stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 invite atılıyor mu? emin misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Yok invite atılmıyor. Arkadaşın varsa eğer bir ihtimal alpha'ya invite alma ihtimalin var. Alpha invite'ı da Amerika vizesi gibi olduğundan öyle oynayanlar ile arkadaş olmak yetmiyor. Belirli bir tarihten önce arkadaş olmanız filan lazım. Leş ya adamlar ne ile uğraşıyorlar. 4k davetiye gönderecekler türlü türlü takla attırıyorlar insanlara. Önce adam ol bilmem nekadar "blank" accout açanların davetiye kazanmasına engel ol, yok. "iyilik" yapıyorlar ya, karşılığı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 napçanız ya bok gibi oyun zamanınıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 oyunu kolay yaparlarsa çok oynayanı olur. Sonra sağda solda "moba olarak heroes of the storm u tercih ediyorum. Daha bi zor.." felan yaparlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 inviteeeeee :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 key gelmiş indiriyorum kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aha banada gelmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 internetinize yazık indirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Key göndermek yerine accountları işaretlemiyorlar mıydı ya? Hearthstone beta keyleri herkes ebayda satınca bunda direk accountunuzu flaglicez diyorlardı. Bizim arkadaş betaya girmiş, o söylediydi hatta mail bile gelmedi battlenet launcherı bir açtım altta heroes of the storm install çıktı diye. KEY GELSE DE SATSAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lafın gelişi key gelmiş dedim, battle.net'e eklenmiş otomatik, mail bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aha ben de şimdi gördüm, bana da gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bana da gelmiş hots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bana da gelmiş. 6-7 practice maç yaptım. Açık olan herolara falan baktım. Bokum gibi oyun olmuş. Skiller yaratıcılıktan o kadar uzak ki... Traitler de aynı şekilde. Damaj damaj heal heal slow slow... Çok meh yav oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Şimdi geldi yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 2006 dan beri üyenim blizz bana niye göndermiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dün oynama fırsatım oldu. Henüz konuşmak için çok erken fakat 1-2 bişeye değinebilirim. Dota , LoL gibi mobalarla karşılaştırıldıgında şunu söyleyebilirim. Bir kere Heroes of the Storm'da dota'daki taktiksel mücadelenin 10 da 1'i yok. bam güm pata küte giriyosun. Map inanılmaz küçük.Bildigin küçük yani. Sanki sen bi hamstersın ve kafesin içine salmışlar gibi hissediyosun oyunu oynarken. Öle kaçayım , arkasına dolanalım 3 kişi köşede sıkıştıralım falan unutun öyle şeyleri. pata küte giriyosun oyunda birbirine. Oyunda benim bildigim kadarıyla SHOP yok. yani item falan alamıyoruz oyun içinde gold falan kasıp. neyse hero'nun abilitysi o şekilde devam ediyosun. Talent sistemi gibi bişey yapmışlar işte level atladıkca açıyosun yeni zımbırtını ve ability'ni.. Bir diğer konu. Oyun aşırı Zoom IN . yani bildigin dibindesin heronun. Ayarlara baktım şöle geriye çekebilirmiyim biraz uzaktan rahat göreyim oyunu sagı solu dedim yok. Dota'nın yanında falan bildigin götündesin hero'nun. Çok büyük bir eksi bence. İnsallah ilerde zoom out falan yaparlar biraz daha uzaktan oynarsın. Ayı gibi grafik abanmışlar. Akıcı bir oyun için düşük ayarlarda oynanması gereken bir oyun olmuş. Benim kartım zotac 760gtx ultrada ve extreme'de çok rahat oynadım ama eski nesil kartlar apalamaya başlar high'da falan.. Şimdilik bu kadar vallahi çok oynamadım 1-2 oyun attım. ama şahsi fikrim çok über bişey beklemeyin bu oyunda.. takılmak için iki girip oyun atmak için oynanır.. Öyle efsane bişey çıkmaz burdan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 blizz fan boylar oynar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi oyunda last hit mekaniği bile yok, düşen goldu bütün takım paylaşıyor, öyle söyleyim. Hani mobadan çok isometric brawler gibi bir şey. Ama işte grafikler texturelar animasyonlar türü için fazla iyi ordan kasmışlar belli, oyunlar MID OR FEED şeklinde değil oyun sonunda adcye küfür ederek değil illidanı friend liste ekleyerek çıkıyorsun falan. Oyun çıkınca ruslar dotada, asyalılar lolde kalır belli bir kitle net bunun peşine takılır diyordu totalbiscuit, aynen katılıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Çok daha mantıklı değil mi goldun paylaşılması ve last hitin olmaması falan? Gelişmiş ülke vatandaşlarına özenen bir birey olarak zaten neden rusla ya da asyalıyla oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Öyle öyle. Dota lol mol falan sevenler delirsin biz bunu oynayacağız. HOHOHOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ama neden? cünkü cok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bana bundan teknikıl alfa daveti gelmiş, herkese geldi mi? gelmediyse piyasası nedir bu keylerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 CASUAL SCUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Oh be bana da geldi, eve gideyim de oynayayım hmpfs hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar