş

Saykoleo said:

10 dakikalık finalin nesi yakışmıyo dotaya, ben de onu anlamıyorum. 130 dakikalık oyunlar da oluyor 10 dakikalık da. bu yakışmayacak birşey değil, tam tersi stratejilerin çeşitliliğini gösteriyor. ki şu muhabbet çok abartıldığı için geldi zaten 6.82. yok artık öle 10 dakikalık oyunlar falan. ben bu değişikliğin gereksiz ve kötü olduğunu düşünüyorum, orası ayrı.

ha blizzard da sağolsun diablo dışında her franchise'ını oynayan insanlara aha hots diye, baş yollayabiliyor. fake accountlar denesin artık hots'u.

Bende wow - tüm paketler, d3 vanilla + ros, sc2 + expansion, heartstone, wc3 + tft var acc'a gömülü, bi tane bile beta yollamadılar bugüne kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...