k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Flassh said: koskoca ti4 finali 10dkta bitmiştken dota, kore grind mmorpg tier :d:DD:D: of insalar neden bu kadar kötü ben anlamadım şimdi dota finali 10 dakikada bitti diye övünüyor musun bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Başka birisi grind oyunu demiş. O yüzden söylenmiş birşey gibi durmuyor mu o? Anlamadıysan çıkarım yapmadan sor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4BfhyVKH9xA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Oyunun sıkıntısı ladder gibi bi olayı yok. Starcraft gibi lig filan gelirse daha çok oynanır. Şu haliyle amaçsız olduğundan giresi gelmiyor insanın. Yoksa güzel oyun. Potansiyeli çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Densiz said: Başka birisi grind oyunu demiş. O yüzden söylenmiş birşey gibi durmuyor mu o? Anlamadıysan çıkarım yapmadan sor :P e tamam işte o da 10 dakikalık finali göstererek ne alakası var gibisinden cevap vermiş. peki, yakıştırıyor mu dota gibi bir oyuna 10 dakikalık final ben de bunu soruyorum. edit: yukarıdaki video da wtf modunda invoker pratiği lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi bana niye gelmiyor bu ama ya. ne yapmak gerekiyor bi desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 10 dakikalık finalin nesi yakışmıyo dotaya, ben de onu anlamıyorum. 130 dakikalık oyunlar da oluyor 10 dakikalık da. bu yakışmayacak birşey değil, tam tersi stratejilerin çeşitliliğini gösteriyor. ki şu muhabbet çok abartıldığı için geldi zaten 6.82. yok artık öle 10 dakikalık oyunlar falan. ben bu değişikliğin gereksiz ve kötü olduğunu düşünüyorum, orası ayrı. ha blizzard da sağolsun diablo dışında her franchise'ını oynayan insanlara aha hots diye, baş yollayabiliyor. fake accountlar denesin artık hots'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bu random olayı en başından beri mantıklı değildi. betayı apply edeni sıraya koyarsın sırayla alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 genelde pro oyuncular dışında önce nooblara verilir beta key abileri oyuna gelene kadar ögrensinler diye sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Para harcayan adamlara gönderiyorlar demek lazım ki mantıklı da ancak 1 hafta önce hesap açmış boş hesaba bile gidiyor invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Betaya opt-in yapmış accountlara random gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi o key gelsin diye açılmış 1 haftalık hesaplara gidiyor olayı şehir efsanesi ya hani ebayde doğru düzgün satan bile yok, olan 1-2 tanede hep starcraft diablo hede var, ve hani key bile yollamıyorlar account flagliyorlar direk falan hearthstone betasında diablo betasında ebayi görcektiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hots betasında key satış olayı olamaz çünkü direkt account'a gömülü geliyor ondan bahsediyorsan. ha adam account'u satıyorsa o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Saykoleo said: 10 dakikalık finalin nesi yakışmıyo dotaya, ben de onu anlamıyorum. 130 dakikalık oyunlar da oluyor 10 dakikalık da. bu yakışmayacak birşey değil, tam tersi stratejilerin çeşitliliğini gösteriyor. ki şu muhabbet çok abartıldığı için geldi zaten 6.82. yok artık öle 10 dakikalık oyunlar falan. ben bu değişikliğin gereksiz ve kötü olduğunu düşünüyorum, orası ayrı. ha blizzard da sağolsun diablo dışında her franchise'ını oynayan insanlara aha hots diye, baş yollayabiliyor. fake accountlar denesin artık hots'u. Bende wow - tüm paketler, d3 vanilla + ros, sc2 + expansion, heartstone, wc3 + tft var acc'a gömülü, bi tane bile beta yollamadılar bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 işte onu diyorum ben de. diablo dışında herşeyi oynadım ben de, ama heartstoneda da open betaya geçtiğinde geldi anca, hots'ta da öle olacak gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bana coğu beta geldi, 1-2 alpha da var. Gerçi bende bilgisayar özellikleri olarak hala 2008'deki bilgisayar özellikleri gözüküyor; 2GB ram, GT8500 ekran kartı, p4 iki çekirdek, dibe vurmuş donanım, bilmiyorum bir avantaj sağlıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 niye yollasın abi beta işte herşeyi oynamışsın bunu da oynarsın demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bana da beta gelmiş bunun. indirip bakacağım akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 -closed beta ocak 13 -yeni herolar jaina, thrall ve lost vikings -egypt temalı yeni battleground -ranked play şimdiye kadar blizzconda açıklananlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Lost Vikings süper duruyor ahah. http://www.youtube.com/watch?v=HR4ByUCT7jY&list=UUpVdq9gLew6E76BmfB2GJ0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sylvanas falan var son photo shoot'da birkaç hero daha var tanımlayamadığım. edik: bi de jaina pantolonlu olmadı blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Moba türünü pek sevmediğim için alphasını daha yüklemedim ama o lost vikings nedir abi ahahah gemiyle gezdikleri yerde öldüm bittim. Dur indireyim de bakayım nasıl oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sylvanas, rexxar, butcher, skeleton king, bir de arkada bir troll var ama voljin değil sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 diablo3deki scoundreli hero olarak ekleseler çok süfer olur aslında, zaten diablo herosu az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Valla o kadar verdim veriştirdim 3 gündür 15 maç atmışım harbiden zevkli oyun, açık fikirle hiç dota'yla karşılaştırmadan bakmak lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar