Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sırf öyleyse bile çok işe yarar, pc odada, tv salonda. pc'yi hamal gibi oradan oraya taşıyıp tekrar ekran kartını hdmi tanıt hadi görmedi onla uğraş yerine. 10 metre hdmi kablosu olsaydı bile evin içinde bağırsak gibi dolaştırmak yerine bu bedava seçenek çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ikisini de netwroke baglican abi, bisey biseye baglmaiyosun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Sam said: şimdi iki soru var: - windows'un çalıştırdığı her oyunu ve çoğu programı çalıştırabilecek mi? tabii ki hayir said: - kullanıcı dostu mu olacak? buyuk ihtimalle evet ama OS diyince "simdi formati cekip windows'u birakiyoruz" amacinda olan bir sey degil zaten. millet salonda HTPCsine/hdmi ile tv'ye bagladigi tiriviri laptopuna kursun, odasindaki ana desktopundan streamle evin her yerinde ortamlara aksin diye yapilmis bir olay daha cok. buyuk ihtimalle steambox ayagina htpc yerine hardware'i de sunacaklar iste. isin komigi bu olay playstation 3'de linux destegi varken falan ciksaydi, her ps3'u bir steam+ps3 konsoluna dondurebilirdi gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 evet senin dediğin şekilde ben de kullanırım, salonda böyle bir çözüm arayışım vardı zaten 2 yıldır. pc'den herşeyi stream edebilirsem tam aradığım şey olur, airplay ve iphone'un yerini alır video seyretmek için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 HellHound said: Sam said: şimdi iki soru var: - windows'un çalıştırdığı her oyunu ve çoğu programı çalıştırabilecek mi? tabii ki hayir bombilo said: neyi tartışıyorsunuz abi adamlar yazmış işte ne olacağını; said: You can play all your Windows and Mac games on your SteamOS machine, too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tek basina calistiramiyor anlaminda soyledim, stream edecek windows aletine ihtiyacin var. sadece linux oyunlarini steamos'de native olarak oynayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 japonca audio'lu persona 4'ü tv karşısında yayılıp gamepad'le 1080p oynartırsa gaben ne gülerim sony ve diğer konsol yapımcılarına. pcsx2'yi stream edebilecek miyiz ama o var heh.. yine de thank you based pc & gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 vay anasını, adamlar durmuyor. adamlar innoveytiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leopar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bilgisayarla tv arasi mesafe uzunsa wireless hdmi bridge alin, hic gerek yok boyle seylere gaben bile beni bilgisayari multi-os yapmaya ikna edemez, bos isler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ms, win8 ile yoluna taş koymaya başladı, yazılım komisyonlarını kendilerini toplamak istiyor. e gabe de boşuna linux sever olmadı yani. steamOS, stream gibi bi kaç ekstrası dışında konsol os'i olucak tahminimce ama ileride er ya da geç pc'ler için adam gibi os kasarlar. ha yine linux tabanlı olur ya da sıfırdan kasarlar ama yapmaları lazım, 10 sene sonra yine windows üzerinden mi oyun satıcaz diye soruyor olmalılar tabii kendi kendilerine. 2 gün sonra da steambox duyurulur heralde, şekillere bakacak olursak ilk şekil steamOS ise onu içinde barındıran kutu da steambox'tır yani. (şekil 1a) hl3 ya da orange box 2 falan beklemiyorum ben (ki zaten oyunlarla alakasız olduğunu açıkladılar bu duyuruların), hele steamOS exclusive hiç beklemiyorum. zamanında steam'i kastırmak için hl2'yi kullandılar ama geçti o zamanlar, artık o işi ea yapıyor origin için. bu tip itici davranışları çoktan bıraktılar, iyice kullanıcı dostu profil sergiliyorlar. bence ilerde de olsa düşük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Warhero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bombilo said: hayır şunu anlamıyorum, pc'yi hdmi ile tv'ye bağlamaktan ne farkı olacak bunun. Kendi odanda gelişmiş bir desktop PC varsa, ondaki oyunları oynamak için her defasında o PC'yi salona taşımakla uğraşmayacaksın. O PC odanda duracak, salona SteamOS'li bir cihaz koyup stream ederek oynayacaksın. Leopar said: bilgisayarla tv arasi mesafe uzunsa wireless hdmi bridge alin, hic gerek yok boyle seylere Çok mantıklıymış kardeş, bir anda aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 e klavyesini, faresini, gamepad'ini napacaz, onlara da mı bridge arayalım? ballmer'a da cidden bravo, dünyanın en yaygın os'ini konsol kasacam diye boşverip meydanı valve'a bıraktı ki yıllardır göstere göstere geliyordu adamlar. tarihin en büyük iş beceriksizlikleri listesinde yukarılara oynar. halbuki xbox'a verdikleri desteğin yarısını pc'ye verselerdi steam yerine microsoft götürürdü büyük payı. gfwl'i bile infilak ettirebildiler, büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leopar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 wireless gamepad+wireless hdmi bridge+steam big picture iste. ne klavyesi ne mouse'u? tv karisinda klavye-mouse ile oyun oynayan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 steamos anonsunda kullandıkları 5 oyun ss'inden biri rome 2 total war, öbürü europa universalis 4. gamepad'le biraz zor olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 gamepad inovasyonu cikar belki son kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bence split screen, oturma odası eğlencesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Eğer bunun ardından Elder Scrolls filan Linux için filan da çıkmaya başlarsa asıl çok güzel olur. Linux'e gelince zaten Mac'e de gelir, Windows almaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Stream yapan aletin bilgisayar ile tv'yi bağlayan basit bir kablo ya da daha da tembelsen network bağlantısından ne üstünlüğü var ki? Bir de çoğu bilgisayar oyunu pc setup'ı düşünülerek tasarlanıyor. FOV olsun, klavye mouse ihtiyacı olsun. TV başında klavye mouse nereye koncak yani? Bu aleti pc'yi tv'ye bağlayamayan insanlar konsoldan pc'ye port edilmiş oyunları tv'de oynamak için alacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Free ve open source olmasa bu ne lan denir de, iyi hoş bakalım diyoruz. ps: Nerd'ün salonda işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 valla wireless keyboard mouse alıp 1 tane laptopu tvnin yanında bırakıp salonda uzaktan takılmayı planlıyorum. al sana konsol heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Yahu bu SteamBox şimdi benim PCmi kullanarak büyük ekrana stream mi yapacak, yoksa tek başına steam hesabımdaki oyunları mı oynatacak konsol gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 steamOs 90 yıllarda oturma odasındaki masa üstünde bilgisayar kullanan neslin salona geri dönüşüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Leopar said: tv karisinda klavye-mouse ile oyun oynayan mi var? TV karşısında klavye-mouse ile oyun oynamayan kaldı mı? Leptopumu bağlıyorum tvye, klavye mouse u rahat kanepemde kucağıma alıp stratejiden fpsye her oyunu yayıla yayıla oynuyorum. Şu anda ana makinam da laptop olduğu için rahatım ama yarın öbürgün adam gibi bi pc aldığımda salona taşımak yerine tvye ve rahat koltuğuma stream etmek güzel bi çözüm. Klavye mouse da oyun oynamasan bile gereken medyanlar, en basitinden tv ekranında forumda gezip film ve dizi izlemeyi skype vs. açmayı çok rahatlatıyor. Tam keyif pezevenglerine göre bi icad olmuş bu os, üstüne steam ve oyunlar harici kullanımı kolay bi linux olur egzeldi megzeldi elzem programları çalıştırırsa leptopta W8e tercih ederim. BalisticGel said: Yahu bu SteamBox şimdi benim PCmi kullanarak büyük ekrana stream mi yapacak, yoksa tek başına steam hesabımdaki oyunları mı oynatacak konsol gibi? İkisi de. Eğer steam hesabındaki oyunların linuxda çalışan versyonları varsa onları direk steamOSden açabileceksin. Linux desteği olmayan oyunları da bilgisayardan stream yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sam said: steamos anonsunda kullandıkları 5 oyun ss'inden biri rome 2 total war, öbürü europa universalis 4. gamepad'le biraz zor olur. :p mouse klavye olsa ne fark ederki, büyük ekran diye salonun öbür ucundan hangı yazıları sayıları okuyupta eu, rome oynanbilirniki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 İşte salonun diğer ucunda olmayacak televizyon, rahat koltuğunu ve salon düzenini ona göre ayarlayacaksın. Bide eski infinity oyunlarında nasıl yüksek çözünürlükte fontlar görünsün diye büyütme modları var, böyle built in ui tweakler de yapılırsa bu iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 29 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tek basina calistiramiyor anlaminda soyledim, stream edecek windows aletine ihtiyacin var. sadece linux oyunlarini steamos'de native olarak oynayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 japonca audio'lu persona 4'ü tv karşısında yayılıp gamepad'le 1080p oynartırsa gaben ne gülerim sony ve diğer konsol yapımcılarına. pcsx2'yi stream edebilecek miyiz ama o var heh.. yine de thank you based pc & gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 vay anasını, adamlar durmuyor. adamlar innoveytiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bilgisayarla tv arasi mesafe uzunsa wireless hdmi bridge alin, hic gerek yok boyle seylere gaben bile beni bilgisayari multi-os yapmaya ikna edemez, bos isler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ms, win8 ile yoluna taş koymaya başladı, yazılım komisyonlarını kendilerini toplamak istiyor. e gabe de boşuna linux sever olmadı yani. steamOS, stream gibi bi kaç ekstrası dışında konsol os'i olucak tahminimce ama ileride er ya da geç pc'ler için adam gibi os kasarlar. ha yine linux tabanlı olur ya da sıfırdan kasarlar ama yapmaları lazım, 10 sene sonra yine windows üzerinden mi oyun satıcaz diye soruyor olmalılar tabii kendi kendilerine. 2 gün sonra da steambox duyurulur heralde, şekillere bakacak olursak ilk şekil steamOS ise onu içinde barındıran kutu da steambox'tır yani. (şekil 1a) hl3 ya da orange box 2 falan beklemiyorum ben (ki zaten oyunlarla alakasız olduğunu açıkladılar bu duyuruların), hele steamOS exclusive hiç beklemiyorum. zamanında steam'i kastırmak için hl2'yi kullandılar ama geçti o zamanlar, artık o işi ea yapıyor origin için. bu tip itici davranışları çoktan bıraktılar, iyice kullanıcı dostu profil sergiliyorlar. bence ilerde de olsa düşük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bombilo said: hayır şunu anlamıyorum, pc'yi hdmi ile tv'ye bağlamaktan ne farkı olacak bunun. Kendi odanda gelişmiş bir desktop PC varsa, ondaki oyunları oynamak için her defasında o PC'yi salona taşımakla uğraşmayacaksın. O PC odanda duracak, salona SteamOS'li bir cihaz koyup stream ederek oynayacaksın. Leopar said: bilgisayarla tv arasi mesafe uzunsa wireless hdmi bridge alin, hic gerek yok boyle seylere Çok mantıklıymış kardeş, bir anda aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 e klavyesini, faresini, gamepad'ini napacaz, onlara da mı bridge arayalım? ballmer'a da cidden bravo, dünyanın en yaygın os'ini konsol kasacam diye boşverip meydanı valve'a bıraktı ki yıllardır göstere göstere geliyordu adamlar. tarihin en büyük iş beceriksizlikleri listesinde yukarılara oynar. halbuki xbox'a verdikleri desteğin yarısını pc'ye verselerdi steam yerine microsoft götürürdü büyük payı. gfwl'i bile infilak ettirebildiler, büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 wireless gamepad+wireless hdmi bridge+steam big picture iste. ne klavyesi ne mouse'u? tv karisinda klavye-mouse ile oyun oynayan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 steamos anonsunda kullandıkları 5 oyun ss'inden biri rome 2 total war, öbürü europa universalis 4. gamepad'le biraz zor olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 gamepad inovasyonu cikar belki son kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bence split screen, oturma odası eğlencesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Eğer bunun ardından Elder Scrolls filan Linux için filan da çıkmaya başlarsa asıl çok güzel olur. Linux'e gelince zaten Mac'e de gelir, Windows almaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Stream yapan aletin bilgisayar ile tv'yi bağlayan basit bir kablo ya da daha da tembelsen network bağlantısından ne üstünlüğü var ki? Bir de çoğu bilgisayar oyunu pc setup'ı düşünülerek tasarlanıyor. FOV olsun, klavye mouse ihtiyacı olsun. TV başında klavye mouse nereye koncak yani? Bu aleti pc'yi tv'ye bağlayamayan insanlar konsoldan pc'ye port edilmiş oyunları tv'de oynamak için alacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Free ve open source olmasa bu ne lan denir de, iyi hoş bakalım diyoruz. ps: Nerd'ün salonda işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 valla wireless keyboard mouse alıp 1 tane laptopu tvnin yanında bırakıp salonda uzaktan takılmayı planlıyorum. al sana konsol heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Yahu bu SteamBox şimdi benim PCmi kullanarak büyük ekrana stream mi yapacak, yoksa tek başına steam hesabımdaki oyunları mı oynatacak konsol gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 steamOs 90 yıllarda oturma odasındaki masa üstünde bilgisayar kullanan neslin salona geri dönüşüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Leopar said: tv karisinda klavye-mouse ile oyun oynayan mi var? TV karşısında klavye-mouse ile oyun oynamayan kaldı mı? Leptopumu bağlıyorum tvye, klavye mouse u rahat kanepemde kucağıma alıp stratejiden fpsye her oyunu yayıla yayıla oynuyorum. Şu anda ana makinam da laptop olduğu için rahatım ama yarın öbürgün adam gibi bi pc aldığımda salona taşımak yerine tvye ve rahat koltuğuma stream etmek güzel bi çözüm. Klavye mouse da oyun oynamasan bile gereken medyanlar, en basitinden tv ekranında forumda gezip film ve dizi izlemeyi skype vs. açmayı çok rahatlatıyor. Tam keyif pezevenglerine göre bi icad olmuş bu os, üstüne steam ve oyunlar harici kullanımı kolay bi linux olur egzeldi megzeldi elzem programları çalıştırırsa leptopta W8e tercih ederim. BalisticGel said: Yahu bu SteamBox şimdi benim PCmi kullanarak büyük ekrana stream mi yapacak, yoksa tek başına steam hesabımdaki oyunları mı oynatacak konsol gibi? İkisi de. Eğer steam hesabındaki oyunların linuxda çalışan versyonları varsa onları direk steamOSden açabileceksin. Linux desteği olmayan oyunları da bilgisayardan stream yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sam said: steamos anonsunda kullandıkları 5 oyun ss'inden biri rome 2 total war, öbürü europa universalis 4. gamepad'le biraz zor olur. :p mouse klavye olsa ne fark ederki, büyük ekran diye salonun öbür ucundan hangı yazıları sayıları okuyupta eu, rome oynanbilirniki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 İşte salonun diğer ucunda olmayacak televizyon, rahat koltuğunu ve salon düzenini ona göre ayarlayacaksın. Bide eski infinity oyunlarında nasıl yüksek çözünürlükte fontlar görünsün diye büyütme modları var, böyle built in ui tweakler de yapılırsa bu iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar