cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Mefettis diyilarim tingling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) Neyse benim için konu kapandı.... Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 legolari okula mi yolladiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 2 dakika önce, Fin dedi ki: legolari okula mi yolladiniz Yok o okulun yalnızca Çatısı onarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 duvarlara niye lego koymuslar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) 27 dakika önce, Fin dedi ki: duvarlara niye lego koymuslar o zaman Bilmem Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 2 saat önce, akirafes dedi ki: Öyle bir şey yok. Para bağışı değil bu. Ya cocugunu para verip ozel okulda okutmayan adam para verip tanimadigi milletin cocuguna lego mu bagislayacak. sacmasapan bi hale geldi is ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Abi yapilan her bagisin kaydi tutulmalidir. Ben gercektir yalandir demiyorum. Sadece cok aptalca. Baya baya aptalca hemde. Turkiye gibi ulkede x kisisine guvenip herhangi bir yazili kayit olmadan is mi yapilir. Yapmayin etmeyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Selam, Ben ondan bir yığın Lego almıştım. Set/kutu sayısı için bir şey diyemem ama bagajı ve arka koltuk üstünü doldurmuştum diyelim Mesela aldıklarım arasında 2 set yük treni, 2 set de yolcu treni vardı. Ekstradan ray makasları mevcuttu. Şu an çok güzel ray fantezisi yapacak kadar rayım var elimde; 5 tane de kumanda Yanılmıyorsam 3 kutu çatı parçası, 4 kutu pencere ve 4 kutu da tekerlek aldım kendisinden. Aslında aldığım setler gerçekten çok çeşitliydi ama setleri tamamlamam için eksik çıkan çok parça da oldu. Buradan sesleneyim; abi elinde kalan parçalar varsa alayım onları Set oluşturamadığım parçaları çocuklara custom tasarımları için verdim. Bir de sınıflandırma yaptık onlara: Yollar, raylar ve uçak ile TIR gövdeleri o kutularda değil Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Lego almak istiyorum. Sadece FRP oynatırken figür, zindan, ortam yapmak için. Yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Selam, Bendeki konuya yakın setler: 7020-1: Army of Vikings with Heavy Artillery Wagon 7036-1: Dwarves' Mine 7093-1: Skeleton Tower En güzeli Bricklink'den taş desenli gri bricklerden alıp kullanmak. Skeleton, ghost gibi figürler falan da var. Örümcek ağları ve zindan kapıları falan da oluyor. Ama zindanı kurmak emek ve zaman alacak Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Şöyle kılıçlı baltalı Legoları ne özlüyorum ya var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 On 15.03.2020 at 21:00, GERGE dedi ki: Lego almak istiyorum. Sadece FRP oynatırken figür, zindan, ortam yapmak için. Yol gösterin. Bricklink. Ayrıca güzel fikir, bak şurada MOC bırakmışlar. Birebir yapmak için değil ama yol almak için referans alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 lego tr de neden fiyatlar yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Alacak Lego bulamadım dün, 300 lira limit koydum n11, hepsiburada, legostore ve adore'de hiç birşey bulamadım. A-Wing'e niyetlenir gibi oldum ama emin olamadım. Şu eski korsanlı şövalyeli setler olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Yeni Mario setlerini bekliyorum ben. Hem dediğim gibi oyunlarda kullanırım, hem de Mario. Karantina sonrası alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Çin Seddi'ni alayım dedim, dünden bugüne zam gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 En sevdiğim legolarımı buldum, çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 https://www.wsicweb.com/wsicnews/beekeeper-spends-lockdown-building-a-fully-functional-beehive-using-only-lego-bricks/ https://www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/gpno7t/a_beekeeper_built_a_lego_beehive_and_reallife/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 bugün bi yutubırda Porsche 911 legosu gördüm. çok güzelmiş ama 2 bin lira çekiyorlar. üzüldüm. kırıldım ve kapattım sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 On 24.05.2020 at 21:28, Xenus dedi ki: https://www.wsicweb.com/wsicnews/beekeeper-spends-lockdown-building-a-fully-functional-beehive-using-only-lego-bricks/ https://www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/gpno7t/a_beekeeper_built_a_lego_beehive_and_reallife/ o hapishanedeki arkadaş nedir? kraliçe arı mı o ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 https://set-kur.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Abi gelin şu başlıktaki tüm legoları toplayalım, çocuk esirgeme kurumuna bağışlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) Çocuk esirgeme kurumuna her yardıma varım ama Legolarımdan asla ayrılmam Bu arada şunu aldım, salonda baş köşede duruyor. Baktıkça mutlu oluyorum. Allah belanı versin Corona Eylül 15, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar