quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bu ne lan bu bu konuda ne arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 KuddusiMavra said: axedice said: Beyle beyle mi? http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54lye4S601qdlh1io1_r1_400.gif ya o ne arkadaş? Johnny Cage. Hiç Mortal Kombat oynamamışsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 müdür kendine geldin mi yoksa illa sopa mı istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ateş düştüğü yeri yakıyor,umarım etrafında sunun gibi ciddi durumları atlatabilmene yardımcı olucak samimi insanlar vardır.Geçmiş olsun ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ah be ildeniz'im, şu duruma düşecek adam mıydın. geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim. body heat'ine de gelemicem bugün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bugün 09:30 gibi bitti, sağolsun biraz da ali cengiz oyunuyla sabah ilk celseye aldırdık işi, zaten öncesinde hakimin odasında konuştuğumuzdan fazla konuşacak bir şey yoktu, kararı okuduk onayladık her iki taraf olarak şimdi 10-15 gün içinde gerekçeli kararın yazılmasını bekliyoruz o zaman %100 bitecek şimdilik %90 bitmiş durumda.. hakim çok acaipti valla hiç normal bir boşanma olmadı açıkcası ahahsdf "sıçtık" dedim yer yer.. sonrasında iki eski eş olarak olay yerinden ayrıldık kahvaltı fln yaptık, işe de gitmedim, sağolsunlar onlar da "gel lan buraya" demediler. sinemaya gittik alış veriş yaptık öğlen yemeği yedik.. sanırsam kalorifere çağırıp çıkma teklifi edeceğim zıhıhıtıtıtıtııtıtı ayrıca işi de kırmış oldum şimdi evdeyim işte.. sürecin %100 tamamlanmasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 zor be. allah iki tarafı da mutlu etsin. (öbür tarafı etmesin diyosan editliyim?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 her şey çok güzel olucak abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 BabacumMostors said: sonrasında iki eski eş olarak olay yerinden ayrıldık kahvaltı fln yaptık Tom Hansen bunları okusa ruhunun önünde diz çöker tövbe isterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sdf karı beni friendzoneladı ya la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Rasmon said: zor be. allah iki tarafı da mutlu etsin. (öbür tarafı etmesin diyosan editliyim?) allah'a bırakırsan kimse mutlu olamaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi üzmemeye çalış kendini, hep kafanı dağatacak aktivetelerde ortamlarda bulun, bir akşam çıksak ya dışarı falan pati olarak babacum destekleme namına adamı bayalım geekliklerle falan bin pişman olsun haline şükretsin asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 BabacumMostors said: sdf karı beni friendzoneladı ya la.. harbi lan sonradan sütçüden kıskanıp pompalıyla evi basma diye şimdiden önlemini almış asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 "Tatar Ramazan" said: BabacumMostors said: sdf karı beni friendzoneladı ya la.. harbi lan sonradan sütçüden kıskanıp pompalıyla evi basma diye şimdiden önlemini almış asdfsdf ben öm sandım şimdi orada yazdığımı hatırlayamıyorum sen bi c/p lesen şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 BabacumMostors said: abi.. AHAHAHAHAHAH çok acımasız ama ya.. iyi ki üst kattaki mini etekli kızla basmadı bu satırları yazarken üst katta çiçeklerle yumruk yumruğa kavga eden bir rahatsızın olduğunu hatırlamam.. yine hüzün yine hüzün.. forumu da bozmuş saftirik sdf cple dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Devam ettiriyim. Hanımla 2 aydır görüşmüyoruz. Boşanmak istiyorum bazı sebeplerden ve birde artık bir şey hissedemediğim için. Bugün kız arkadaşı aradı.Numaramı hanımı arayıp almış filan. 1,5 saat dil döktü kararımdan vazgeçirmek için. Boşanmayıp napıyım karşımda ki insanı mutlu edebilecekmiyim bilmiyorum açıkcası. Hayır.Kendimde mutlu değilim. O bazı sebepler canımı acıtan sebepler. Bayramda memlekete döndüğümde oturup buluşup konuşacağımıza dair söz verdim arayan kız arkadaşına. Ama orda da boşanmak istediğimi yineleyip tek kelime etmek istemiyorum. Kızgın bile değilim, kaldı ki ortada olan sorunları çözmek için kendimde güç de hissedemiyorum. Herkes yapma etme pişman olursun filan diyor. Karşımdaki insanı sevmeden bunu devam ettirmek o insana en büyük haksızlık. Sevdiği insan değilim hayal kırıklığı yaşayacak. O yüzden bazı şeyleri tadında bırakıp yolları ayırmalıyız sanki. Açıkcası şu boşanma bitene kadar olan süreç ölümcül bi ameliyata girmeden önce anestezi için hazırlanmak gibi geliyor. olsa bitse kurtulsak. troll np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ne kadardır evlisiniz, neden görüşmüyorsunuz? Sadece hoşlanmıyorum ben bu kızdan gibi bir sebeple eşinden bu kadar kesin ayrılmaz gibi geliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi şöyle boşanma olaylarını okudukça çok tırsıyorum evlenmekten. benim de etrafımda biton boşanan insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 %40 falan oldu sanırım boşanma oranları dünyada ortalama. eskiden boşanmak çok büyük bir olay gözüyle bakılıyordu, yaygınlaştıkça "boşanırız nolcak" diye çotank diye boşanıyor insanlar. bir yandan iyi bir yandan kötü. gerçekten çözülemeyecek sorunlara sahip aileler sırf boşanmamak adına mutsuz yaşayabiliyordu bu işin iyi yanı, artık gözleri korkmuyor boşanmaktan. kötü yanı ise "aman boşa gitsin, bunla mı uğraşıcam" diyerek kıytırık problemlerden dolayı boşananlar... ildocum tekrar geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 4-5 sene önce bol bol evlenme haberleri geliyodu çevremden, daha sonra bebek şimdi de boşanma. Duydukça üzülüyorum ama bir yandan da hayat mutsuz olduğun biriyle geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 interperez said: Devam ettiriyim. Hanımla 2 aydır görüşmüyoruz. Boşanmak istiyorum bazı sebeplerden ve birde artık bir şey hissedemediğim için. Bugün kız arkadaşı aradı.Numaramı hanımı arayıp almış filan. 1,5 saat dil döktü kararımdan vazgeçirmek için. Boşanmayıp napıyım karşımda ki insanı mutlu edebilecekmiyim bilmiyorum açıkcası. Hayır.Kendimde mutlu değilim. O bazı sebepler canımı acıtan sebepler. Bayramda memlekete döndüğümde oturup buluşup konuşacağımıza dair söz verdim arayan kız arkadaşına. Ama orda da boşanmak istediğimi yineleyip tek kelime etmek istemiyorum. Kızgın bile değilim, kaldı ki ortada olan sorunları çözmek için kendimde güç de hissedemiyorum. Herkes yapma etme pişman olursun filan diyor. Karşımdaki insanı sevmeden bunu devam ettirmek o insana en büyük haksızlık. Sevdiği insan değilim hayal kırıklığı yaşayacak. O yüzden bazı şeyleri tadında bırakıp yolları ayırmalıyız sanki. Açıkcası şu boşanma bitene kadar olan süreç ölümcül bi ameliyata girmeden önce anestezi için hazırlanmak gibi geliyor. olsa bitse kurtulsak. troll np. abi lol boşanıp nabacaksın ki. daha boş bi hayata atılacan. şunu şunu yaparım diye düşündüğün şeyleri şu anki eşinle yaptın mı? hazır evlenmişsin işte masraf çıkarma başka, kalsın güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 BabacumMostors said: sdf karı beni friendzoneladı ya la.. nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ben de çok az kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar