Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Böbreğe faydalı bir kere. Onun için içmek lazım.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 oha birayı ilk defa duydum 10 yıllık basurluyum saeuhau arkadaş atmış biraz.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi benim bir arkadaş biradan çok fena yatmıştı zamanında. Datça - İstanbul otobüs yolculuğundan önceki gece baya bir bira içip kötteliği şişik çile çekmişti.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi o sadece biradan olmaz diye düşünüyorum, yanında çerez cips falan yendiyse ondan olmuştur.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mayalı içecekler patlatmıyor mu ben öyle biliyorum
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ya acaba basurdan konuşmayı mı bıraksak toptan
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bence daha fazla önem ayıralım bu konuya.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hayvanın biri gelip fotoğraf koyacak diye içim içimi yiyor, diken üstündeyim.
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Çok güzel bir hale bürünüyor forum bu şekilde. Dışarı fırlayan delikler, çatlamalar, anal nahiye kaşıntıları, sıçarken FM oynayıp mastürbasyon çekmeler (mmmh, bok kokusu eşliğinde otuzbir qeyfhi.) bunlara daha çok ihtiyacımız var toplumca.
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Xaenin said: Hayvanın biri gelip fotoğraf koyacak diye içim içimi yiyor, diken üstündeyim. hahahahahaha ahahahahahahahah ahahahahahahah
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Pilava atılan küskü derisini de ekleyelim bence.
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bir iki görselle destekleyebilirim ben. Başlangıç aşaması ve sonrası.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Xaenin said: Mayalı içecekler patlatmıyor mu ben öyle biliyorum doğru biliyosun ayrıca googlea basur yazınca ne kadar çirkinleşiyo be, püüü
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 pfff ne iğrenç bir thread lan burası okurken suratım şekilden şekile girdi bir tiksindim, bir iğrendim öeegh. bir de kocaman yazmışlar "BASUR" diye güncelde görüyorum, basmıycam diye kasıyorum ama başkada hiçbir şey yok, canım sıkılıyor, hiç production yapasım yok. geldim basura daha mı iyi oldu şimdi.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: Bir iki görselle destekleyebilirim ben. Başlangıç aşaması ve sonrası. Allah ağzına sıçsın.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: pfff ne iğrenç bir thread lan burası okurken suratım şekilden şekile girdi bir tiksindim, bir iğrendim öeegh. bir de kocaman yazmışlar "BASUR" diye güncelde görüyorum, basmıycam diye kasıyorum ama başkada hiçbir şey yok, canım sıkılıyor, hiç production yapasım yok. geldim basura daha mı iyi oldu şimdi. Senin için değiştirdim canım.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Xaenin said: Allah ağzına sıçsın. asdfkasıjoadsuıoşuıohdsuıhşdsuıhşdsuıhşdsuıohşadsuıjoşklöşi
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 gücü kötüye kullanmaktan şikayet tuşuna bastım ayrıca ekran görüntüsünü alıp savcılığa gönderiyorum. iyi forumlar. delil.jpg
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Şikayet tuşuna basınca şikayet nereye gidiyor sanıyorsun olm.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi normal bir insan neden gidip google images da basur diye arama yapar, ne bulacağını umut ediyordun yani, karılar kızlar ünlüler mi çıkacak zannettin, ondan sonra ayyy ne iğrenç. ayrıca benim bingildak özel tuşum var bastım mı direkt savcı hanım ile nedanko bey'e gidiyor şikayetlerim, lütfen sahip olduğunuz gücü, tek güç sanmayınız.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Liebe said: oha birayı ilk defa duydum 10 yıllık basurluyum saeuhau arkadaş atmış biraz. 1) Mayalı içecek 2) Salamura katkılı besin 3) Karabiber 4) Diğer baharatlar Diye gider önlem ve önem listesi basurda. Çektik biliyoruz kardiş wot bile döşeyebilirim şurda konu hakkında ama bahsettikçe bile sızlıyor kapatalım
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 allah kahretsin ya şaka olsun diye link atacaktım google images "basur" aramasına, kendi tuzağıma kendim düştüm hoşbeş yiyordum bir de gözümün içine baktı resmen :( http://www.youtube.com/watch?v=8-qeaDTpnpg şunu yaşadım adamın anüsüyle.
Öne çıkan mesajlar