Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH ve Gold AH Kapanıyor

axedice

Öne çıkan mesajlar

Wowda tamamen asya pazarına yönelik çinli tema + uzakdoğu kültüründe pandanın yerini sömürmek için expansion dayarlarsa tabi subscription base 5-6 milyon birden düşer.

Diablo için de developer time'ı fiyasko oyunu 1,5 sene sonra konsola kakalamak için kullanıcaklarına patche harcasaydılar.
Sosyal ağlarda paylaş

işin garibi düşen o subların neredeyse tamamını uzak doğu pazarı oluşturuyormuş. Avrupa'dan düşenlerin yerini yenileri tamamlamış ama uzak doğudaki hasar inanılmazmış.

Zamanında Pandaları vs. oyuna eklememelerinin sebebi buydu. Kutsala saygısızlık vs. vs. dediler en son kaybedecek bir şeyleri yokken son kurşun olarak attılar, kaybettiler.

Uzak Doğu pazarıydı Blizz'in ekmek kapısı, kaybedildiğine göre belki WOW'da ufakta olsa öze dönüş olabilir.

Ha birde Diablo 2'de de RMAH vs. yoktu ama deli gibi item, para satarlardı Ebay'de vs. Yine olur yani bir yere kadar satış
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Şu habere sevinenlerin çoğu ahtan ucuz item düşüremeyenler. Direk 60 olup solo MP10 dönmenin zevki bir başka. Sanki itemin sınırı var gidip ahtan 1-2b'lik item dizince oyun bitiyor? İllaki yine daha iyisi düşüyo yada AH'ta birden karşınıza çıkıyo. AH bence oyuna farklı bir tat katmıştı ben kapanmasına üzülenlerdenim.
Sosyal ağlarda paylaş

Her itemin farkli classlardaki iconi ayni olmali.

Dalga gecmek icin DH end game geari monka atmistim. Ikonun degistigini bilmeden vendora verdim. Gitti caanim gear. Isteki bonusun bi kismi I kullanarak telafi ettim ama bu kadar sacma olmamali..

Guncelleme: bende mallik tabi de, ikonun sabit olmasi grekir bence
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
.... ve kapandı 5-10 dk önce. Diablo'da resmi olarak trade'i bitirdiler lan, bugünlerin de geleceği varmış.

Goldu ve itemleri account bound yaparak, trade'i kökten 0layarak diablonun ömrünü yıllarca oynancak kült oyun statüsünden 1-2 aylık random AAA title'a indirdiler gibi birşey aslında, eğer o günlerdir tease ettikleri ladderlar açıklandığında yeni birşeyler başlatmazsa.

2.0.1 boyunca expansion parasını çıkarabildiniz mi? :p
Sosyal ağlarda paylaş

nihlathak said:

Sonunda kurtulduk AH'den, oh be oh. En cokta para verip itemin kralini alip ustune diablodan anlarmis gibi konusan, 10 saat playtime'li yavsaklardan kurtuldugumuza seviniyorum.

Kasmayana ekmek yok donemi basladi, hayirlisi olsun...

sana katılıyorum olayı zaman ayırıp item düşürmek olan bir oyunda ah yi "ama zamanım yok o yüzden item alıyorum" diye savunan adamları gördükçe deli oluyordum. Her ne kadar artık diablo falan oynamasam da kapandıgına sevindim :)
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

kasıyorum ama bana da ekmek yok.
neden?

Yeni loot sisteminde herkese dunyalar dusuyor yeter ki biraz zaman ayirip oynansin. Ben hic gormedim item dusmuyor bana diyeni, ha diger insanlara dusenler sana dusmez kolayina ya da sana dusenleri gorup gozleri yasaran baska insanlarda olabilir, zaten olay buydu en basindan beri. Karakteri dogrultacak kadar item dusurup, sonrasinda ozellikle belirli itemlari kovalamakti diablo, o itemin asirlarca dusmemesiydi, ama dusuncede bagitmasiydi "sonunda ulan" diye. Bu modele geri dondu oyun, artik dusen lootun degeri bilinir, crit dmg'i 200 yerine 187 rolleyince "çöp" diye uzerine tukurulmez canim skornlarin...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında destekliyordum kapanmasını ama şimdi kapatmak daha kısa süreli bir oyun haline getirecek diabloyu gibi duruyor. yani kapatmak yerine legendary ve set dropları acc bound yapıp AH'ye girmesini önleyebilirlerdi, kafaları da rahat olurdu. sadeec rare itemlarla gayet amacina hizmet ederdi.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

aslında destekliyordum kapanmasını ama şimdi kapatmak daha kısa süreli bir oyun haline getirecek diabloyu gibi duruyor. yani kapatmak yerine legendary ve set dropları acc bound yapıp AH'ye girmesini önleyebilirlerdi, kafaları da rahat olurdu. sadeec rare itemlarla gayet amacina hizmet ederdi.

Blizzard oyunlarının hangisi kısa süreli olmuş ki bu olsun. Yeni yapımcılara güvenim tam bu konuda :P
Sosyal ağlarda paylaş

grup sisteminde herkesin aynı klass olması gerekliligi kotu eger dropları paylastırıp ortak cabuk kasmak gibi bi amac varsa. "abi bana su dustu sana yarar mı" muhabbeti olmuyo dusen karaktere rolladıgı icin itemı otomatik olarak. anca int i str ye rollamak falan olursa mysticle ozaman belki olabilir. diger turlu grupla oynamak keyifli olsa da kalbimi kırıyor. herkes dusen legendaryisini acıyor isine yaramıyor kırmak zorunda kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

çinlileri bir oytunlarında öldürdüler nihayet, iyi oldu. dropların %90'ının ah'den geldiği bir arpg yaparken durup düşünmeleri lazımdı esas.

boa da iyi birşey, trade hiçbir zaman ruhu filan olmadı bu oyunun. oyunun olayı eşyayı kendin düşürmek. en fazlası o anda coop oynadığın adama vermek. sweatshop'taki adama gold/$ basmak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...