Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 o zmn boşver go go tanıyor olabileceğin kişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yildirimokur said: Haklısın kardeş, cümlelerinin başına "2 2 4 eder" i de ekle. neden matematikten mi bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Masakari said: Kabul etmiyor şırfıntı DSLĞFGĞSFKGĞ ADAM GİBİ ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Black-ice said: o zmn boşver go go tanıyor olabileceğin kişiler 1 mutual hep kız arkadaşım çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 durun olm konuyu .iç etmeyin, ne gezel iki taktik alıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi tldr taktiğe ihtiyacın varsa genelde olmuyor zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 valla ben ekliyorum direk. uzaktan olmayacak ama aynı okuldan fln. açık olan beğenen fln kabul ediyor zaten olaylar gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ben çok useniyorum Facebook U kullanmayı. Bırakın kızlara yazmayı. Profil de kapalı. Acayım bari sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 mutual'dan kovalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Zamanının "ben cep telefonu kullanma gereği duymuyorum" diyenleri şimdi facebook kullanmıyorumculara dönüştüler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Abi cep telefonu kullanmasam mutlu oluyorum ama, mecburen kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 diaboliq said: çoğu kişinin sevdiği , bayıldığı okan bayülgen isimli göltün "siktir tuncel kurtiz ölmüş şimdi haberim oldu" diye tweet attığı bi platform bu. tek bi olaya indirgemiyorum ama yani bi örnek teşkil etmesi açısından söyledim. şuna cevap yazacaktım unutmuşum. burada da dayı gg diye topic açtılar tuncel kurtiz ölünce. buraya fotolarını falan koyuyorsun sonuçta bu platforma da üyesin. gerçek kimliğini ben biliyorum mesela sokakta görsem tanırım. e noldu şimdi. burayı da kapat o zaman. ek olarak, tek olaya indirgemiyorum örnek teşkil etsin diye. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Kör cahil... Okan BAYÜLGEN Tuncel KURTİZ, Engin GÜNAYDIN, Nejat UYGUR gibi isimleri bu zor zamanlarında bile kendi yaptığı projelerle dahil edip de halen kazanç sağlamalalarını sağlayan bi adam. Kaldı ki adamın tarzı "hsktir, sokcam" tarzı bir lugata sahip. Yoksa rahmetliye saygısızlık ettiğinden değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 facebook alt kultur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Face sıkıyor artık. 2008-2010 arası belki bekarlıktan, belki yeni olduğundan mıdır nedir çok ilgi görüyordu fakat şu an belli kişilerin gezi rehberi gibi oldu. Millette takılmıyor eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Neyse beyler silkerler. Sonuç olarak kapadım bu yalak kürek uyeliklerimi. Mutlu gibiyim sanki bu sebepten. Benim icin biraz da irade sınavı olucak bu. Ne kadar da kabul etmesem bi sekilde bi bagımlılıgım vardi buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Red said: kaç senedir böyle şeyleri kullanmıyorum. cep telefonu ve watsap yetiyor. facebuk'un stalk harici bir işlevi yok. aynen dip not : bu arada facebuk stalk'ının ne kadar önemli birşey olduğunu feysbukı olmayan kızla tanışınca insan anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bence güzel bir şey yapmışsın. yararlı olsa bile sevmiyorum ben de sosyal medya olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 feysi kapattıysan nası karı kız kovalıyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 valla benim de esas sorduğum soru senkonun sorusu. abi artık bi kızla dışarıda arkadaş ortamında bile tanışsan facebooktan bağlıyorsun. bi kızla tanışıyosun bi barda mesela arkadaşının arkadaşı gelmiş, sonra facebooktan ekliyorsun. e kabul ediyor tabi. selam veriyosun fln bi bakmışsın konuşuyorsun baya birbirini tanımışsın, e buluşalım diyosun olaylar gelişiyor mesela. eskiden yapabiliyo muydun bunu? yapamıyodun. msn mi isticen barda kızdan. sırf bunun için facebooku kapatmam. random facebooktan tanışılan kızlar konusuna hiç girmiyorum bile. şimdi biri gelip "işte böyle yalan sanal ilişkiler falan" derse komik olur ama. bunu yazacağına gidip 2-3 tab açıp xhamsterda takılmasını öneriyorum şimdiden ona. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 faceboook daha bulamaıyor ya 100 tane aynı isimli kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mersinde oturuyorum ve feysbuktan kimseyle tanışamıyorum =(( Ne yapmalıyım doktor sanal çöpçatan sitelerine mi üye olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 salsa kursuna yazıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 O kadar da düşmek istemiyorum ya. Dating sitelerine bile para gömerim ama salsa kursu baya bi çaresizlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bekar anneler ............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar