Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Oyun yeni çıktı ve bence bu senenin indie oyunlarından en iyisi bu olabilir. http://www.justpushstart.com/wp-content/uploads/2013/09/Brothers-A-Tale-of-Two-Sons-Wallpaper-HD.jpg http://store.steampowered.com/app/225080/ http://www.youtube.com/watch?v=lz3EmqraAxc şu an 15$ lık bir tutarı var. şu an almasanız bile ileride indirime girerse kesin arşivleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oynasanıza olm bunu. güzel oyun lan... ilginç duygulara soktu oyun beni. ama oyun güzel. bir de gidin kol alın öyle oynayın. ilginç bir oynama stili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oynıcam oynıcam az sabret sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 coop'u nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 eldar said: coop'u nası?Co-op yok oyunda.Analog sticks ile iki kardeşi de sen yönetiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Oyunu arkadasimda denedim acaip keyifli gozukuyor ki biscuit bile goty my life modunda anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 real life da bir abiniz varsa daha bi güzel oluyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Pc de oynamaki için illaki gamepad tarzı bir şey mi lazım ? Klavye mouse ile oynanmıyor mu ? Steamde "requires a controller to play" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oynanıyormuş ama biraz kastırıcı. Mesela wasd+shift ve yön tuşları+space gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 köpenk gibi oyunmuş lan bu. indirimden 5 dolara aldım, humble'a gelse 1 dolara üzülmem, o derece... gamepad ile çok net daha iyi oynanır ama. bazı zamanlarda aynı anda 6 tuşa basmanız lazım klavyede, o biraz sıkıntı yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 biraz önce bitirdim, inanılmaz iyi bi oyun. klavye ile oynamakta bi sıkıntı yok tabi gamepad olsa daha iyi olur. oynayın oynattırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Şeker oyun olmuş ya ben de beğendim, 3 saatte bitiyo zaten çerezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 geçen sene çıkmış en iyi indie oyun. kesin oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ya bu oyun sacma bir sekilde kasiyor bende. hani boyle bir efekt acik kalmis da ondanmis gibi. nette bulamadim biseyler. basina gelen var mi? gtx 660M ekran kartim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben yeğenimle oynamıştım. bazı yerlerde uyuz etti ama tam böyle birisiyle oynamalık aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bordobere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 gereksiz gereksiz ; oyunun ozeti fahise orumcek kadin abiyi kalbinden vurur abi yere devrilir gereksiz huzun yaratilir. sonra mal kucuk kardes eve doner huzun tam gaz pompalanir biter. aq emolari suriyede irak ta hergun insan olduruluyor. afrikayi demiyorum bile ona uzulmuyorsunda aq emosu gelip iki pixel e uzuluyorsun kisaca vakit kaybi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 nick-post uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çok güzel oyun ama iki kişi oynansa daha da güzel olur bakalım bitiricem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Super tatli bi oyunmus yeni bitirdim. En fazla 2 saat suruyor zaten, herkes oynamalı diye up'ladım baslıgı. mutsuz son var lan oyunda :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Çok kısa ama çok keyif aldım oyundan. İndirime girince kesin alın, oynayın ve bitirin bir oturuştu. Brothers: A Tale of Two Sons, Journey gibi oyunlar daha sık çıkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 böyle 2 kişi oynamalı başka oyun var mı ya? inanılmaz keyifli yapmışlar, değişik bir tat resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 en güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Brothers – A Tale of Two Sons 3.75 dolar (Steam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Silphatos said: Brothers – A Tale of Two Sons 3.75 dolar (Steam) 14.99 diyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bitmiş indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar