Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BASUR VE BINGILDAK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi benim bir arkadaş biradan çok fena yatmıştı zamanında. Datça - İstanbul otobüs yolculuğundan önceki gece baya bir bira içip kötteliği şişik çile çekmişti.
Mesaj tarihi:
Çok güzel bir hale bürünüyor forum bu şekilde.
Dışarı fırlayan delikler, çatlamalar, anal nahiye kaşıntıları, sıçarken FM oynayıp mastürbasyon çekmeler (mmmh, bok kokusu eşliğinde otuzbir qeyfhi.) bunlara daha çok ihtiyacımız var toplumca.
Mesaj tarihi:
pfff ne iğrenç bir thread lan burası okurken suratım şekilden şekile girdi bir tiksindim, bir iğrendim öeegh.

bir de kocaman yazmışlar "BASUR" diye güncelde görüyorum, basmıycam diye kasıyorum ama başkada hiçbir şey yok, canım sıkılıyor, hiç production yapasım yok. geldim basura daha mı iyi oldu şimdi.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

pfff ne iğrenç bir thread lan burası okurken suratım şekilden şekile girdi bir tiksindim, bir iğrendim öeegh.

bir de kocaman yazmışlar "BASUR" diye güncelde görüyorum, basmıycam diye kasıyorum ama başkada hiçbir şey yok, canım sıkılıyor, hiç production yapasım yok. geldim basura daha mı iyi oldu şimdi.

Senin için değiştirdim canım.
Mesaj tarihi:
abi normal bir insan neden gidip google images da basur diye arama yapar, ne bulacağını umut ediyordun yani, karılar kızlar ünlüler mi çıkacak zannettin, ondan sonra ayyy ne iğrenç.

ayrıca benim bingildak özel tuşum var bastım mı direkt savcı hanım ile nedanko bey'e gidiyor şikayetlerim, lütfen sahip olduğunuz gücü, tek güç sanmayınız.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

oha birayı ilk defa duydum 10 yıllık basurluyum saeuhau arkadaş atmış biraz.

1) Mayalı içecek
2) Salamura katkılı besin
3) Karabiber
4) Diğer baharatlar

Diye gider önlem ve önem listesi basurda. Çektik biliyoruz kardiş wot bile döşeyebilirim şurda konu hakkında ama bahsettikçe bile sızlıyor kapatalım
Mesaj tarihi:
allah kahretsin ya şaka olsun diye link atacaktım google images "basur" aramasına, kendi tuzağıma kendim düştüm hoşbeş yiyordum bir de gözümün içine baktı resmen :(

http://www.youtube.com/watch?v=8-qeaDTpnpg

şunu yaşadım adamın anüsüyle.
  • Yeni Oluştur...