neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 (düzenlendi) Adam sırf raylara 10bin liraya yakın para verdi. Ne fakiriz ya. Nisan 27, 2021 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 başıma bir şey gelmeyecekse ben beğenmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Legolar yenmiyor diye beğenmemişsindir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 9 saat önce, goldbären dedi ki: başıma bir şey gelmeyecekse ben beğenmedim sdf Beğen diye atmadım abi zaten bundan daha iyi milyon tane video var tren legolu. Bu simp bile sırf amerikada doğdu diye bahçeli evine 50kutu ray döşeyebiliyor sen apartman dairende hamburger yedigine sevinirken. Bu tip Türkiye’de doğsaydı bırak legoyu, hayatta kalamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 adama niye nefret duyuyoruz olm napsın. ben dört kutuyla yaptım üç gün sonra toplamaya üşenirsin. etrafına lego şehir falan yapmayınca nedense bir tat vermiyor. sattım sonra @Liebe diye bi enayiye... kelepir vermiştim gerçi o bana enayi demiştir içinden : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 8 saat önce, Aceace dedi ki: Legolar yenmiyor diye beğenmemişsindir sen. asdasd ne kadar orijinal bi espri, exxen'de sosyal medya direktörü olmak ister misiniz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 59 dakika önce, goldbären dedi ki: adama niye nefret duyuyoruz olm napsın. ben dört kutuyla yaptım üç gün sonra toplamaya üşenirsin. etrafına lego şehir falan yapmayınca nedense bir tat vermiyor. sattım sonra @Liebe diye bi enayiye... kelepir vermiştim gerçi o bana enayi demiştir içinden : )) Aga ben onu hatırası var diye aldım ama iyiki almışım bizim velet şimdiden baya lego seviyor, küçük parçaları yemeyecek kıvama gelse de çıkarıp oynasak diye bekliyorum resmen ahahaha. Ama şunu diyeyim benim bebeykenki kargo tren setimle kıyaslayınca malzeme kalitesi falan legoda sanki baya düşmüş bana mı öyle geldi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 kardeş ne yani goldbaren sahtesini kötüsünü mü satıyor demek istiyorsun, bak rotweilerden aldık biz müşteri odaklı satıcı eğitimini valla zararlı çıkarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Gecen gun sahte lego urunleri almiyor muydun sen, Liebeye de itelemissin iste Lego diye Leggo urununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Abi alırken de bir şüphelenmedim değil IEGO yazıyordu şişman bana bunlar logo değiştirdi ondan öyle falan dedi güvendik biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 ulan yalan yok gerçekten şunu sipariş ettim amazon usadan, yola çıkmadı daha https://www.amazon.com/gp/product/B07SW5VDL3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 (düzenlendi) 6 saat önce, goldbären dedi ki: asdasd ne kadar orijinal bi espri, exxen'de sosyal medya direktörü olmak ister misiniz ??? Olurum!!! (Acun şu anda medyada çalışanlarına en iyi davranan yerlerden biri. Koşarak giderim. Ayrıca sen başlattın...) Nisan 28, 2021 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 2 saat önce, goldbären dedi ki: ulan yalan yok gerçekten şunu sipariş ettim amazon usadan, yola çıkmadı daha https://www.amazon.com/gp/product/B07SW5VDL3 Cok kalitesiz duruyor fotograflarda, insallah gercegi de oyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Nazi bayraklari olmadan neye yarar tiger tank. 2 tane siyah bakimci koymuslar uzerine Kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 (düzenlendi) esas königstiger almak lazımmış, nazi bayrağı filan kullanılmıyor zaten gerçeklerinde de sadece demir haç amblemi vardı. porsche tareti galiba, henschel tareti için de parçası olsaymış keşke. Nisan 28, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 abi sahte lego firması o hassasiyeti mi verecek trumpeter mi bu kamuflaj niyetine tile atmışlar o bile modern pixel camo gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 kobi ne lan hahaha feyk lego mu alıyosun fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 lego silah, savaşla ilgili şeyleri yapmıyor spesifik ortaçağ kalesi tarzı şeyler hariç zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 https://www.lego.com/en-gb/product/studio-21050 Mimarlık okurken olsaymış keşke bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 On 28.04.2021 at 21:20, Sam dedi ki: lego silah, savaşla ilgili şeyleri yapmıyor spesifik ortaçağ kalesi tarzı şeyler hariç zaten? bunu yapmıyor ama sw, marvel için falan yapıyor, evrenlerde var diye. ikiyüzlülük mü diye tartışılıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 o tartışma yapılıyor da birşey değişmiyor, henüz lego'yu cancellayacak kadar uçmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 kolay kolay cansellemezler ya iki taraflı oynuyor adamlar güzel https://www.economist.com/business/2021/06/05/lego-unveils-its-first-lgbtq-set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rika Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 On 04.08.2021 at 09:40, goldbären dedi ki: kolay kolay cansellemezler ya iki taraflı oynuyor adamlar güzel https://www.economist.com/business/2021/06/05/lego-unveils-its-first-lgbtq-set süpermiş bu ya. lego kalb ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 (düzenlendi) Lego Titanic geliyormuş. En büyük set olacakmış. https://www.lego.com/en-us/product/lego-titanic-10294 Ekim 8, 2021 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar