goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 of güzel sıçmışım. yedirin, sıvayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 konu iyi, senaryo iyi, ama textler overrated olabilir. o yüzden de 9.5 hak etmeyebilir. mesela walter'a rust cohle spini attırsak imam hayır demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 http://newsexaminer.net/television/breaking-bad-season-6-announced-walt-did-not-die/ şöyle bişey duydum ne kadar doğru? fakemiş asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29780363.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 walter white bir zamanlar bu gıcık herifmiş ya la, tipten gene cıkaramadım da o ses,vurgu ve tonlamalar ele verdi direk.baya dizi takip ediyorum ama ona rağmen yokluktayım, iş lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 inanılmaz adam iki yıl uğraşmış şunun için, reddit homepage den çaldım linki. Guy spends two years re-editing Breaking Bad into a feature length movie, and posts it online for free. A brilliant re-imagining of the greatest TV show on earth. https://vimeo.com/206717304 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Zamanında Lost'u baştan sonra falshbacklerle flashforwardlarla ana sahneleri birleştirip kronolojik olarak sahne sahne sıralayarak eksiksiz olarak hazırlayanlar vardı. Adamlar 6 sezon diziyi kesip biçip yine 6 sezon dizi yapmışlar. O yüzden bu da çok şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 ww'ye laf yok, o kadar zaman sonra bunu anladık şükredelim :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Çok meh olmuş video. Bi de lydia mesela sıfır hiç yoktu falan. Bence olmamış. Özet geçmiş ama onu bile becerememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Jeeztro said: inanılmaz adam iki yıl uğraşmış şunun için, reddit homepage den çaldım linki. Guy spends two years re-editing Breaking Bad into a feature length movie, and posts it online for free. A brilliant re-imagining of the greatest TV show on earth. https://vimeo.com/206717304 duzelteyim "i spend two years re-editing Breaking Bad into a feature length movie, and post it online(because it's illegal to steal their stuff and sell it) for free. A brilliant re-imagining of the greatest TV show on earth." adamlar dizi yapmis 5 sezon. sen gel onu 2 saate dusurecek kadar kes bic, sonra da BEDAVA yayinliyorum diye reklam yap. heh oldu. bi de re-imagining demis. diziyi keserek katlederken neyi re-imagine ettiyse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 2 sene oturup sadece bununla uğraştıysa yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 düşündüğünüz kadar kolay değil o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 abi reklam derken neyin reklamı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Niye sinirlenmis bu kadar anlamadim, oturup izleyip begenmese neyse dicem. Emek verilmis, duzgun yapildiysa da mis gibi izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ben buna başladım, 2 gün falan oldu, 3. sezonun başındayım Skyler tam bir andaval neyse ara vereyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 televizyon tarihinin gormus oldugu en buyuk silliklarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ha hikaye abd'nin çomarlandinde geçtiği gerçeğini hatırladıkça karakterlerin saçmalıklarına anlam verebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Yıllar geçti skyler nefretim geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Skyler suçlu bir kadın değil. Kocası onu yalnız bırakıyor, hiç umursamıyor, ilgi göstermiyor. Gidiyor meth yapıyor, yok para bulacağım diyor. Skyler iki çocuğunu neredeyse tek başına büyütmek zorunda bir taraftan kocası kanser. Paranın hayrını gördükleri de yok. Baba dediğin evinin direğidir. Bu Heisenberg uyuşturucunun direği. Sözde ailesinin geleceği için yapıyor, külliyen yalan. Skyler'dan nefret edenler aile nedir bilmez insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ilk 2 sezon hiç nefret etmemiştim ben sıkaylırdan hatta helal olsun kadına nasıl sahip çıkıyor kocasına çocuğuna ne olursa olsun falan diyordum ne olduysa sonradan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sonradan olan walter'a oldu esas. kendini kaybetti guc ugruna. ayni bizim dunya liderimiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 paparnoz said: Skyler suçlu bir kadın değil. Kocası onu yalnız bırakıyor, hiç umursamıyor, ilgi göstermiyor. Gidiyor meth yapıyor, yok para bulacağım diyor. Skyler iki çocuğunu neredeyse tek başına büyütmek zorunda bir taraftan kocası kanser. Paranın hayrını gördükleri de yok. Baba dediğin evinin direğidir. Bu Heisenberg uyuşturucunun direği. Sözde ailesinin geleceği için yapıyor, külliyen yalan. Skyler'dan nefret edenler aile nedir bilmez insanlar. Skyler ı savunan da çıktı ya şu forumdan daha da bi şeye şaşırmam, adamı resmen dibe çekti şirret karı ya ne suçsuzu fdsfsd oto yıkamacıyı açtıktan sonra fişini çekseydi reyiz, imparatorluğunu kurardı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar