kozalak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 dönme lan orda kal. gelip napacan burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Black-ice said: imamizer said: sen onları dinleme. derslerine iyi çalış. seni oraya devlet yolluyor. ders çalış, oranın bilgisini al, bizi güzelce temsil et ve gelince burada faydalı ol diye. yani bizim vergilerimizle gidiyorsun adfjfg içme sıçma, gezme, sevişme değil bilgi peşinde koşan çalışkan, sorumluluk sahibi bir türk genci olman gerektiğini unutma. saygılar. memur detected. öyle diyorsunda daha dün haftasonu bi şeyler yapalım diyen kızdan telefonuma mesaj geldi, "senin nezdinde hükümeti cezalandırıcam diye". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Kaçma Allah'ın (c.c) emri ile git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ne güzel ya. kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 the rasmus vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 in dı şaadooovs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 şarkıyı unutmuşum lan, hey gidi liselilik bu arada adettendir http://d1209.hizliresim.com/11/h/d2jnt.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Black-ice said: havadan hibe alarak falan yaşayabilir. derslerden kalinca hibeyi geri almiyorlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yok. ilk giderken toplam hibenin yüzde 80'ini bir anda veriyolar gitmeden, dönünce de kalan kısmını ödüyolar sana. dersleri veremezsen o yüzde 20'yi vermiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bi de ben nice'ye de gittim bu arada interrailla. mükemmel bir yerdi lan. baya çılgın günler seni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 galiba o kurallar okuldan okula degisiyor ya da zamanla degismis olabilir. bence yav sen bi okulun ilgili bolumunu arayip sor sonra sakata gelme. cok insan taniyorum cunku son senelerde az ders gectigi icin strese giren ama sonuclari hatirlamiyorum. son senelerde yine alinmasi gereken ders yukunu de sacma sekilde arttirdilar. erasmusa giden adamin 2-3 dersten fazla almamasi lazim bence ama 5-6 ders alman gerekiyor. turk sistemi her zaman duz mantik calisiyor malesef `daha cok ders aldirirsak daha cok calisirlar hmfs` diye dusunuyorlar ama asil olan daha cok dersten kalinmis oluyor turkiyenin olmayan akademik imaji daha da zedelenmis oluyor. tamamen apayri bir ortam, apayri bir okul, kurallar ve dil icersine giriyorsun, sudan cikmis baliga donuyorsun. boyle bir ortamda hayatini 0 sosyallesme ile gecirsen bile zorlanirsin derslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Theridone said: şarkıyı unutmuşum lan, hey gidi liselilik bu arada adettendir http://d1209.hizliresim.com/11/h/d2jnt.gif asdasdaas o nası bi gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 İçinde Fransızlar olması dışında müthiş bir yerdir Nice, güzel map gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 orda bi amca var caminin hemen yaninda bakkal isletiyo sarap peynir falan selam soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sağolun beyler iyi dilekler için. geldim yerleştim burda okuyan bir arkadaşımın yanına ama ekim'e doğru yurda eve bir yerlere çıkmam gerekecek bakalım napacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 çok iyi değerlendir oradaki zamanını gerçekten yaşanası bir yer kök salmaya çalış kız/iş/tanıdık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kovalayacam bakalım ya her bir şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: sen onları dinleme. derslerine iyi çalış. seni oraya devlet yolluyor. ders çalış, oranın bilgisini al, bizi güzelce temsil et ve gelince burada faydalı ol diye. yani bizim vergilerimizle gidiyorsun adfjfg içme sıçma, gezme, sevişme değil bilgi peşinde koşan çalışkan, sorumluluk sahibi bir türk genci olman gerektiğini unutma. saygılar. http://i.imgur.com/iycfTsB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bu erasmusta yaş sınırı yok dimi. seneye gideyim diyorum çok geç olmadna. ama erasmusa gidipte okulu uzatmak var. mezun olamadan yaylalar yaylalar olursa hüsran olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 iyi bak kendine, erasmus güzeldir, candır. ben ingiltere'de yapmıştım, ama arkadaşlarımın yarısı fransızdı, kafa adamlardı. başarılar diliyorum. şu video ile yolcu ediyorum, http://www.youtube.com/watch?v=pCxiF2j6BuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hayatımda nice kadar güzel bir şehir görmedim, süper tercih :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 13 ekimde niceteyim bayram gezmesi ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Olm 450 € para veriyorlar aylik. Nasil 1 ay geciriyorsunuz o parayla ben hayret ediyorum. Su 5 euro gunde 150 eurosu suya gider lan paranin. Ne yiyorsun. Nasil seyahat ediyorsun. Nerede kaliyorsun. Erasmusa gidip egleniyorlar falan. Ilginc gercekten.. 450 euro lan. Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 vay arkadaş cote d'azur da okumaya gitmek. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. feci kıskandım ama. iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 fransızcam var ya sıkıntı olmaz biraz alıştıktan sonra. hibe fransa'da 520 euro. Eh istanbul'dayken de harcıyoduk bir şeyler sonuçta babamdan da geliyor bir hibe. sıkıntı yok yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar