Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

an itibariyle bütün sosyal medyadan sildim kendimi.

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

diaboliq said:

çoğu kişinin sevdiği , bayıldığı okan bayülgen isimli göltün "siktir tuncel kurtiz ölmüş şimdi haberim oldu" diye tweet attığı bi platform bu. tek bi olaya indirgemiyorum ama yani bi örnek teşkil etmesi açısından söyledim.

şuna cevap yazacaktım unutmuşum.

burada da dayı gg diye topic açtılar tuncel kurtiz ölünce. buraya fotolarını falan koyuyorsun sonuçta bu platforma da üyesin. gerçek kimliğini ben biliyorum mesela sokakta görsem tanırım.

e noldu şimdi. burayı da kapat o zaman.

ek olarak, tek olaya indirgemiyorum örnek teşkil etsin diye. B)
Sosyal ağlarda paylaş

Kör cahil...
Okan BAYÜLGEN Tuncel KURTİZ, Engin GÜNAYDIN, Nejat UYGUR gibi isimleri bu zor zamanlarında bile kendi yaptığı projelerle dahil edip de halen kazanç sağlamalalarını sağlayan bi adam. Kaldı ki adamın tarzı "hsktir, sokcam" tarzı bir lugata sahip. Yoksa rahmetliye saygısızlık ettiğinden değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim de esas sorduğum soru senkonun sorusu.

abi artık bi kızla dışarıda arkadaş ortamında bile tanışsan facebooktan bağlıyorsun. bi kızla tanışıyosun bi barda mesela arkadaşının arkadaşı gelmiş, sonra facebooktan ekliyorsun. e kabul ediyor tabi. selam veriyosun fln bi bakmışsın konuşuyorsun baya birbirini tanımışsın, e buluşalım diyosun olaylar gelişiyor mesela.

eskiden yapabiliyo muydun bunu? yapamıyodun. msn mi isticen barda kızdan.

sırf bunun için facebooku kapatmam. random facebooktan tanışılan kızlar konusuna hiç girmiyorum bile.

şimdi biri gelip "işte böyle yalan sanal ilişkiler falan" derse komik olur ama. bunu yazacağına gidip 2-3 tab açıp xhamsterda takılmasını öneriyorum şimdiden ona. B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...