Kspong Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 https://goblinworks.com/ Pathfinder Online is a hybrid sandbox/theme park-style MMO where characters explore, develop, find adventure and dominate a wilderness frontier in a land of sword and sorcery. The Pathfinder world is high fantasy in the tradition of epics like The Lord of the Rings, Conan, the Wheel of Time and Game of Thrones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ne yapiyosun gardas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Oha biz bunu nasıl kaçırdık lan? said: 1. No Grinding- Pathfinder Online uses a skill training system like that of EVE Online. You train skills by choosing what skill you want to train and allowing the time required to elapse. You don't train any faster by farming mobs or spamming your abilities than you do exploring the world, role playing with your friends, or even being offline. You will need to complete certain achievements to complete a skill and open up new avenues of training. 2. No Classes- Unlike other games that give you a narrow range of abilities as you train your class, in Pathfinder you gain levels in different Roles based off what you have trained. 3. Player Structures- Build your own homes, taverns, farms, and even cities! The Pathfinder Online world will be filled with places players can use to build and customize their own homes, businesses and communities. 4. More Than A Gankfest- Unlike other Open World PVP MMO's currently on the market, Pathfinder Online actively discourages meaningless PVP. A meaningful alignment system that actually offers mechanical advantages to lawful and good aligned organizations, and a functional bounty system that allows the player to choose which players and organizations can collect the bounties they set discourages random and meaningless killing. Beyond this, the admins are taking a hard stance against 'griefing', in which players specifically seek to ruin the experience of other players, often through using game mechanics in ways that weren't intended. Griefing in PFO can be a bannable offence. 5. All Players are Useful- This won't be like games where a new player has 49 health and a veteran has 49,000. The attacks from that new player won't automatically miss the veteran. A new player will be weaker, but still able to make a meaningful contribution to combat. As a sandbox where group sizes aren't limited, this means all players are useful, and don't have to segregate themselves by level. 6. Trade is Meaningful- In Pathfinder Online players must manually transport items to their intended destination. Most shops are player-run, and there will be goods more abundant in or even exclusive to certain regions. Merchants, traders, and even auctioneers are all viable professions. http://www.kickstarter.com/projects/1675907842/pathfinder-online-a-fantasy-sandbox-mmo?ref=card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 AABI YENI ULTIMA RUHANI DEVRALICISI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 fikirler çok güzelde nasıl ekleyecekleri önemli pratik olarak, ona bakarsın Darkfall içinde aynı şeyleri dediler zamanında bak ne oldu şimdi? bu arada tech demoyu izlerken iki şey dikkatimi çekti: 1) ışık hızında ve tamamen alakasız giden anime edilmiş projectile niteliği olmayan taşlar, 2) montla sıç'ı bir üst kademeye taşayan ve montla geliştir yapan devleri* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Cok okuduk masallari.. Gele hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ne zaman çıkcak bulamadım tarih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 2015 sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 KS'ı tamamlarsak 2015 başına çekeriz diyorlar vidyoda. Ucu ucuna tamamlamışlar zaten 1 milyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 görsem basardim ben basardim buna parayi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben masaustundeki d20 nin devami zannediyordum; tamammen alaksizmis yaw... sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ama yapabilirlerse bu da vuzel olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Kanuni said: Cok okuduk masallari.. Gele hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://i.imgur.com/5qhXlqO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6JUdZlu9cvc#t=99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 http://www.twitch.tv/goblinworks live stream event var birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 stream'de benim için mesaj atabilir misin? "year 2014" yaz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aha o video nedir öyle dalga geçer gibi koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Pathfinder olacak diye sevinmistim ama ilgisiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 oiy o video nasıl aşırı kötü öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bayağı kötü. işte bunlar guardlar, bu da chat ekranı diye 20 dakika geçince kapattım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bu kickstarter nasıl bir scam tekniğidir ya... şu var birde http://www.youtube.com/watch?v=JECYdFDCfRg şuna bile 450k baymış millet, 800k goal'a erişememiş, patlamış. daha sonra kendi sitesindeki toplanan crowdfund donation havuzundan 45k avanta çekmiş adam toplel http://www.incgamers.com/2014/05/pantheon-rise-of-the-fallens-financials-under-scrutiny son koyduğu video var üstteki videoda, internette hazır satılan character, animasyon dahil 100$'a satılan paketlerden alıp kullanmış falan komedi. http://3drt.com/store/characters/fantasy-warrior.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 oha bu daha şakaymış 16 haziranda göstermişler bi de bu videoyu abi yok ya , ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Ben oynarım 2 oyunuda acıkcası. Ama kalkıp bana warrior mage archer gibi 3 tane basic klas verecekse oynamam tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar